Suha hrana za mačke

Suha hrana za mačke

SUHA HRANA ZA MAČKE - MAČJI HLADNO STISKANI PELETI

Dopolnite jedilnik vaše mačke z našo popolno suho hrano za mačke. Felins Plus® suho hrano za mačke lahko tudi super kombinirate z mokro hrano za mačke Felins Plus®. Naravne sestavine zagotavljajo mački številna hranila, ki jih potrebuje za normalno rast in razvoj ter vitalno življenje. Hladno stiskana suha hrana za mačke ni le zdrava, ampak z okusom razvaja še tako prefinjeno mačko. Suha hrana za mačke je idelno dopolnilo tudi za tiste mačke, ki so na BARF načinu prehranjevanja. (20% obroka predstavlja suha hrana za mačke, 80% obroka pa sveže meso).

SUHA HRANA, KI JE MAČKAM VŠEČ

Felins Plus® hrana za mačke ima odličen okus, je naravna in vsebuje le visoko kakovostne sestavine. Ker je nežno hladno stiskana, v želodcu ne nabrekne in je zato lahko prebavljiva. Ker ne vsebuje sintetičnih dodatkov, ne obremenjuje prebavnega sistema, mačke pa dobijo vse hranilne snovi z naravnimi vitamini in minerali. 

Esencialne maščobne kisline lososa in krila dopolnjujejo naš visoko kakovosten recept. Sestavin, ki za mačko niso najboljše - pšenica, soja, mlečni izdelki, pa hrana ne vsebuje. Obrok hladno stiskane suhe hrane za mačke je brez glutena. 

ZA VESELE IN ZDRAVE MAČJE TAČKE

Zdravje mačke se začne pri prehrani. Mački primerna prehrana je mokra hrana za mačke v kombinaciji s hladno stiskano suho hrano za mačke, ki vsebuje visok delež mesa in ribe. Perutnina organizem mačke podpira z uporabnimi in dostopnimi maščobami in beljakovinami, losos pa obrok obogati z nenasičenimi maščobnimi kislinami (omega 3 maščobne kisline). Zelenoustna školjka služi kot vir tavrina, ki je za mačko življenjskega pomena, za srce in vid. Morske alge so naraven vir kalcija in so koristne za kosti. Pivski kvas pa za svetlečo dlako in dober okus hrane.

 

Bi želeli Felins Plus® hrano za mačke, preizkusiti? Pišite nam za vzorček :) 

Prikaži:
Razvrsti po:
Božično darilo za mačke Novo
BOŽIČNO DARILO ZA MAČKEKmalu prihaja čas obdarovanj, čas Božiča in Novega leta. Vsi ljubitelji ž..
21.14 € Brez DDV: 19.31 €
Naravna hladno stiskana hrana za mačke Felins Plus perutnina in losos(hrana za mačke, suha ..
13.29 € Brez DDV: 12.14 €
Loading...