Meni
Vaša košarica

Psi in zdravje


17 Aug Kožne bolezni pri psih – slike najpogostejših
Valerija 0 65
Kožne bolezni pri psih – slike najpogostejšihKoža je človekov in pasji največji organ in zato ji je potrebno nameniti še posebej veliko pozornost. Koža je tista, ki ščiti psa pred zunanjimi dejavniki. Ravno zaradi tega so se razvile številne in ra..
13 Jun Šampon za pse in kopanje psa
Jure 0 76
Šampon za pse in kopanje psa Šampon za pse je pomembna izbira vseh pasjih lastnikov. Najti moramo takšen šampon za pse, ki ne draži kože in skrbi za čisto, svežo in sijočo dlako. Canis Plus šampon za pse je popolnoma naraven, primeren tudi za ne..
06 Jun Vitamini za pse: Zakaj morajo biti le naravni?
Jure 0 154
Vitamini za pse: Zakaj morajo biti le naravni Vitamini za pse so tako kot minerali in elementi v sledeh več kot nujno potrebni za psa. Če želimo psu omogočiti zdravo, aktivno in vitalno življenje je ključnega pomena izbira kakovostne hrane, ki vs..
28 May ALERGIJE PRI PSIH: Na hrano, pršice, cvetni prah in trave
Valerija 0 110
ALERGIJE PRI PSIH: Na hrano, pršice, cvetni prah in trave Alergije pri psih so danes tako zelo pogoste in različne, da so redki lastniki, ki lahko rečejo: Moj pes ni alergičen. Najpogostejše alergije pri psih so definitivno alergije na hrano ali ..
16 Apr Bolhe in klopi pri psu - Kako se uspešno znebiti klopov in bolh pri psih?
Jure 0 4223
Bolhe in klopi pri psu - Kako se uspešno znebiti klopov in bolh pri psih?Bolhe in klopi pri psu - Kako se uspešno znebiti klopov in bolh pri psih je zelo pogosto zastavljeno vprašanje vseh pasjih lastnikov. Vsi lastniki kosmatincev vemo, da so klop..
11 Apr GARJE PRI PSIH – Kaj so in kako jih prepoznamo?
Valerija 0 316
GARJE PRI PSIH – Kaj so in kako jih prepoznamo? Garje pri psih so huda nadloga, ker povzročajo rdečino in kraste. Psa koža neizmerno srbi in zato se nenadzorovano praska. Psi s praskanjem še poslabšajo situacijo, saj se koža zaradi tega še bolj p..
08 Apr Gliste pri psu, trakulja pri psu in ostali notranji zajedavci
Valerija 0 183
Gliste pri psu, trakulja pri psu in ostali notranji zajedavci Gliste pri psu, trakulja pri psu - vsako leto enako vprašanje: Le kako se znebiti teh nadlog, da psu ne povzročimo še dodatnih težav in obremenitev. V članku boste spoznali kaj so glis..
05 Apr Probiotiki za pse: Spoznajte dobre bakterije
Jure 0 221
Probiotiki za pse: Spoznajte dobre bakterije Probiotiki za pse: Spoznajte dobre bakterije je članek, ki razkriva večstransko uporabo in pozitivne učinke, ki jih probiotične bakterije lahko zagotovijo organizmu vašega psa. Veliko pasjih lastnikov ..
01 Apr Bioresonanca za pse – celostni sistem samozdravljenja
Valerija 0 1047
Bioresonanca za pse – celostni sistem samozdravljenjaBioresonanca za pse je celostni sistem samozdravljenja, ki je že vsesplošno poznana in sprejeta pri ljudeh. V zadnjem času pa se je bioresonanca tudi zelo razširila v živalskem svetu, kar je pop..
26 Mar Zasuk želodca pri psu - Kako preprečiti in pravilno ukrepati
Jure 0 862
Zasuk želodca pri psu - Kako preprečiti in pravilno ukrepatiZasuk želodca pri psu ali torzija želodca je povečanje (dilatacija) želodca, ki ji lahko sledi delni ali popolni zasuk želodca. Bolezen lahko prizadene pse vseh velikosti in pasem, posebej..
25 Jan Klopi pri psih in borelioza pri psu
Valerija 0 418
Klopi pri psih in borelioza pri psu Klopi pri psih in borelioza pri psu se lahko pojavita pri neustrezni zaščiti ali ne-zaščiti psa pred zunanji zajedavci, torej klopi.  Najbolj smiselno je, da psa zaščitimo s sredstvom proti klopom za pse še pre..
