Sedi5 – pasja šola znanja in zabave

 

Sedi5 - pasja šola znanja in zabave se predstavlja,.... 

 

Naš cilj je ustvariti harmonično sobivanje med vodnikom in psom.

 

Prednost SEDI5 tečajev:

  • Individualen pristop do vsakega tečajnika

Vsak človek je osebnost zase, ima določeno predznanje, sposobnosti in interese. Prav tako je vsak pes poglavje zase, saj ima svoj temperament, nagone pa razvite nekatere bolj, druge manj. Zato se zavedamo pomembnosti individualne obravnave vsakega tečajnika.

  • Celostna izobrazba vodnika 

Le vodnik, ki je dobro podkovan z znanjem o pasji psihologiji in učnih procesih, lahko ustvari jasno komunikacijo trdno vez in dobro sodelovaje s svojim štirinožnim prijateljem. Zato vsak tečaj pričnemo z temeljitim teoretičnim izobraževanjem vodnika.

  • Poudarek na socializaciji 

Ker se dobro zavedamo, kako pomembno vlogo igra socializacija pri zdravem mentalnem razvoju psa, ji namenjamo veliko pozornosti. Zato naši tečaji ne potekajo na poligonu, temveč na različnih lokacijah v urbanem in ruralnem okolju.

  • Posvojenčki dobrodošli

S posvojenčki imamo bogate izkušnje, delo z njimi pa nam predstavlja poseben izziv. Verjamemo, da je vsak trenutek lahko priložnost za nov začetek. NE KUPUJTE, POSVOJITE!

 

pasja šola Sedi5

 

Katere tečaje ponujamo?

  • SEDI5 Odličnjak: Vsebuje celostno izobrazbo vodnika ter vzgojo, socializacije in šolanje psa;
  • Sedi5 Zabavljač: Zabaven program, ki bo prepričal vsakega psa in vodnika. Raznolike in dinamične vaje, učenje trikov in premagovanje ovir;
  • Sedi5 Vohljač: Za aktivne pse in vodnike - pravilnemo usmerjanju nagona po plenu in uporaba pasjega nosu;
  • Individualna srečanja: Vsak človek je osebnost zase, ima določeno predznanje, sposobnosti in interese. Prav tako je vsak pes poglavje zase, saj ima svoj temperament, nagone pa razvite nekatere bolj, druge manj. Zato ponujamo možnost individualnega šolanja.
  • Delovni sprehod: Je sprehod z namenom, kjer psa učimo pravilnega obnašanja ob srečanjih z ostalimi sprehajalci in živalmi, se z njim igramo, povadimo vaje poslušnosti in odpoklic iz različnih situacij.

 

Kontakt

Poglej našo spletno stran: www.sedi5.si

Sledi nam na fb: https://www.facebook.com/sedi5.si

Mail: info@sedi5.si

Telefon: 041 202 177