Zdrava hrana za pse iz narave

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Ljubezen do živali gre skozi želodec. Ravno zato je potrebno pri proizvodnji hrane biti zelo pazljiv, česar se pri Naturavetalu dobro zavedamo. V mislih imamo visoko prebavljive, nespremenjene sestavine, ki morajo biti takšne, kakršne najdemo v naravi. Te vključujejo prvovrstne živalske proteine iz enega vira, prehransko fiziološko pomembna zelišča in naravne vitamine, ki jih žival sprejme z velikim apetitom. Naravna zelišča v Naturavetalovi Canis Plus suhi hrani in prehranskih dopolnilih so sušena na zraku in ne obdelana s toploto, saj se le na ta način ohrani njihova kvintesenca, to so neprecenljive sekundarne rastlinske snovi.

Manjvrednih sestavin v naši vreči hrane ne morete najti! Hrana ne vsebuje nobenih nepotrebnih dodatkov, ki so namenjeni lepemu izgledu in povečevanju apetita. Veliko pomembnejše so prebavljivost, razpoložljivost in združljivost. Vašemu psu želimo zagotoviti aktivno presnovo in mu ponuditi hrano, ki je prava alternativa za alergike in ne vsebuje pšenice, soje, mlečnih izdelkov ter je popolnoma brez barvil, arom in konzervansov. Ravno to je razlog, da veterinarji, vzreditelji in strokovnjaki zelo radi priporočajo celoten Naturavetal asortiment izdelkov Canis Plus.

Zaradi neprimerljive kakovosti in raznolikih okusov je Canis Plus asortiment izdelkov priljubljena izbira za živalske sladokusce, ki je obenem zdrava poslastica za starejše in mlade pse. Naši izdelki so skrbno prikrojeni potrebam psa, saj ga podpirajo in ščitijo v vseh njegovih življenjskih obdobjih. Ker je hrana zdrava, boste zadovoljni tako vi, kot vaš pes. Canis Plus je prava izbira in vse večje število zadovoljnih strank kaže, da je Naturavetal prava pot.

Loading...