Meni
Vaša košarica

naravno razglistenje psa Canis Extra Vermcurat

naravno razglistenje psa Canis Extra Vermcurat
naravno razglistenje psa Canis Extra Vermcurat
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 3110
14.90€
Brez DDV: 13.61€

Canis Extra Vermcurat za naravno razglistenje psa

 

Kako se znebiti glist? 

Gliste pri psu se bodo izločile s pasjimi iztrebki, ob uporabi Canis Extra Vermcurat, ki omogoča naravno razglistenje psa in s tem zmanjša možnost kemičnega razglistenja psa. Canis Extra Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki lahko pozitivno vpliva na črevesno floro in s tem podpira odpornost organizma proti notranjim zajedavcem. Kamala preprečuje razvoj in s tem obstanek notranjih zajedavcev. Prah sadeža kamala podpira čiščenje črevesja, kar omogoča izločanje parazitov z blatom. Azijska rastlina Kamala (Mallotus philippinensis) je zimzeleno tropsko drevo (Euphorbiaceae) z mehkimi sadeži. Sadeži so zmleti v prah in so rjavo - rdeče barve.

 

Preden posežete po Canis Extra Vermcurat, lahko kot preventivo uporabite Canis Extra Vermprevet. Z zdravim načinom prehranjevanja in s trimesečno kuro z mešanico zelišč Vermprevet, lahko okrepimo organizem psa do te mere, da je potreba po kemičnem razglistenju psa redkejša. Canis Extra Vermcurat uporabite takrat, ko vaš pes že ima parazite/gliste. Canis Extra Vermcurat se lahko uporablja tudi kot odvajalo pri akutnem zaprtju psa in pri raznih vnetjih črevesja pri psih.

 

Canis Extra Vermcurat JE UČINKOVIT pri glistah in trakuljah kot so:

  • gliste (podančica, človeška podančica, ascaris glista, navadna človeška glista, pasje gliste (Toxocara canis, Toxascaris leonina)
  • pasja trakulja in svinjska trakulja

 

Canis Extra Vermcurat NI PRIMEREN za:

 

ANALIZA: 

surove beljakovine 3,90%, vsebnost maščob 8,00%, surovi pepel 63,80%, surove vlaknine 3,90%, kalcij 0,62%, fosfor 0,064%

 

SESTAVINE:

100% prah sadeža Kamala

DOZIRANJE:

  • psi do 5 kg: 1x 1 noževo konico zmešajte s hrano 
  • psi nad 5 kg: 1x 1 merilna žlica

Ponavadi enkratni odmerek zadostuje.

Če ima pes večje število notranjih zajedavcev, se Canis Extra Vermcurat lahko dodaja 3x v obdobju 7 dni. Če po preiskavah ugotovite, da pes nima več zajedavcev, lahko organizem okrepite z rednim dodajanjem Canis Extra VermprevetaCanis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Canis Extra korenčkov granulat  Driska pri psuKorenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekn..
4.84€ Brez DDV:4.42€
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse​Vsi psi ne prenašajo dobro svežih kosti ali pa jih iz različnih razlogov (zaradi..
8.58€ Brez DDV:7.84€
Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kom..
9.57€ Brez DDV:8.74€
Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra   Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivni..
9.35€ Brez DDV:8.54€
Alergija pri psih - Canis Extra Vitallergan® prehranski dodatek za pse z vitaminom B6, vitaminom C in cinkom Alergije pri psihAl..
27.69€ Brez DDV:25.29€
Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča  Zelišča in začimbe za psa Canis Extra TavžentzeliščaCanis Extra Tavžentzel..
12.99€ Brez DDV:11.86€
Canis Extra rjave morske alge – kelp Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, me..
3.54€ Brez DDV:3.23€
Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu Canis Extra Vermprevet za naravno razglistenje psa in preventiva proti notranji..
23.95€ Brez DDV:21.87€
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovaneg..
43.90€ Brez DDV:40.09€
Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obramb..
8.00€ Brez DDV:7.31€