Kaj ima Canis lupus skupnega s Canis Plus?

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Iz volka z znanstvenim imenom Canis lupus se je pred mnogo tisočletji razvil Canis lupus familiaris, torej naš družinski hišni pes, ki je postal človekov najljubši spremljevalec, ki mu vedno stoji ob strani. Našemu najboljšemu prijatelju Canis lupus familiaris-u bo Canis Plus blagovna znamka nudila vse, kar potrebuje v različnih starostnih obdobjih - od mladička do seniorja. Asortiment izdelkov obsega priznano hrano za živali, visoko kakovostna prehranska dopolnila, naravne izdelke za nego ter okusne prigrizke za žvečenje.Canis Plus suha hrana je proizvedena s pazljivo metodo hladnega stiskanja, s pomočjo katere se ohranijo vsi naravni vitamini, minerali in hranilne snovi v svoji prvotni obliki, ki jih pasji organizem v celoti izkoristi. Kolikor nam je znano, je Canis Plus suha hrana nasploh prva hrana za pse, ki vsebuje izključno naravne sestavine.

Sestava hrane in obdelava skozi proizvodni proces hladnega stiskanja omogočata psu, da zgradi stabilno črevesno floro, ki je pomembna za zdravo in učinkovito prebavo in deluje kot obrambni mehanizem pred povzročitelji bolezni. Zdravje se začne z dobro prebavo!

Še ena posebnost suhe hrane Canis Plus so kalčki golega ovsa in rjavega prosa. Kalčki vsebujejo t.i. esenco življenja, saj imajo visoko vsebnost vitaminov, mineralov, beljakovin ter omega 3-, 6- in 9- maščobnih kislin, naravnih antioksidantov in veliko drugih hranilnih snovi. Kaljenje poveča vsebnost vitaminov za 400 do 600%. Kalčki so po strukturi mehki in lahko prebavljivi. Imajo zelo visoko encimsko aktivnost, ki v mirujočem semenu še ni prisotna.

S številnimi naravnimi sestavinami je Canis Plus suha hrana optimalna osnova za uravnoteženo, zdravo prehrano in trdna podlaga za vitalno pasje življenje.

Zaradi visoke hranilnosti je količina dnevnega obroka v primerjavi z običajno hrano manjša.

Loading...