Meni
Vaša košarica

Mokra hrana za pse Canis Plus govedina

Mokra hrana za pse Canis Plus govedina
Mokra hrana za pse Canis Plus govedina
Mokra hrana za pse Canis Plus govedina
Mokra hrana za pse Canis Plus govedina
Mokra hrana za pse Canis Plus govedina
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 232
3,25€
Brez DDV: 2,97€

Razpoložljive možnosti

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus - GOVEDINA, REPA in JABOLKO

 

Popolna mokra hrana za pse je primerna:

 • samostojno hranjenje psa, saj so Naturavetal pločevinke govedine, repe in jabolka uravnožen obrok.
 • za pse, ki so hranjenji z BARF. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom govedine je pravo gurmansko razvajanje. 

 

Canis Plus mokra hrana vsebuje kakovostno goveje meso in neočiščene (zelene) vampe. Vampi so del prebavnega trakta prežvekovalcev, kjer se rastlinska hrana razkraja s pomočjo mikroorganizmov. Zato neočiščeni goveji vampi vsebujejo veliko dragocenih vitaminov, mineralov in elementov v sledeh. Celoten mesni meni je usklajen z zelenjavo, sadjem in zelišči. Dodano je tudi lososovo olje, prah jajčnih lupin za oskrbo s kalcijem. 

 

Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže meso, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi
 • Kakovostne beljakovine
 • Vsi vitamini in minerali so naravni

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

 

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

 

MIŠIČNO MESO GOVEDINE
Goveje meso v Naturavetal pločevinkah je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Naravovarstveniki in pridelovalci so skupaj razvili novo znamko Weinerwald - Weiderind oz. v prevodu govedina s pašnika. Za proizvodnjo te vrste mesa veljajo strogi pogoji. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni.
NOTRANJI ORGANI
V primerjavi z mišičevjem so notranji organi bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so bogati tudi z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. 
NEOČIŠČENI VAMPI 
So prava zakladnica vitaminov in mineralov za psa. Zeleni vampi so odlični naravni probiotiki za psa, ki bodo posrkrbeli za uravnano črevesno floro in okrepili imunski sistem psa. Zeleni vampi prav tako vsebujejo številne prebavne encime, ki bodo podprli prebavo psa. 
REPA
Repa je bogata z vlakninami, vitaminom C, vitaminom B6, bogata je tudi s folno kislino in je dober vir magnezija. Deluje kot naravni diuretik. 
BUČKE
Bučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten.
JABOLKA
Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.
LOSOSOVO OLJE
Lososovo olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidanti. Hrani daje dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.
ŠIPEK
Za krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij). 
MAJARON
Vsebuje čreslovine in grenčine, ki podpirajo delovanje žolča in jeter. Marajor se uporablja kot naraven konzervans.
KOPER
Koper je lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečujejo napenjanje psa) in je lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa).
JAJČNE LUPINE V PRAHU
Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa. 

 

 

ANALIZA:

surove beljakovine 11,20 %, surove maščobe 6,50%, surovi pepel 1,70 %, surove vlaknine 0,90%, kalcij 0,20%, fosfor 0,18%, vlažnost: 79,30%.

 

SESTAVINE:

69% govejega mišičnega mesa in notranjih organov (54% mišično goveje meso, 23% neočiščeni vampi, srce 15%, jetra 8%), goveja mesna juha 9,5%, repa 7%, bučke 7%, jabolka 5%, lososovo olje 0,5%, šipek v prahu 0,5%, koper 0,5%, majaron 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%

 

Meso uporabljeno v konzervah Naturavetal se uporablja tudi za prehrano ljudi. Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus govedina, repa in jabolko - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5% telesne teže
  za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava:

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih, za prehrano ljudi odobrenih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov!S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe):

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje: 

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hrana za pse CANIS PLUS PIŠČANEC   Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in z..
7,20€ Brez DDV:6,58€
Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav   Naturave..
8,55€ Brez DDV:7,81€
Dopolnilna mokra hrana CANIS PLUS 100% RAČJE MESO   Canis Plus 100% račje meso kuhano na pari je primerno: za pse, ki se hranijo z BA..
3,05€ Brez DDV:2,79€
Dopolnilna mokra hrana Canis Plus 100% goveje meso   Dopolnilna mokra hrana za pse, primerna tudi za tiste, ki pse hranijo z BARF metodo. Z..
2,90€ Brez DDV:2,65€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – DIVJAČINA, AJDA in GOZDNE JAGODE   ​Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se hra..
3,25€ Brez DDV:2,97€
Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS PAŠNA GOVEDINA Z ZELENIMI VAMPI   Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% govejega mesa z zelenimi v..
2,90€ Brez DDV:2,65€
CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij   Naturavetal Canis Plus kunec je pos..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Hrana za pse CANIS PLUS pašna govedina    Canis Plus pašna govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse. Vsebuje..
8,35€ Brez DDV:7,63€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – BIVOL, KOROMAČ in HRUŠKE    Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se hranij..
3,65€ Brez DDV:3,33€
Canis Plus popolna mokra hrana BIO puran Canis Plus popolna mokra hrana BIO puran
Že pošlo!
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO PURAN   Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO puran v kombinaciji z bučo in rdečo peso: ..
3,76€ Brez DDV:3,43€