Canis Plus mesne klobase: piščanec, jagnjetina, divjačina, konj

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Psi se mesnemu zvitku, pakiranemu v obliki klobase, ne bodo mogli upreti. 100% meso v psu vzbudi neustavljivo željo, da ulovi svoj slasten plen. Mesnata dopolnilna mokra hrana ima odličen okus in vsebuje zdrave, popolnoma naravne hranilne snovi. Pet okusnih vrst ponuja petkrat najboljše meso klavnih živali, ki se uporablja tudi za proizvodnjo hrane za ljudi.

Pazljivo kuhano in pakirano v priročen ovoj z dolgim rokom trajanja. Mesni zvitki so enako dobri, kot če bi jih skuhali sami, vendar veliko bolj praktični.

Tradicionalno pripravljeno iz 100% visoko kakovostnega mišičevja in notranjih organov živali. Enako kot ostali Naturavetal izdelki tudi mesni zvitki ne vsebujejo umetnih dodatkov, kot so ojačevalci okusa, konzervansi, barvila, odpadno meso in rastlinski stranski proizvodi. Konzerviranje je doseženo na naraven način s kuhanjem pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, pri čemer se v sestavinah ohranijo vse dragocene hranilne snovi. To je raznolika prehrana, kakršno bi moral imeti na razpolago vsak pes. Zvitke lahko uporabljate kot odličen nedeljski pasji obrok ali kot slasten in sočen priboljšek med obroki.Priporočena dnevna količina je izražena v odstotkih na podlagi trenutne telesne teže (KG) vašega psa: 3% pri odraslih psih, 5% pri mladičkih, 2,5% pri umirjenih in starejših psih. Pri odmerku 100 g mesa je potrebno dodati cca. 30 g zelenjave ali kosmičev ter dodatek kalcija.

V kombinaciji prehranjevanje s suho hrano Canis Plus je dnevni odmerek mokre hrane 1,5% trenutne telesne teže (KG) psa, pri mladičkih pa 2,5%. Vrednosti se lahko individualno prilagodijo temperamentu in starosti psa.

Oznake: mesne klobase
Loading...