NATURAVETAL - natura Vet, osvežitev in nova podoba

Objavil Kosmatinčki 10/09/2016 0 Komentarji

Za vas imamo odlično novico… V bistvu se ljudje sami pri sebi ne počutimo dobro, če vemo, da lahko neko stvar naredimo še boljše. To misel smo prenesli v prakso in dosegli velik napredek.

Predstavljamo vam novo podobo podjetja natura Vet, ki je povezana z nastankom nove blagovne znamke. Postopoma boste izdelke natura Vet našli pod novim imenom»Naturavetal«. Odločitev za ta korak je bila sprejeta predvsem, ker je novo ime mednarodno razumljivo in v kratkem povzame bistvo koncepta naših izdelkov: vitalno življenje naših hišnih ljubljenčkov, ki ga dosežemo z naravno hladno stiskano hrano kakovosti, primerne za prehrano ljudi, naravnimi zdravilnimi prehranskimi dodatki, naravnimi priboljški za žvečenje, poslasticami in izdelki za higieno in nego.

Naturavetal ponazarja 100% naravno kakovost blagovne znamke. Podlaga za optimalno vitalnost hišnih ljubljenčkov so veterinarska in medicinska dognanja. Novo ime spremlja tudi nov logotip blagovne znamke, ki odraža celostno ponudbo proizvodov za pse in mačke. Ker nudimo odlične naravne izdelke za dobro počutje živali, smo ustvarili tudi nov slogan »Well4Animal« - dobro za živali.

Osvežena podoba natura Vet z novim imenom Naturavetal

Postopoma se bo v daljšem časovnem obdobju zamenjala podoba embalaže, v pripravi pa so tudi slovenska gradiva ter Naturavetal spletna stran v slovenskem jeziku s številnimi informacijami. Seveda boste celotno ponudbo našli še naprej tudi na strani spletne trgovine Kosmatinčki.  Vse spremembe nastajajo zaradi vas, zvestih in zadovoljnih kupcev, in naše velike strasti, da lahko kosmatincem ponudimo tako zdravo hrano, kot jo želimo imeti tudi sami.

O drugih prihajajočih novostih vas bomo redno obveščali, seveda pa so vam natura Vet oz. Naturavetal izdelki za male živali na voljo v vsakem trenutku v svoji prepoznavni  kakovosti.  Veseli nas, da ste naš kupec in pozdravljamo vas v pričakovanju vaših konstruktivnih povratnih informacij.

Sporočite nam, kaj še lahko storimo za vas, v primeru dodatnih vprašanj ali informacij pa nas lahko kontaktirate ali pokličete kadarkoli. Do naslednjič, vse najboljše za vas in vašega kosmatinca!

Pri vašem naročilu v spletni trgovini Kosmatinčki, boste našli tudi že izdelke z novim videzom oz. novo embalažo, skupaj še s staro podobo natura Vet. Izdelki ter njihova kakovost in način proizvodnje s hladnim stiskanjem ostaja 100% enak.

Zakaj je Naturavetal pasja hrana prava izbira?

 • proizvedeno nežno hladno stiskano, ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje barvil in konzervansov,
 • ne vsebuje ojačevalcev okusa in umetnih dodatkov,
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • brez dodanih polnil, visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • več kot 60% delež svežega mesa pred sušenjem (v Canis 2000 Plus Sport in hrani za mladičke 70%),
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • vsebuje kalčke iz ovsa in prosa za aktivacijo delovanja encimov,
 • z lososovim oljem (omega-3 in omega-6 maščobne kisline),
 • pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov.
Loading...