Canis Plus kompletni meniji: Kakovost je najboljši recept

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Z novimi Canis Plus kompletnimi meniji mokre hrane so prehranske potrebe vašega psa na popolnoma naraven način optimalno zadovoljene z esencialnimi vitamini, proteini, elementi v sledeh in minerali. S tem Naturavetal dosledno sledi svojemu načelu, da izdelki ne vsebujejo sintetično pridobljenih vitaminov in drugih sintetičnih dodatkov.

Prehranjevanje s Canis Plus kompletnimi meniji je preprosto in za vas nadvse udobno: na voljo so 4 vrste popolne mokre hrane, ki so lahko samostojen obrok ali pa jih kombinirate z Naturavetal suho hrano.Naravna zdrava prehrana za psa: popolna mokra hrana za vašega ljubljenčka
Canis Plus kompletni meniji vsebujejo prvovrstne sestavine za celostno dobro počutje: spodbujajo življenjsko energijo in zagotavljajo vitalnost  z novo vrsto prehrane, ki vsebuje najboljše sestavine, kar jih lahko zagotovi narava.

Štirje različni okusi vsebujejo poleg svežega mesa in svežih rib, divjačine in perutnine tudi svežo zelenjavo (pastinak, korenje, zelena, bučke, buče), izbrano sadje (jabolka, gozdni sadeži, hruške, šipek), naravna zelišča (vodna kreša, kopriva, peteršilj, regrat, timijan), kot tudi algo spirulina, proseno kašo, ajdo, dragoceno konopljino olje, dodatek jajčnih lupin v prahu in apnenčasto algo kot naravni vir kalcija – za zdravo ravnovesje v telesu. Canis Plus kompletni meniji so pripravljeni z veliko mero pazljivosti. Visoko kakovostne sestavine, ki se uporabljajo tudi za prehrano ljudi, so skrbno predelane v premium izdelke, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje vašega psa.

V ponudbi so 4 raznolike vrste, vse opremljene s pregledno odprto deklaracijo, iz katere je razvidno, da je hrana nadvse primerna tudi za pse z alergijami. Na voljo sta 2 vrsti, ki ne vsebujeta žitaric, in 2 vrsti, ki vsebujeta žitne nadomestke (npr. proso ali ajdo) in sta priporočljivi za občutljive pse, lahko pa ju uporabite tudi kot prijetno popestritev jedilnika.

Velik plus: na počitnicah so Canis Plus kompletni meniji pripravljeni v trenutku, toplo pa jih priporočamo tudi kot dodatek pri BARF načinu prehranjevanja.

Tako 820 g kot 410 g pločevinko lahko odprto hranite v hladilniku 4 dni, zaprto in v hladnem prostoru pa 10 mesecev.


Vsi Canis Plus kompletni meniji zagotovo ne vsebujejo:

• mesno-kostne moke
• rastlinskih stranskih proizvodov
• odpadnih snovi in polnil
• umetnih antioksidantov
• barvil, konzervansov in arom

Loading...