Meni
Vaša košarica

Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg

Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
NOVO -15 %
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
Akcija - Felins Plus perutnina in losos 3 kg
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 8401
31,46€
26,74€
Brez DDV: 24,42€

Razpoložljive možnosti

Artikel ima rok uporabe: uporabno najmanj do 16.10.2020. Znižana cena velja do 15.10.2020 oz. do razprodaje zalog! 

Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos

 

Perutnina in losos

Hrana za mačke Felins Plus vsebuje meso lososa, ki zagotavlja visoko kakovostne proteine in perutnino za katero je značilna strukturna in funkcionalna uporabnost maščob tako za zgradbo kot presnovo.

 • Losos v hladno stiskani hrani za mačke Naturavetal ni niti divji niti gojeni losos. Losos se pridobiva iz zajetij norveških fjordov, kjer živi v kontroliranem območju, v okolju in živalim prijaznem habitatu. Losos spada med najbogatejše prehranske vire esencialnih maščobnih kislin omega-3, kvalitetnih beljakovin, vitaminom B kompleksa in D3 vitamina. Omega-3 maščobne kisline poskrbijo za zdravo kožo, sijočo dlako, okrepljen imunski sistem in za zdrave kosti in sklepe vaše mačke.
 • Perutnina je zelo ješče meso, hkrati pa odličen vir beljakovin. Naturavetal hladno stiskana hrana vsebuje le kakovostno perutninsko meso, uporablja le sestavine s certifikatom kakovosti (kakovost sestavin človeškega razreda, primerne za prehrano ljudi), zato so tudi alergijske reakcije na Naturavetal perutninsko hrano manj pogoste.

 

Tavrin za mačke, minerali in vitamini za mačke

Zelenoustna školjka v prahu služi kot esencialni, življenjsko pomemben vir tavrina, naravna moč na zraku sušenih zelišč, pa je vir naravnih mineralov in vitaminov za mačke. Pivski kvas zagotavlja svetlečo dlako, apnenčasta alga pa je naraven vir kalcija. Dodana so tudi visoko prebavljiva žita (lahko prebavljivo oluščeno proso, lahko prebavljiv neoluščen polnozrnat riž), ki so v hrani za mačke pomemben vir vlaknin, ki so pomembne za prebavo in spodbujanje črevesne peristaltike. Skupen odstotek vlaknin v hrani za mačke je 3,40%. Žita so obdelana s patentiranim postopkom kuhanja v pari.

 

Felins Plus hladno stiskana hrana za mačke prehransko vsebuje vse kar vaša mačka potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje:

 • hladno stiskana hrana za mačke,
 • min. 87% delež svežega mesa pred sušenjem (piščanec in losos),
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za mačke je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s fino zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus kunec s ..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus losos s piščancem in zelenjavo   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus&..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Naravno pomirjevalo za mačke Felins Plus Nervenheld kapsule   Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev mačke. Felins Pl..
32,90€ Brez DDV:30,05€
Felins Plus Vermprevet – preventiva pri glistah in trakuljah pri mačkah   Felins Plus Vermprevet rastlinska in zeliščna mešanica lahko stab..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščanec, bučke in jajce   Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus piščan..
2,55€ Brez DDV:2,33€
Felins Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi za mačke   Naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita? ..
16,97€ Brez DDV:13,91€
Mokra hrana za mačke - mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta   Mesna rolica Felins Plus govedina, buča in skuta predstavlja urav..
2,55€ Brez DDV:2,33€