Prava hrana za pse je vse

Objavil Kosmatinčki 11/09/2016 0 Komentarji Naturavetal hrana za pse,

Razlike v kakovosti posameznih surovin in proizvodnih procesih so velike in bistveno vplivajo na počutje psa. Številne bolezni so genetsko pogojene, velik del pa jih nastane zaradi okoljskih dejavnikov in prehrana pri tem igra pomembno vlogo. Tudi težave, povezane z nasilnim vedenjem psov, niso zgolj posledica napačne vzgoje, ampak so lahko le reakcija na preveliko količino sintetičnih dodatkov v hrani, saj nevrotoksične snovi – te so prisotne v umetnih konzervansih - lahko povzročijo spremembe v vedenju psa.

Konzervansi in drugi umetni dodatki so lahko povzročitelji različnih bolezni, kot so alergije, kožne bolezni, želodčne in črevesne težave, bolezni ledvic, bolezni jeter, rak, motnje gibanja in težave s sklepi.

Vse naštete zdravstvene in vedenjske motnje so lahko posledica napačne vrste prehrane. Lastniki psov imajo veliko srečo, da lahko s kakovostno hrano neposredno vplivajo na zdravje hišnega ljubljenčka. Ena izmed možnosti je tudi zdrava polnovredna prehrana.

Vaš pes se vam bo za pravilno izbiro zahvalil z velikim življenjskim elanom in zdravim organizmom, ki bo prekipeval od energije. Preventiva je vedno boljša od kurative…

Loading...