Felins Plus Nervenheld kapsule – naravno pomirjevalo za mačko - 60 kapsul

Že pošlo!
Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3110
Razpoložljivost: Že pošlo!
32.90 € Brez DDV: 30.05 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Naravno pomirjevalo za mačke Felins Plus Nervenheld kapsule

(prehranski dodatki za pse, pomirjevalo za mačko)

 

Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev mačke. Felins Plus Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Lahko blagodejno vplivajo na umiritev mačke in lahko zagotavljajo vzpostavitev notranjega ravnotežja.

 

Čeprav se velikokrat ne zavedamo in si tega ne želimo, svojo mačko vseeno izpostavimo nujnim stresnim dejavnikom. Zavedati se moramo, da je za večino mačk stresni dejavnik obisk pri veterinarju, vožnja v avtu, grmenje, nevihte in ognjemeti, pa še bi lahko naštevali. Mačko lahko v takšni obdobjih umirimo na naraven način s Felins Plus Nervenheld kapsulami.

 

Felins Plus Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za mačke:

  • za pomiritev mačke
  • za lajšanje tesnobe pri mački
  • za lajšanje stresnih situacij, kot so obiski pri veterinarju, vožnja v avtu (npr.: če se vaša mačka ne vozi rada), sodelovanje mačke na razstavah, stres v množici
  • za pomiritev mačke pred poki (npr.: pred poki petard in ognjemetov)
  • ko mačko/mladička pripeljete v nov dom, ob spremembi lastništva, da je le ta za mačko čim manj stresna.
  • za mačke z vedenjskimi motnjami, ki so bile v preteklosti »slabo tretirane« in so zmedene zaradi slabih izkušenj in zaradi slabega ravnanja.

 

Felins Plus Nervenheld kapsule lahko dajemo mački krajše časovno obdobje, v hudih stresnih situacijah ali pa kapsule dajemo skozi daljše časovno obdobje, dokler se organizem mačke ne povrne v ravnotežje. Svetujemo vam, da mačko hranite z NARAVNO HRANO, brez kemičnih dodatkov, konzervansov, barvil, polnil in brez sintetičnih vitaminov, saj ravno ti dodatki dražijo mačko. Hrana je osnova, pri kateri je zmeraj potrebno začeti. Felins Plus hrana za mačke je zdrava, naravna, z naravnimi vitamini in minerali brez kakršnih koli kemijskih primesi.

 

Felins Plus Nervenheld kapsule – naravno pomirjevalo za mačko – SESTAVINE:

V Nervenheld kapsulah se nahajajo hidrolizirane mlečne beljakovine. Sestavina Nervenheld kapsul je alfa kazein, ki je hidroliziran iz mlečnega proteina kazeina. Kazein se nahaja v vsakem materinem mleku in ima vlogo, da umiri mladičke. Kazein v Nervenheld kapsulah je naravna sestavina in po kemijski strukturi deluje enako kot mački naravne molekule, ki so odgovorne za umiritev in pomiritev. Nervenheld kapsule so brez laktoze in brez konzervansov, ne povzročajo zasvojenosti in nimajo nobenih interakcij z zdravili. Kot možen stranski učinek se lahko pojavi mehkejše blato. V takšnem primeru samo zmanjšajte dozo Nervenheld kapsul.

ANALIZA:

PROTEINI: na 100g: 35,6 g / na kapsulo: 149 mg

MAŠČOBE: na 100g: 1,81g / na kapsulo: 7,6 mg

OGLJIKOVI HIDRATI: na 100g: 55,4g / na kapsulo: 232 mg

 

SESTAVA:

Ena kapsula Felins Plus Nervenheld – naravna pomirjevala za mačko vsebuje:

  • 150 mg hidroliziranih mlečnih beljakovin
  • 130 mg mikrokristalne celuloze, ki ima v konformacijo vlogo sproščanja
  •  90 mg midroksimetil celuloze (ovoj kapsule)

Naravno pomirjevalo za mačke Felins Plus Nervenheld kapsule

 

NAVODILA ZA JEMANJE:

Felins Plus Nervenheld kapsule – naravno pomirjevalo za mačko je primerno za jemanje za krajše časovno obdobje ali za daljše časovno obdobje, kadar so težave z dolgotrajno živčnostjo in nervozo vaše mačke. Pomirjajoči učinki Nervenheld kapsul so vidni že po nekaj dneh. Pri kroničnih vedenjskih spremembam, ki so posledica stresnih dejavnikov, se priporoča dajanje Nervenheld kapsul minimalno 8 tednov.

 

Jemanje na dan:  ½ kapsula

 

Vsebino kapsule iztresete in je zmešate s hrano. Najboljši učinek se doseže, če mački daste prvo kapsulo 5-7 dni pred stresnim dogodkom (npr.: obisk pri veterinarju, ognjemet, udeležba na razstavi,….).

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...