Suha hrana za mačke

Suha hrana za mačke

Dopolnite jedilnik vaše mačke z našo suho hrano popolno hladno stiskano hrano. Felins Plus suho hrano lahko tudi super kombinirate z mokro hrano, ki naj vsebuje visok delež mesa. Naravne sestavine zagotavljajo mački številna hranila, ki jih potrebuje. Hladno stiskana suha hrana za mačke ni le zdrava, ampak z okusom razvaja še tako prefinjeno mačko. Idealno dopolnilo je tudi za tiste, ki so na BARF načinu prehranjevanja.

SUHA HRANA, KI JE MAČKAM VŠEČ
Felins Plus hrana za mačke ima odličen okus, je naravna in vsebuje le visoko kakovostne sestavine. Ker je nežno hladno stiskana, v želodcu ne nabrekne in je zato lahko prebavljiva. Ker ne vsebuje sintetičnih dodatkov, ne obremenjuje prebavnega sistema, mačke pa dobijo vse kar potrebujejo z naravnimi vitamini in minerali. 

Esencialne maščobne kisline lososa in krila dopolnjujejo naš visoko kakovosten recept. Sestavin, ki za mačko niso najboljše - pšenica, soja, mlečni izdelki, pa hrana ne vsebuje. Obrok hladno stiskane suhe hrane za mačke je brez glutena v čisti naravni kvaliteti. 

ZA VESELE IN ZDRAVE MAČJE TAČKE
Zdravje mačke se začne pri prehrani. Mački primerna prehrana je mokra hrana v kombinaciji s hladno stiskano suho hrano, ki vsebuje visok delež mesa in ribe. Perutnina organizem mačke podpira z zelo uporabnimi maščobami in beljakovinami, ribe pa obrok obogatijo z nenasičenimi maščobnimi kislinami. Zelenoustna školjka služi kot vir tavrina, ki je za mačko življenjskega pomena, za srce in vid. Morske alge so naraven vir kalcija in so koristne za kosti. Pivski kvas pa za svetlečo dlako in dober okus hrane.

Bi želeli Felins Plus hrano za mačke, preizkusiti? Pišite nam za vzorček :) 

Prikaži:
Razvrsti po:
Naravna hrana za mačke Felins Plus perutnina in riba je edinstvena - novost - z visokim deležem..
13.29 € Brez DDV: 12.14 €
Loading...