Meni
Vaša košarica

Spoznaj svojega psa

Zabavno življenje s psom

Tale kategorija člankov je definitivno najbolj zabavna. Tukaj bomo predstavili zanimiva dejstva o psih, govorili o sožitju med psom in človekom, na široko pisali o tem kako je potekal razvoj psa in kako so nastale posamezne pasme. Zelo zanimiva tematika so zagotovo tudi pasja imena, saj ima vsako ime ozadje in zgodovino in je za lastnika prav posebnega imena. Potrudili se bomo tudi za praktične vsebine, kako si popestriti vsakdan s posm tudi na deževen dan in za vsebine kako narediti sam. 

04 Jan Čiščenje pasjega ogranizma po praznikih
Valerija 0 173
ČIŠČENJE PASJEGA ORGANIZMA PO PRAZNIKIH Mogoče ta tematika za tiste res striktne skrbinike, ki natančno tehtajo hrano in odmerjajo obroke niti ni relevantna, ampak priznajmo si, večina nas greši, še posebej, ko se vpleteni naši ljubi kosmatinci. Čas..
27 Dec Zabavne igre s spom v stanovanju
Valerija 0 277
ZABAVNE IGRE S PSOM V STANOVANJU Vsi, ki imamo doma kosmatinca vemo, kako super se je z njim igrati, tako sproščajoče in antistresno to vpliva na nas. Ko se igram z Bondom in čutim njegovo srečo ter veselje, ker se posvečam samo njemu, kar pozabim n..
13 Sep Filmi o psih, ki so preprosto najboljši
Valerija 0 372
PASJI FILMI, KI SI JIH PREPROSTO MORAŠ OGLEDATI Filmi o psih so za nas pasjeljubce boljši od vsake telenovele ali najljubše serije. Res je, da vsak dan gledamo domači pasji film, ko gledamo svojega kosmatinca kako zganja vragolije in kako nam ukrad..
20 Jul OPIS PSA: Izvor, karakteristike in splošne značilnosti
Jure 0 2906
OPIS PSA: Izvor, karakteristike in splošne značilnosti   Pes je človekov najboljši prijatelj! S temi besedami najboljše zajamemo celoten opis psa. Seveda je pes veliko več kot človekov spremljevalec, je živo bitje – sesalec, ki ima svoj karakter. ..
19 Mar Kaj početi doma s psom v času epidemije korona virusa?
Valerija 0 2032
Kaj početi doma s psom v času epidemije koronavirusa?   Korona virus je krepko posegel v naša življenja in upočasnil vrtenje našega lepega planeta. Večina vas je prisilno doma, zato smo pripravili nekaj idej za krajšanje časa skupaj s kosmatincem...
06 Dec Pasja imena: Pomenska in slovenska imena za pse
Valerija 0 71552
Pasja imena: Pomenska in slovenska imena za pse Imena za pse so zelo pereča tema, saj se je težko odločiti za tistega pravega. Pasja imena so sladke skrbi bodočih pasjih lastnikov. V nadaljevanju članka, bi vam radi priskočili na pomoč pri izbiri n..
01 Apr KAKO PSI SPIJO: Kaj razkriva položaj spanja?
Jure 0 6847
KAKO PSI SPIJO: Kaj razkriva položaj spanja? Po vikendu, ki se vedno prehitro konča, nastopi ponedeljkovo jutro in z njim spet glasna budilka, ki vas opomni, da je treba zgodaj vstati in se odpraviti v službo. Verjamemo, da vašemu psu zavidate njego..
27 Mar RAZVOJ PSA  - Canis Lupus se predstavi
Jure 0 2900
RAZVOJ PSA - Canis Lupus se predstavi Razvoj psa je članek o razvoju psa skozi zgodovino in tudi prispevek o individualnem razvoju psa od mladiča od odraslega psa. Kako se je v tem evolucijskem obdobju pes spreminjal in kaj nosi v svojem volčjem src..
27 Mar PES - Naš domači terapevt proti stresu
Jure 0 3386
PES - Naš domači terapevt proti stresu Zagotovo se vsi strinjate z mano, da imeti domačo žival pomeni številne vsakodnevne obveznosti, ne glede na naše razpoloženje, vremenske razmere in čas, ki ga imamo na razpolago. Največ preglavic definitivno ..
20 Dec O značaju psa
Valerija 0 2231
O značaju psa V živalskem svetu je PES ena najsijajneših zgodb o USPEHU. Najdemo ga na vseh celinah, v vseh vrstah življenjskih prostorov in pogosto v velikem številu. Preobrazba psa iz divjega volka v razvajenega družinskega člana je stekla v 12.00..
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)