Naturavetal je "nov način" v pasji prehrani

Objavil Kosmatinčki 10/09/2016 0 Komentarji
 

 

 

Naturavetal (Natura Vet) je ''nov način'' v pasji prehrani

kosmatincki-psi

Ime Naturavetal je med strokovnjaki in vzreditelji psov že leta znano kot proizvajalec naravne pasje hrane ter negovalnih izdelkov brez kakršnihkoli kemikalij.

Ambiciozen cilj je bila proizvodnja pasje hrane, ki ne bo vsebovala nikakršnih kemičnih dodatkov. Pasja hrana se proizvaja s hladnim stiskanjem, kar je zelo pomembno, saj je le na tak način zagotovljeno, da se ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov in mineralov, ki so za živali izredno pomembnega pomena. Cilj je bil dosežen s pasjo hranoCanis Plus.

Kolikor nam je znano, je Canis Plus prva pasja hrana, ki je proizvedena izključno z naravnimi minerali in naravnimi konzervansi. Pes jo prebavi tako hitro, kot če bi jedel lesurovo hrano, posledično pa ne povzroča preobremenjenosti želodca.

Canis Plus se proizvaja pod stalnim nadzorom s hladnim stiskanjem in ne vsebuje umetnih arom, konzervansov in antioksidantov, torej brez kakršinhkoli kemičnih dodatkov. Prav tako ne vsebuje sintetičnih vitaminov, ki so v večini uporabljeni kot konzervirna sredstva. Te snovi nastajajo v kemijskih laboratorijih in so lahko vir različnih prehladov, alergij, želodčnih in črevesnih težav, različnih vrst raka, kožnih bolezni ter motenj gibanja.

Naša suha pasja hrana zagotavlja naravno organsko obliko vitaminov in mikrohranil za zdravo ter uravnoteženo prehrano za mladiče in mlade pse, odrasle in starejše živali. Še posebaj pa za živali, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav.

Dodatno lahko uravnavamo presnovo psa s prehranskim dopolnilom Canis Aktiv, ki vsebuje novi kompleks Dogpromin, sestavljen iz 100% naravnih sestavin (zelišča, alge, olja, glina), s pomočjo katerih odpravljamo prehranske pomanjkljivosti. Za pse s povečano potrebo po mineralih, vitaminih in elementih v sledeh, prav tako pa tudi za breje in doječe psice, priporočamo hranjenje s prehranskim dopolnilom Canis Aktiv.

Hrana za pse Canis Plus s prehrambenega vidika vsebuje vse kar vaš pes potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje. Uspeh hrane za pse Canis Plus in nenehna rast številnih zadovoljnih kupcev nam kaže, da smo izbrali pravo pot.

Loading...