Meni
Vaša košarica

Spoznaj svojega psa

13 Sep Filmi o psih, ki so preprosto najboljši
Valerija 0 220
PASJI FILMI, KI SI JIH PREPROSTO MORAŠ OGLEDATIFilmi o psih so za nas pasjeljubce boljši od vsake telenovele ali najljubše serije. Res je, da vsak dan gledamo domači pasji film, ko gledamo svojega kosmatinca kako zganja vragolije in kako nam ukrad..
20 Mar Dietni recepti za pse s preveč kilogrami
Valerija 0 900
DIETNI RECEPTI ZA PSE S PREVEČ KILOGRAMI Lahko bi rekli, da se naši kosmatinci delijo v dve skupini; požrešni kosmatinci, ki bi požrli vse in neješči kosmatinci, ki pojedo toliko kot nujno morajo. Danes bi se ustavili pri »požrešnih kosmatincih«,..
20 Nov Šolanje psa za veselo skupno življenje
Valerija 0 1449
Šolanje psa za veselo skupno življenjeŠolanje psa je zelo pomembno, saj si vsi želimo vzgojenega psa, ki bo sedel na besedo, nas počakal in pritekel k nam, v kolikor bi mu dali takšno povelje. Šolanje psa lahko poteka na domu, tega se lahko lotite ..
20 Jul OPIS PSA: Izvor, karakteristike in splošne značilnosti
Jure 0 1723
OPIS PSA: Izvor, karakteristike in splošne značilnosti Pes je človekov najboljši prijatelj! S temi besedami najboljše zajamemo celoten opis psa. Seveda je pes veliko več kot človekov spremljevalec, je živo bitje – sesalec, ki ima svoj karakter. ..
07 Jul Preprosti in lahkotni recepti za pse: Nekaj za kosilo in nekaj za malico
Valerija 0 1881
Preprosti in lahkotni recepti za pse: Nekaj za kosilo in nekaj za malico Ni ga večjega užitka, kadar lahko psu popestrimo jedilnik s kakšnim uravnoteženim obrokom ali malico med obroki. Pripravili smo tri zelo preproste recepte, ki jih bodo vsi k..
19 Mar Kaj početi doma s psom v času epidemije korona virusa?
Valerija 0 1892
Kaj početi doma s psom v času epidemije koronavirusa? Korona virus je krepko posegel v naša življenja in upočasnil vrtenje našega lepega planeta. Večina vas je prisilno doma, zato smo pripravili nekaj idej za krajšanje časa skupaj s kosmatincem...
06 Dec Pasja imena: Pomenska in slovenska imena za pse
Valerija 0 55736
Pasja imena: Pomenska in slovenska imena za pseImena za pse so zelo pereča tema, saj se je težko odločiti za tistega pravega. Pasja imena so sladke skrbi bodočih pasjih lastnikov. V nadaljevanju članka, bi vam radi priskočili na pomoč pri izbiri n..
02 Jul PLAŽA ZA PSE: v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji
Valerija 0 3200
PASJA PLAŽA: v Sloveniji, na Hrvaškem in v ItalijiVčasih je zelo težko najti popolno počitniško destinacijo – takšno, kjer se bomo počutili prijetno, kjer bomo lahko počivali in kjer, bomo lahko videli tudi kaj novega in drugačnega. Takšno destina..
01 Apr KAKO PSI SPIJO: Kaj razkriva položaj spanja?
Jure 0 6209
KAKO PSI SPIJO: Kaj razkriva položaj spanja?Po vikendu, ki se vedno prehitro konča, nastopi ponedeljkovo jutro in z njim spet glasna budilka, ki vas opomni, da je treba zgodaj vstati in se odpraviti v službo. Verjamemo, da vašemu psu zavidate njego..
31 Mar S PSOM NA MORJE – Kaj vse vzeti zraven
Valerija 0 3712
S PSOM NA MORJE – Kaj vse vzeti zravenPoletje se je začelo, zato ni čudno, da pogovori te dni slej kot prej nanesejo na temo dopustov, počitnic, potovanj in drugih oblik preživljanja prostega časa. S psom na morje se odpravi večina pasjih družin v ..
27 Mar RAZVOJ PSA  - Canis Lupus se predstavi
Jure 0 2424
RAZVOJ PSA - Canis Lupus se predstaviRazvoj psa je članek o razvoju psa skozi zgodovino in tudi prispevek o individualnem razvoju psa od mladiča od odraslega psa. Kako se je v tem evolucijskem obdobju pes spreminjal in kaj nosi v svojem volčjem src..
27 Mar PES - Naš domači terapevt proti stresu
Jure 0 3218
PES - Naš domači terapevt proti stresuZagotovo se vsi strinjate z mano, da imeti domačo žival pomeni številne vsakodnevne obveznosti, ne glede na naše razpoloženje, vremenske razmere in čas, ki ga imamo na razpolago. Največ preglavic definitivno ..
20 Dec O značaju psa
Valerija 0 2034
O značaju psaV živalskem svetu je PES ena najsijajneših zgodb o USPEHU. Najdemo ga na vseh celinah, v vseh vrstah življenjskih prostorov in pogosto v velikem številu. Preobrazba psa iz divjega volka v razvajenega družinskega člana je stekla v 12.00..
12 Dec Vzgoja psa - triki in nasveti
Valerija 0 7255
VZGOJA PSA - triki in nasveti Vzgoja psa vsakemu posamezniku predstavlja nekaj drugega in lahko poteka na različne načine in iz različnih vidikov, ampak rezultat hočemo vsi isti. Vsi si želimo psa, ki nas bo ubogal, ki ne bo brez nadzora tekal na..
Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)