Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana BIO puran

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 245
 • Razpoložljivost: Že pošlo!

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,76€

 • Brez DDV: 3,43€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO PURAN

 

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO puran v kombinaciji z bučo in rdečo peso:

 • kot samostojen obrok za pse, še posebej za zelo občutljive pse
 • za pse, ki so hranjeni s kuhanimi obroki. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso kuhano na pari, vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje vašega psa.
 • Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • Naturavetal pasje konzerve mokre hrane so odlične tudi pri dietah in so praktična in zdrava rešitev pri zmanjševanju telesne teže psa.

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% BIO kakovost vseh sestavin
 • več kot 70% svežega mesa
 • zelenjava in zelišča kakovosti živil za ljudi
 • Kakovostne beljakovine
 • Vsi vitamini in minerali so naravni

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

PURANJE MESOPuranje meso je po okusu podobno piščančjemu, tako da je primerno za pse, ki obožujejo piščanca. Puranje meso je zelo nizko kalorično, vendar bogato z beljakovinami. Puranje meso je prav tako manj alergeno kot piščančje. 
NOTRANJI ORGANI PURANACanis Plus BIO puran vsebuje notranje organe purana (sapnike, želodec, jetra in srce). V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislin. 
BUČABuče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.
RDEČA PESARdeča pesa je bogat vir magnezija in folne kisline ter vir kalija, železa, kroma in mangana.
JABOLKAJabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.
PETERŠILJPeteršilj je bogat vir vitaminov (vsebuje veliko C vitamina in folne kisline) in mineralov (predvsem železa in kalcija). Peteršilj deluje tudi kot dober antioksidant, zaradi visoke vsebnosti klorofila. Pri psu pomaga pri bolečih sklepih in pri vzdrževanju zdravih sečil.
KONOPLJINO OLJEKonopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.
JAJČNE LUPINE V PRAHUJajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

ANALIZA:

surove beljakovine 10,50 %, surove maščobe 6,90%, surovi pepel 1,70 %, surove vlaknine 1,00%, kalcij 0,20%, fosfor 0,15%, vlažnost: 78,10%.

 

SESTAVINE:

Puranje meso in notranji organi 67% (puranje mišično meso 44%, puranji sapniki 16%, puranji želodec 16%, puranja srca 16%, puranja jetra 8%), puranja mesna juha 9%, buča 9%, rdeča pesa 7%, jabolka 6,5%, peteršilj 0,5%, konopljino olje 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%.

 

Puran uporabljen v pločevinkah Naturavetal je BIO kakovosti (certifikat: DE-ÖKO-012) in se uporablja tudi za prehrano ljudi. Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus BIO puran - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih, za prehrano ljudi odobrenih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus mokra hrana z okusom purana nosi certifikat BIO kakovosti (Biološki in organski izdelek s certifikatom DE-ÖKO-012), kar pomeni, da so vse sestavine v hrani BIO kakovsti, prav tako so purani, ki predstavljajo 70% delež pločevinke, hranjeni z BIO krmo. Okus mokre hrane je božanski, saj puranje meso v uravnoteženo celoto povezuje rdeča pesa, buča in jabolka. Naturavetal mokra hrana je popolnoma naravna brez sintetičnih dodatkov in BIO kakovosti. 
Mnenja (26)

Oznake: hrana za pse, mokra hrana za pse, naravna hrana za pse, hrana za pse brez žitaric