Meni
Vaša košarica

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče koza

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče koza
Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče koza
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 2510
5,95€
Brez DDV: 5,43€

Razpoložljive možnosti

Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – KOZA

 

Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:

 • za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče. 
 • alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzervice so odlična rešitev tudi za dopuste in počitnice. 
 • kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za mladiče Canis Plus.
 • za mladiče, ki so nagnjeni k alergijam in za mladiče z ledvičnimi težavami.
 • za mladiče, ki jih želite razvajati in pocarkljati. Popolna mokra hrana z okusom kozjega mesa je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.

 

Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže meso, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi
 • kakovostne beljakovine
 • vsi vitamini in minerali so naravni

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za mladičke brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Naturavetal mokra hrana za mladiče koza - sestavine

 

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za mladiče so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

KOZA (mišično meso)

Kozje meso vsebuje manj nasičenih maščob v primerjavi z govedino in piščancem. Prav tako vsebuje nižjo vrednost holesterola. Meso ee zelo lahko prebavljivo, kar ga loči od drugih vrst rdečega mesa. Kozje meso vsebuje veliko proteinov, je odličen vir železa in vsebuje številne minerale (cink, kalij, selen) ter vitamine B kompleksa (B1, B2, B3, B9 in B12).

NOTRANJI ORGANI

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

BUČKE

Bučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten. Bučke so zelo lahko prebavljive in se priporočajo pri težavah s prebavo.

JABOLKA

Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

ŠOTA -  MINERALNO BLATO

Šotno mineralno blato vsebuje veliko mineralov (kalcija, železa, kalija, magnezija, natrija, cinka, bakra) in huminske kisline. Huminska kislina ima naravni antibakterijski in antivirusni učinek. Huminske kisline lahko okrepijo obrambno zmogljivost, saj prispevajo k regeneraciji črevesne sluznice in tako stabilizirajo zdravo črevesno floro. Šotno blato je zelo dobro za podporo prebavnega sistema in za krepitev imunskega sistema. Šotno mineralno blato vpliva na koži in dlako, da je koža zdrava, dlaka pa svetleča. 

BRUSNICE

So odličen vir antioksidatov, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema vašega psa. Brusnice pomagajo tudi pri težavah s sečili.

KONOPLJINO OLJE

Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

JAJČNE LUPINE V PRAHU

Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

REGRAT

Regrat je rastlina, ki je bogata z vitamini in minerali. Regrat vsebuje veliko vitamina C, vitamina A in vitaminov B kompleksa. Med minerali pa prevladuje kalij. Listi regrata in korenine so bogate še s številnimi drugimi snovmi, kot so: fenolna kislina, holin, flavonoidi, kalijeve soli in kumarini. Regrat ima zaradi svoje sestave diuretičen učinek (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu), blagodejno deluje na jetra in krepi vse jetrne funkcije in ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma, saj steroli pospešijo delovanje žolčnika in s tem izločanje strupov iz organizma.

 

ANALIZA:

surove beljakovine 11,20 %, surove maščobe 6,20%, surove vlaknine 0,90%, surovi pepel 2,10 %,  kalcij 0,40%, fosfor 0,29%, vlažnost: 78,90%.

 

SESTAVINE:

kozje meso in notranji organi koze 73% (mišično meso koze 40%, kozje srce 20%, kozja pljuča 20%, kozji goltanec 15%, kozja jetra 5%), kozja mesna juha 9%, bučke 7%, šotno mineralno blato 3%, jabolka 3%, brusnice 3%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 0,5%, regrat 0,5%. 

 

Meso uporabljeno v mokri hrani Naturavetal se uporablja tudi za prehrano ljudi. Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

Mokra hrana za mladiče Canis Plus koza - NAVODILA ZA HRANJENE

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladički do 7. meseca starosti: približno 5-8% telesne teže na dan
 • mladički od 7.-12. meseca starosti: približno 3-5% telesne teže na dan

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi. Od 13. meseca starosti se lahko hrani popolne menije Canis Plus za odrasle pse ali hladno stiskano hrano za odrasle pse

Pridelava:

Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče je proizvedena iz svežih, za prehrano ljudi odobrenih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v pločevinke se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov!S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe):

Rok uporabe pločevink Naturavetal je 1 leto od proizvodnje, saj so pločevinke naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje: 

Pločevinke se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je pločevinko potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto pločevinko pokrijte s folijo za živila ali z namenskimi pokrovi za zaprtje pločevink). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec   Popolna hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob ..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Dopolnilna mokra hrana CANIS PLUS 100% RAČJE MESO   Canis Plus 100% račje meso kuhano na pari je primerno: za pse, ki se hranijo z BA..
3,05€ Brez DDV:2,79€
KLOBASA 100 % JAGNJEČJE MESO    Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mes..
3,40€ Brez DDV:3,11€
Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos    Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim..
9,30€ Brez DDV:8,49€
Naturavetal merilni lonček Prava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvede..
0,99€ Brez DDV:0,81€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – BIVOL, KOROMAČ in HRUŠKE    Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se hranij..
3,65€ Brez DDV:3,33€
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – JAGNJETINA   ​Popolna mokra hrana za mladiče je primerna: za vse mladiče, ki pr..
3,76€ Brez DDV:3,43€
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – GOVEDINA   ​Popolna mokra hrana za mladiče je primerna: za vse mladiče, ki pref..
3,65€ Brez DDV:3,33€
KLOBASA 100 % KOZJE MESO   Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% ..
3,95€ Brez DDV:3,61€
POPOLNA KLOBASA IZ PAŠNE JAGNJETINE, PROSA IN KOZJEGA MLEKA   Gre za edinstven recept popolne mokre hrane za pse v klobasi. Takšen gurmansk..
3,90€ Brez DDV:3,56€