Meni
Vaša košarica

Naturavetal hrana za pse

24 Aug Katero sadje lahko je pes in katero sadje je za psa strupeno?
Valerija 0 22
Sadje za psa: Katero je primerno in katero za psa strupeno?   Sadje je sočno in zdravo, zato je zelo všeč tudi našim kosmatincem. Sadja ponudimo psu količinsko manj kot zelenjave. Tukaj lahko preverite katero zelenjavo lahko je pes? Sadje je za psa..
14 Jun Pasji sladoled: Slastni recepti iz enostavnih sestavin
Valerija 0 553
Pasji sladoled: Slastni recepti iz enostavnih sestavin Pasji sladoled je pravi poletni hit za pse. Če bi vprašali kosmatince, bi verjetno povedali, da obožujejo poletje izključno zaradi sladoleda. Sladoled za pse lahko že kupite pripravljen, ampak ..
05 May INSEKTNA HRANA ZA PSE – Hrana za pse iz žuželk
Valerija 0 170
INSEKTNA HRANA ZA PSE – Hrana iz ličink žuželk   Ličinke kot hrana se na krožnikih ljudi pojavljajo že vrsto let, res je, da ne v naši kulturi, so pa zato npr.: v Aziji že prava stalnica. Če pogledamo kako se je razvijal pes skozi zgodovino, se je..
17 Apr Najboljša pasja hrana je naravna in kvalitetna
Valerija 0 3103
Najboljša pasja hrana je naravna in kvalitetna Zdrava, naravna in kvalitetna pasja hrana je temelj pasjega zdravja in dobrega počutja, zato je zelo pomembno s čim bomo svojega psa hranili. Naturavetal pasja hrana je izključno iz naravnih sestavin p..
09 Jan Hladno stiskana hrana za pse - Naravna in okusna
Valerija 0 36646
HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE - Naravna in okusna Hladno stiskana hrana za pse Naturavetal Canis Plus je iz 100% naravnih sestavin. Vsebuje več kot 60% ali 70% delež svežega mesa in je proizvedena v Nemčiji. Monoproteinska hladno stiskana pasja hrana..
09 Nov Račje meso za pse za Martinovo večerjo
Valerija 0 776
Račje meso za pse za Martinovo večerjo   Za Martinovo večerjo je prav, da našim razvajenim kosmatincem pripravimo malenkost drugačen in bolj razkošen obrok. Ne moremo jim ravno ponuditi slastno in hrustljano gos, lahko pa zanje pripravimo čudovito..
28 May Kaj lahko jedo pasji mladiči – Od rojstva do zrelosti
Valerija 0 3380
Kaj lahko jedo pasji mladiči – Od rojstva do zrelosti   Mladički se najhitreje razvijajo v prvih šestih mesecih svojega življenja, zato je še toliko bolj pomembno, da vemo kaj lahko jedo pasji mladiči, koliko hrane potrebujejo in koliko krat na dan..
20 Apr Primerna in manj primerna zelenjava za psa
Valerija 0 3339
Primerna in manj primerna zelenjava za psa   Zelenjava za psa – katera je najbolj primerna, katera se lahko na krožniku znajde občasno in kateri se je bolje izogibati? V Sloveniji imamo zelo pester zelenjavni izbor, veliko zelenjave pridelamo tudi..
16 Jan Mnenja strank - Hladno stiskana hrana Naturavetal
0 1877
HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE NATURAVETAL Vsi pasji lastniki hočemo svojemu kosmatincu le najboljše in najlepše. Poleg neskončne ljubezni, topline, šolanja in razumevanja je pomembno, da mu nudimo tudi naravno in kakovostno hrano. Roko na srce, samo..
28 Dec Kaj lahko je pes in kaj pes NE sme jesti?
Valerija 0 6800
Kaj lahko je pes in kaj pes NE sme jesti?   Pogosto zastavljeni vprašanji pri prehrani psa sta definitivno: Kaj pes lahko je in katera so tista živila, ki jih pes ne sme jesti ali katera so tista živila, ki jih pes lahko je le občasno v manjših ko..
10 Sep Katera je najboljša hrana za pse – Kako izbrati pravo?
Valerija 0 4823
Katera je najboljša hrana za pse – Kako izbrati pravo? Ob poplavi različne hrane za pse na tržišču se pasji lastniki zelo težko odločimo, katera je najboljša za našega psa. Večini pasjih lastnikov se zagotovo postavlja vprašanje katera hrana za pse..
23 Aug Količina hrane za psa - prehranska tabela
Valerija 0 12322
Tabela količine hrane za pse – Koliko pes poje? Tabela količine hrane za pse se razlikuje med posameznimi vrstami hrane in tudi glede na življenjsko stopnjo psa. Mladički potrebujejo več hrane kot odrasli psi, saj še rastejo in se razvijajo, medtem..
