Zadnje objave
Hladno stiskana hrana za pse
Hladno stiskana hrana za pse
09/12/2018 0

Srčno popuščanje pri psih
Srčno popuščanje pri psih
05/12/2018 0

Glukozamin za pse
Glukozamin za pse
02/12/2018 0

Mokra hrana za pse
Mokra hrana za pse
28/11/2018 0

Pasja hrana
Pasja hrana
22/11/2018 0

Canis Plus mladički & mladi psi: res dobro že od začetka

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Mali prikupni štirinožec razneži vsakogar. Ni pomembno, ali je manjše ali večje rasti. Pomembno je predvsem da bo zdrav, zato je potrebno že v njegovi rani mladosti hrani posvetiti posebno pozornost. Našemu novemu družinskemu članu moramo poleg primerne vzgoje in obilo ljubezni zagotoviti tudi ustrezno podlago za zdrav razvoj.Hranjenje je veliko več kot le, da pes dobi jesti. V občutljivem obdobju rasti in razvijanja je zdrava in uravnotežena prehrana še kako pomembna za zdrav razvoj organov, izoblikovanje mišic in sklepov, pravilno rast kosti in usklajeno medsebojno delovanje hormonov. Najbolj dragocena stvar, ki jo lahko nudite vašemu ljubljenčku, je primerna naravna prehrana, ki bo skrbela za njegovo celostno dobro počutje.

Tako kot celoten Naturavetal asortiment hrane, tudi hrana za mladičke in mlade pse vsebuje skrbno izbrane surovine brez kakršnih koli umetnih dodatkov ali konzervansov. Dosledno spoštujemo pravilo, da mora biti delež ogljikovih hidratov manjši, saj je le-ta največji dejavnik za prehitro rast mladiča in posledične bolezni.

Za mladičke in mlade pse večjih in velikih pasem je dodatno na voljo Canis Plus popolna hrana v obliki večjih peletov, ki so prilagojeni ugrizu psa in zagotavljajo pravilno žvečenje. Velikost pelet ustreza tistim, ki so v popolni hrani Canis Plus za odrasle pse. Za občutljive mladičke z alergijami sta posebej primerna okusa losos in jagnjetina. Za vprašanja v zvezi s prehrano občutljivih mladičkov se lahko vedno obrnete na Naturavetalovo svetovalno ekipo.

Ali ste vedeli?
Kakovosten Naturavetal polnozrnat riž psu zagotavlja toliko energije, kot jo potrebuje za enakomerno in dovolj počasno rast. Z idealnim razmerjem vsebnosti maščob in proteinov je hrana natančno prilagojena potrebam rastočega psa. Canis Plus za mladičke in mlade pse vsebuje čisto moko piščančjega mesa, kalčke golega ovsa in rjavega prosa ter dodatno porcijo mineralov Canis Plus Aktiv. Bogate hranilne snovi v hrani so izvrstna podpora organizmu zelo mladih psov, kot tudi brejih in doječih psic. Mladičke in mlade pse je za zagotovitev enakomerne in zdrave rasti priporočljivo hraniti s to vrsto hrane najmanj do konca 12. meseca starosti, kar koristi celotnemu okostju in zagotavlja normalen razvoj. Naturavetal nudi vse za dober začetek življenja psa in zanesljivo postavlja trdne temelje za dolgo skupno življenje, polno čudovitih odkritij in pustolovščin.

Loading...