Meni
Vaša košarica

Božične dobrote

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

BOŽIČNE DOBROTE

Ne veste kako bi letos razveselili vašega kosmatinca? Mi imamo idejo! Spletna trgovina Kosmatinčki ima letos v ponudbi slastne božične pasje piškote, ki so hkrati še zelo zdravi, saj so naravni, brez konzervansov in umetnih barvil ter polnil. Lahko pa se odločite tudi za BOŽIČEN KOMPLET ZA PSE ali BOŽIČNI PAKET ZA MAČKE.

Ob naročilu paketa prejmete prečudovito darilo - božično kapico za vašega kosmatinca. 

A je sploh lahko Božič še bolj popoln <3

Božično darilo za mačke
Že pošlo!
Šifra izdelka: 5555
BOŽIČNO DARILO ZA MAČKEKmalu prihaja čas obdarovanj, čas Božiča in Novega leta. Vsi ljubitelji živali ne moremo mimo sebe in seveda moramo obdarovati tudi naše kosmatince in jim na tak način povedat kako pridni so bili čež celo leto :). Božič in Novo leto pa je tudi takšno obdobje, ko zaužijemo ..
22.05€ Brez DDV:20.14€
Božično darilo za pse
Že pošlo!
Šifra izdelka: 5555
BOŽIČNO DARILO ZA PSEKmalu prihaja čas obdarovanj, čas Božiča in Novega leta. Vsi ljubitelji živali ne moremo mimo sebe in seveda moramo obdarovati tudi naše kosmatince in jim na tak način povedat kako pridni so bili čež celo leto :). Božič in Novo leto pa je tudi takšno obdobje, ko zaužijemo na..
25.48€ Brez DDV:23.27€
Canis Plus božični pasji piškoti 200 g Canis Plus božični pasji piškoti 200 g
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4601
Canis Plus božični pasji piškotiOkusni božični pasji piškoti za pse različnih okusov. Idealno božično darilo za pod smrekico za vašega najboljšega kosmatega prijatelja. Pasji piškoti Naturavetal so tudi odlična ideja za odbarovanje psov prijateljev :).  Canis Plus slastni pasji..
7.29€ Brez DDV:6.66€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)