10 Apr SUROVA HRANA ZA PSE (BARF): Osnovna načela in praktični recepti
Valerija 0 6074
SUROVA HRANA ZA PSE (BARF): Osnovna načela in praktični recepti   Vedno bolj popularna med pasjimi lastniki je surova hrana za pse. Surova hrana za pse je sveža, naj pa bi bila tudi kvalitetna in zdrava ter predstavlja popoln obrok za psa in skrbi ..
02 Apr Filozofija Naturavetal podjetja
Jure 0 3071
Filozofija Naturavetal podjetja Filozofija Naturavetal podjetja temelji na naravni hrani, na naravnih prehranskih dodatkih in naravnih izdelkih za nego. Naturavetal hladno stiskani peleti so prvi hladno stiskani peleti v Sloveniji. V letu 2020 smo z..
02 Apr Zavajanje proizvajalcev pri navajanju sestavin v hrani za pse
Jure 0 4129
Zavajanje proizvajalcev pri navajanju sestavin v hrani za pse Zavajanje proizvajalcev pri navajanju sestavin v hrani za pse - ali se to dejansko dogaja? V poplavi tako različne ponudbe hrane za pse je odločitev pasjih lastnikov še toliko težja. Skor..
02 Apr Lahko prebavljiva hrana za starejše pse
Jure 0 3606
Hrana za starejše pse - Kako izbrati pravo? Hrana za starejše pse je ključnega pomena, da vaš kuža senjor preživi svoja starostna leta na zdrav in kvaliteten način. Starejši psi še kako zelo potrebujejo lahko prebavljivo hrano in hrano, ki jih bo na..
27 Mar Hrana za pse brez žitaric
Valerija 0 2599
Hrana za pse brez žitaric in brez glutena  Hrana za pse brez žitaric je izbira za vse pasje lastnike, katerih psi so alergični na žitarice. Niso vsa žita enaka, nekatera so za pse težko prebavljiva, spet druga pa se za psa koristna saj so polna hran..
27 Mar RAZVOJ PSA  - Canis Lupus se predstavi
Jure 0 2192
RAZVOJ PSA - Canis Lupus se predstavi Razvoj psa je članek o razvoju psa skozi zgodovino in tudi prispevek o individualnem razvoju psa od mladiča od odraslega psa. Kako se je v tem evolucijskem obdobju pes spreminjal in kaj nosi v svojem volčjem src..
25 Mar Je moj pes kanta za smeti?
Jure 0 2912
Je moj pes kanta za smeti? Pasja psihologinja in vzrediteljica Katrin Scholz o zdravi in za psa primerni hrani. Med predavanjem o primerni hrani za pse in dietni hrani za pse pasje psihologinje in vzrediteljice Katrin Scholz, je bilo med 80 poslu..
16 Jan Hrana za pasje mladiče
Jure 0 1555
HRANA ZA PASJE MLADIČE   Hrana za pasje mladiče, za male prikupne štirinožce, ki  raznežijo prav vsakogar. Ni pomembno, ali je mladiček manjše ali večje rasti. Pomembno je predvsem, da bo zdrav, zato je potrebno že v njegovi rani mladosti hrani pos..
10 Jan Dietna hrana za pse
Jure 0 1304
DIETNA HRANA ZA PSE   Dietna hrana za pse? Ali vaš pes res potrebuje posebno dietno hrano za pse, če ima težave s povečano telesno težo? Še en zaskrbljujoč podatek: Po podatkih veterinarjev ima pri nas kar ena četrtina vseh psov težave z debelostj..
08 Jan Naravna prehrana psa je najboljša izbira
Valerija 0 4926
Naravna prehrana psa je najboljša izbira Prehrana psa v vseh njegovih življenjskih obdobjih je kjučnega pomena za zdrav razvoj, vitalno in energično življenje kosmatinca. Pomembno je, da so sestavine v hrani uravnoteževe in naravnega izvora, saj jih..
13 Dec Nasveti za pravilno hranjenje psa
Valerija 0 7787
Nasveti za pravilno hranjenje psa Hranjenje psa je tista osnova, ki jo moramo osvojiti vsi pasji lastniki. Pomembna je kakovostna in uravnotežena hrana, hkrati pa je tudi zelo pomembno kako, na kakšen način in kolikokrat je potrebno hraniti psa. V ..
11 Sep Naturavetal prehranski slovarček
Jure 0 4607
Naturavetal prehranski slovarček     Ekstrudiranje Ekstrudiranje je proces segrevanja sestavin pri temperaturi nad 140 °C in stiskanja v brikete pod visokim pritiskom. Med postopkom se lastnosti sestavin bistveno spremenijo, pri čemer izgubijo ..
Prikazujem 1 do 24 od 24 (1 strani)