Pasja šola Planet K9

Moje ime je Maša, sem velika ljubiteljica živali, še posebno psov. Moja pot se začela v kinologiji, pred približno 10 leti. Takrat je bil moj pogled na vzgojo psov ter njihovo šolanje drugačen kot danes in se je ves čas spreminjal, za kar se lahko zahvalim predvsem svojima dvema kosmatinčkoma, ki sta mi omogočila svoje strokovno znanje, pridobljeno iz literature in seminarjev, dodelati tudi na praktičnih, vsakdanjih primerih.

 

Vsa ta leta sem si nabirala izkušnje, ki so vključevale tako enostavne vaje v poslušnosti kot tudi zahtevne vedenjske težave. Ves čas sem se izobraževala in prebrala goro tuje literature. Razvila sem svoj način šolanja, ki pa temelji izključno na pozitivni motivaciji, humanem odnosu in prijaznih metodah. Izrednega pomena je zame razumevanje psov; njihova čustva, telesna govorica, čutila ter energija so med seboj v celoti povezani.

Pasjo šolo Planet K9 sem ustanovila z namenom, da skupaj odpravimo težave, izboljšamo odnose in razumevanje s komastinci. Naučimo jih novih trikov, različne vaje poslušnosti ali pa se odpravimo na delovni sprehod. Vsak pes mi predstavlja nov izziv, novo izkušnjo in zato pri svojem delu izjemno uživam. Na voljo imam programe z individualnim pristopom za vsakogar. Le na ta način se lastnik in pes povežeta, ustvarita dober odnos in medsebojno razumevanje, kar je tudi namen vzgoje oz. šolanja vašega ljubljenčka. Konec koncev delamo na tem, da so naši kosmatinci več kot le živali, ki potrebujejo hrano dvakrat dnevno; s svojim karakterjem in obnašanjem postanejo pomembni družinski člani in moja šola pomaga k izboljšanju tega sobivanja.

 

Kontakt:

spletno mesto: https://planetk9.si/

fb stran: https://www.facebook.com/planetK9.si/

e-mail: info@planetk9.si

telefon: 040/638-379