19 Jan Bolhe v stanovanju - Kako se jih znebiti
Valerija 0 451
Bolhe v stanovanju - Kako se jih znebiti Bolhe v stanovanju - Kako se jih znebiti je med vsemi lastniki kosmatih prijateljev zelo pogosto zastavljeno vprašanje. Bolhe so še posebna nadloga, saj so zelo trdovratne in v nekaj dneh iz ene nastane 50..
10 Jan Dietna hrana za pse
Jure 0 1148
DIETNA HRANA ZA PSE Dietna hrana za pse? Ali vaš pes res potrebuje posebno dietno hrano za pse, če ima težave s povečano telesno težo? Še en zaskrbljujoč podatek: Po podatkih veterinarjev ima pri nas kar ena četrtina vseh psov težave z debelostj..
08 Jan Bruhanje psa | Zakaj in kaj lahko storimo sami?
Jure 0 820
Bruhanje psa | Zakaj pes bruha in kaj lahko storimo sami? Bruhanje psa je pojav s katerim smo se gotovo srečali že vsi pasji lastniki. Bruhanje in driska sta dve najpogostejši težavi, ki se pojavita pri psu. Vsaka driska in vsako bruhanje še ne p..
19 Dec Driska pri psu - Zakaj se pojavi in kako ukrepati?
Jure 0 1052
Driska pri psu - Zakaj se pojavi in kako ukrepati?Driska pri psu je takšna težave s katero smo se srečali že vsi pasji lastniki. V članku preberite, kdaj vse se lahko driska pri psu pojavi, kaj so razlogi za to, kdaj je čas za preplah in kaj lahko ..
05 Dec Srčno popuščanje pri psih
Jure 0 1752
Srčno popuščanje pri psihSrčna bolezen pri psih je pogostejša kot pri kateri koli drugi domači živali. Najpogostejši obliki sta okvara srčne zaklopke, ki največkrat prizadene manjše pse in povečanje prekatov ter manjši iztisk krvi, ki največkrat p..
02 Dec Glukozamin za pse: Za kosti in sklepe
Jure 0 1646
Glukozamin za pse: Za kosti in sklepeGlukozamin za pse: Za kosti in sklepe? Ja prav ste slišali, prav nič drugače ni, kot pri nas ljudeh, ki prav tako velikokrat potrebujemo glukozamin za zdrave in gibljive sklepe. Glukozamin je telesu lastna snov,..
22 Nov Čiščenje ušes pri psu in vnetje ušes pri psu
Valerija 0 667
Čiščenje ušes pri psu in vnetje ušes pri psu Čiščenje ušes pri psu je izrednega pomena, saj z rednim in doslednim čiščenjem ušes lahko preprečimo vnetje ušes pri psu. Notranja stran ušesa je gladka z manjšo količino ušesnega masla. Ušesa se lahk..
16 Nov Nega oči in vnetje oči pri psu
Jure 0 782
NEGA OČI IN VNETJE OČI PRI PSU  Nega oči in vnetje oči pri psu sta zelo povezana pojma. Vnetje oči pri psu lahko nastopi zaradi številnih vzrokov, ki so neprijetni tako za našega psa kot tudi za nas lastnike. Pomembna je konstantna n..
15 Nov Naravna pomirjevala za psa
Jure 0 890
NARAVNA POMIRJEVALA ZA PSA Ko se odločimo za nakup psa ali posvojitev psa, ne poznamo njegovega ozadja, njegovih prvih dni življenja in njegovih travm iz zgodnjega otroštva. Skozi strah, živčnost, tuljenje, trepet in lajanje nam psi pokažejo, da..
11 Sep Odpoved ledvic pri psu - Kaj lahko storimo?
Jure 0 7999
Odpoved ledvic pri psu - Kaj lahko storimo?Odpoved ledvic pri psu nastopi kadar ledvica niso več sposobna opravljanja svoje funkcije - odstranjevanja odpadnih snovi (toksinov) iz organizma in koncentriranje urina. Telo vsakodnevno tvori toksine, ki..
11 Sep Pasje blazinice in pasje tačke - nega in zaščita
Jure 0 1175
Pasje blazinice in pasje tačke – zaščita, čiščenje in negaPasje blazinice in pasje tačke – zaščita, čiščenje in nega je zelo pomembna za vzdrževanje vitalnosti in razgibanosti našega psa. Pasje blazinice zagotavljajo dodatno oblazinjenje in s tem ..
Prikazujem 1 do 22 od 22 (1 strani)