Canis Extra kapljice za nego oči 20ml - vnetje oči pri psu

Že pošlo!
Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 2207
Razpoložljivost: Že pošlo!
13.50 € Brez DDV: 11.07 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu

(nega psa, vnetje oči pri psu)

 

Canis Extra kapljice za nego oči so negovalno sredstvo za čiščenje in nego oči, primerno za pse in mačke. Canis Extra kapljice za nego oči se uporabljajo preventivno za čiščenje in nego oči ali kot kurativa, ko se pojavi blago vnetje oči pri psu. Kapljice imajo čistilen učinek in so zelo koristne pri alergijskih reakcijah zaradi cvetnega prahu in trave. Priložena kapalka omogoča previdno in skrbno uporabo. V primeru hujših oblik pordele in vnete očesne veznice, pekočih in srbečih oči ter solzenju je potreben obisk veterinarja.

 

Canis Extra kapljice za nego oči – prednosti uporabe:

  • Enostavna uporaba s kapalko
  • Enostavna in temeljita aplikacija za čiščenje in nego oči
  • Blago vnetje oči pri psu; kapljice Canis Extra predstavljajo ustrezno zaščito
  • Zaščita pred okužbami s pršicami
  • Primerno kot vlažilno sredstvo pri suhih očeh (suh zrak)
  • Brez sintetičnih dodatkov

 

Canis Extra kapljice za nego oči - SESTAVINE

IZOTONIČNA FIZIOLOŠKA RAZTOPINA

Fiziološka raztopina je 0,9 % raztopina natrijevega klorida v vodi. Izotonično pa pomeni da ima raztopina enak osmotski tlak kot krvna plazma, zato se lahko sterilna izotonična fiziološka raztopina uporablja za intravenske injekcije. Fiziološka raztopina je že vrsto let v humani uporabi za izpiranje oči, za nego oči novorojenčkov, za nego oči pri starejših, ki imajo težave s pomanjkanjem solz. Izotonična fiziološka raztopina se zelo dobro obnese tudi pri negi oči psa.

SMETLIKA

Pripravki iz smetlike se že vrsto let tradicionalno uporabljajo za izpiranje oči, za obkladke in očesne preveze ter pri vnetju vek in pri vnetju očesne veznice. Uporabljajo se tudi kot pomoč pri utrujenih in zlepljenih očeh. Smetlika lahko ima protivnetno delovanje, zaradi spojine aukubin, ki jo vsebuje. Zaradi tega se že dolgo uporablja v farmacevtskih pripravkih. Smetlika se uporablja tudi pri lajšanju očesnih motenj, ki so alergijskega izvora, pri splošni utrujenosti oči, pri motnjah v vidu, ki so lahko mišičnega ali živčnega izvora. Smetlika deluje tudi protibakterijsko, blaži bolečine in prepreči zbadanje v očeh.

ROŽNA VODA

Rožna voda se pridobiva iz vrtnic. Vrtnice lahko imajo protivnetni in protibolečinski učinek. Rožno vodo že vrsto let uporabljajo v kozmetičnih pripravkih, saj vlaži in globinsko očisti kožo. Rožna voda pa se uporablja tudi za oči, saj ublaži zabuhle in preobremenjene oči.

SESTAVINE:

izotonična fiziološka raztopina, smetlika, rožna voda.

 

Canis Extra kapljice za nego oči – vnetje oči pri psu

 

UPORABA:

preventiva in nega: 1-2x tedensko, 1 kapljica v vsako oko

akutni primeri: 1-2x dnevno, 1 kapljica v vsako oko

 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: