Canis Extra Ceolife® 250 g

Novo Canis Extra Ceolife® 250 g
Ogledov: 453 Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3301
Razpoložljivost: Na zalogi
23.99 € Brez DDV: 21.91 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra Ceolife vsebuje vulkansko mineralno kamnino zeolit, ki je poznan tudi pod imenom kamen življenja. Izvor Zeolita sega milijone let v preteklost. Zeolit je nastal kot kemijska reakcija med lavo, starodavnim morjem, pepelom in zrakom. Zeolit je v prehranskem dopolnilu Ceolife posebna oblika silicijeve spojine, ki je v večini sestavljena iz minerala klinoptilolit. Zeolit klinoptilolit je naravni zeolit s kristalno strukturo, ki ustvarja veliko prostega prostora oz. kanalov in vsebnostjo po ugotovljenih raziskavah, vsaj 34 mineralov.

Kristalna struktura je nastala pred milijoni let, kot posledica izbruha lave in pepela. Lava je ob stiku z morjem slano vodo zavrela, tako da je ta kristalizirala.

Zeolit Ceolife živalim zagotavlja organizmu živali hranilne snovi; življenjsko pomemben silicij, kalcij, magnezij, natrij in kalij. Ima edinstveno strukturo s katero kot spužva vsrka vase težke kovine in strupe v telesu. Silicij je na svetu drugi najbolj razširjen element poleg kisika in uravnava ravnovesje elektrolitov, ki so osnova vseh bioelektričnih procesov v organizmu. Zeolit na sebe veže vse vrste škodljivih snovi: strupe - histamin ali amonijak, težke kovine - svinec ali živo srebro, pa tudi druge škodljive snovi: patogene bakterije, viruse že preden pridejo v krvni obtok, s čimer deluje kot pivnik ali še bolje, kot magnet v prebavnem traktu, ki razbremeni presnovo. Ceolife se ne absorbira, ampak ostane v organizmu psa le okoli 24 ur, nato pa se izloči z blatom. S tovrstnim razstrupljanjem lahko z izboljšanjem obrambnega mehanizma razvoj kroničnih bolezni in alergij preprečimo že v zgodnji fazi. 

Ceolife v organizmu podpira vse življenjske funkcije in krepi vitalnost organizma. Kot naravna celična zaščita privlači in zadrži proste radikale, da doseže ugodno bazično ravnovesje. 

SESTAVINE
100% naravni zeolit klinoptilolit, fino zmlet, aktiviran in mikroniziran

DOZIRANJE:
Prašek zmešajte z malo vode in ga polijte po dnevnem obroku.

Na 10 kg telesne teže 2g / dnevno
Teža zvrhane merilne žličke Ceolife: 4g
2g = 1/2 merilne žličke Ceolife


Priporoča se kura v trajanju 6 - 8 tednov. Priporočljivo je, da kuro ponavljamo 2x letno

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: