Zakaj hrana za pse Naturavetal?

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

HRANA ZA PSE Naturavetal, zakaj jo poskusiti?

Canis Plus s prehrambenega vidika vsebuje vse, kar vaš pes potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje:

 • hladno stiskana suha hrana za pse v želodcu ne nabrekne
 • stopnja tveganja za obračanje želodca izredno nizka
 • ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov
 • brez ojačevalcev okusa in sintetičnih dodatkov
 • vsi vitamini in minerali so naravni
 • več kot 60% delež svežega mesa pred sušenjem (Canis Plus Sport in Canis plus za mladičke in mlade pse, min. 70%)
 • s piščancem, jagnjetino, ali lososom
 • ne vsebuje živalskih ali rastlinskih dodatkov (poceni in slabo prebavljivi deli živali, npr. rep, puh,..)
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov
 • prisotnost prosa ter ovsenih kalčkov, ki aktivirata delovanje encimov
 • z lososovim oljem (Omega 3- in Omega 6- maščobe)
 • proizvodnja je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju
 • nobena od sestavin ni gensko spremenjena
 • Natura-vet Canis 2000 Plus se je v skladu z novo podobo preimenovala v Naturavetal Canis Plus (odlična kakovost z novim imenom).


 

Pri hrani za pse Canis Plus se vsaka od surovin obdeluje posamično. Meso se posuši in zmelje v moko, tako da ga je mogoče stisniti. Žitarice se obdela z edinstvenim patentiranim postopkom nad vročo vodno paro, tako da ta za psa postane optimalno prebavljiva. Zelenjava in zelišča so posušena na svežem zraku in se jih doda neposredno pred hladnim stiskanjem. Na ta način se zagotovi visoko biološko razpoložljivost naravnih hranilnih snovi. Postopek hladnega stiskanja se izvaja z nizkim pritiskom, saj se tako ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov in mineralov v hrani za pse. Canis Plus v želodcu ne nabrekne, tako da je stopnja tveganja za obračanje želodca izredno nizka. Hladno stiskanje je enostavno naravno. Celoten postopek obdelave hrane traja cca. 4 minute. 

Zdravje psa je poglavitnega pomena za vsakega lastnika. Pes je namreč iz svoje prvotne vloge - biti dober čuvaj in lovec - postal družinski član in zvesti prijatelj. Za svojega psa želi vsak lastnik le najboljše, k čemur sodi tudi uravnotežena in zdrava prehrana.

Velike razlike v kakovosti posameznih sestavin in različnih postopkih proizvajanja so pomembnega vpliva pri zdravju psov. Veliko bolezni je sicer genetsko pogojenih, veliko pa se jih razvije tudi zaradi neuravnotežene prehrane. Poleg tega se število rakavih obolenj, problemov s sklepi, obolenj ledvic in jeter ter različnih prebavnih motenj lahko dodatno poveča na račun nepravilnih prehranjevalnih navad.

Tudi naraščajočih problemov, povezanih z nasilnim vedenjem psov, ne moremo izrecno pripisati napačni vzreji. Vpliv imajo tudi kemična sestava hrane in prisotnost toksičnih substanc v konzervirnih sredstvih, ki močno vplivajo na živčni sistem psa in se tako odražajo tudi na njegovem obnašanju.

S pomočjo kvalitetne prehrane imate torej neposreden vpliv na to! Skrbite za polnovredno in raznoliko prehrano vašega štirinožnega prijatelja!

Canis Plus je torej prva hrana za pse s povsem naravnimi vitamini in minerali na trgu. Oglejte si celoten asortima suhe hrane proizvajalca natura Vet - Naturavetal.

V čem se CanisPlus razlikuje od hrane ostalih proizvajalcev?

Posebnost hrane za pse Canis Plus je njena priprava, saj je proizvedena izključno s postopki hladnega stiskanja, poleg tega pa je brez arom, konzervansov in antioksidantov, torej brez kakršnihkoli kemičnih dodatkov.

Kaj pa dodatki za pse s specifičnimi potrebami?

Dodatno lahko uravnamo presnovo psa z dodajanjem prehranskih dopolnil z novim kompleksom Dogpromin, sestavljenim iz 100 % naravnih sestavin (zelišča, alge, olja, glina), s pomočjo katerih odpravljamo prehranske pomanjkljivosti.

Za pse s povečano potrebo po mineralih, vitaminih in elementih v sledeh, prav tako pa tudi za breje in doječe psice, priporočamo dodatno porcijo našega prehranskega dopolnila za pse Canis Plus Aktiv.

Loading...