Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Plus popolna mokra hrana govedina, repa in jabolko

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 232
 • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti

- +
V košarico
- +
V košarico
 • 3,46€
 • Brez DDV: 3,16€

Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – GOVEDINA, REPA in JABOLKO

 

Canis Plus mokra hrana vsebuje kakovostno goveje meso in neočiščene (zelene) vampe. Vampi so del prebavnega trakta prežvekovalcev, kjer se rastlinska hrana razkraja s pomočjo mikroorganizmov. Zato neočiščeni goveji vampi vsebujejo veliko dragocenih vitaminov, mineralov in elementov v sledeh. Celoten mesni meni je usklajen z zelenjavo, sadjem in zelišči. Dodano je tudi lososovo olje, prah jajčnih lupin za oskrbo s kalcijem.

Popolna mokra hrana za pse je primerna:

 • samostojno hranjenje psa, saj so Naturavetal pločevinke govedine, repe in jabolka uravnožen obrok.
 • za pse, ki so hranjenji z BARF ali doma pripravljenimi kuhanimi obroki. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje psa. Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom govedine je pravo gurmansko razvajanje.

 

 Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže meso, zelenjavo in zelišča visoke kakovosti
 • Kakovostne beljakovine
 • Naravne vitamine in minerale

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje sintetično dodanih vitaminov
 • ne vsebuje pšenice, soje in graha,
 • ne vsebuje jajc, mleka in mlečnih izdelkov
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil

 

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

GOVEDINA (mišično meso)Goveje meso imajo psi izjemno radi zato se tudi pogosto uporablja v prehrani psov. Naturavetal pločevinke vsebujejo kakovostno goveje meso, bogato z aminokislinami, zdravimi maščobami, vitamini in minerali. Goveje meso je v primerjavi z drugimi vrstami mesa bolj kalorično, saj vsebuje višji delež maščob. 
NOTRANJI ORGANIV primerjavi z mišičevjem so notranji organi bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so bogati tudi z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. 
NEOČIŠČENI VAMPISo prava zakladnica vitaminov in mineralov za psa. Zeleni vampi so odlični naravni probiotiki za psa, ki bodo posrkrbeli za uravnano črevesno floro in okrepili imunski sistem psa. Zeleni vampi prav tako vsebujejo številne prebavne encime, ki bodo podprli prebavo psa.
REPARepa je bogata z vlakninami, vitaminom C, vitaminom B6, bogata je tudi s folno kislino in je dober vir magnezija. Deluje kot naravni diuretik. 
BUČKEBučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten.
JABOLKOJabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.
LOSOSOVO OLJELososovo olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidanti. Hrani daje dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.
ŠIPEKZa krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij). 
MAJARONVsebuje čreslovine in grenčine, ki podpirajo delovanje žolča in jeter. Marajor se uporablja kot naraven konzervans.
KOPERKoper je lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečujejo napenjanje psa) in je lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa).
JAJČNE LUPINE V PRAHUJajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa. 

ANALIZA:

surove beljakovine 11,20 %, surove maščobe 6,50%, surovi pepel 1,70 %, surove vlaknine 0,90%, kalcij 0,20%, fosfor 0,18%, vlažnost: 79,30%.

 

SESTAVINE:

69% govejega mišičnega mesa in notranjih organov (54% mišično goveje meso, 23% neočiščeni vampi, srce 15%, jetra 8%), goveja mesna juha 9,5%, repa 7%, bučke 7%, jabolka 5%, lososovo olje 0,5%, šipek v prahu 0,5%, koper 0,5%, majaron 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%

 

Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za pse Canis Plus govedina, repa in jabolko - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5 - 8% telesne teže, za mladičke in mlade pse je priporočeno dodajanje prehranskega dodatka Canis Extra Aktiv
 • aktivni, odrasli psi, cca. 3 - 5% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5 - 3% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi.

 

Hranjene s popolnimi meniji mokre hrane za pse Canis Plus in s suho hrano Canis Plus

Okusni popolni meniji mokre hrane za pse Canis Plus so tudi idealni za hranjenje v kombinaciji s suho hrano Canis Plus.

Nasvet za razdelitev dnevnega obroka: en obrok vašega psa je sestavljen iz polovice dnevnega odmerka mokrega menija hrane za pse in iz polovice dnevnega odmerka suhe hrane za pse Canis Plus. Npr. odrasel aktiven pes s težo 30 kg v enem obroku dobi 450 g svežega Canis Plus menija, v drugem obroku pa 140 g suhe hrane Canis Plus.

Pridelava

Canis Plus popolna mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov! S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe)

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Plus govedina z repo in jabolkom je uravnotežen in izjemno ješč obrok za psa. Hrana vsebuje vse aminoksiline, zdrave maščobe, vlaknive, vitamine in minerale za zdrav razvoj psa in njegovo vitalno življenje. Pločevinke so namenjene samostojnemu hranjuenju, lahko pa doboljnjujejo tudi hladno stiskano hrano. Primerne so tudi za vse lastnike psov, ki svoje kosmatince hranijo s kuhano hrano. 
Mnenja (97)

Oznake: hrana za pse, naravna hrana za pse, mokra hrana za pse, hrana za pse brez žitaric