Hrana za pse Canis Plus

Uspeh hrane za pse Canis Plus in konstantno naraščajoče število zadovoljnih strank nam dajeta vedeti, da smo na pravi poti.

Suha hrana za pse Canis Plus je brez sintetičnih vitaminov, ki so v večini uporabljeni kot konzervirna sredstva. To so snovi, nastale v kemijskih laboratorijih, ki so lahko vir različnih prehladov, alergij, želodčnih in črevesnih težav, različnih vrst raka, kožnih bolezni ter motenj gibanja.

Canis Plus vsebuje izrecno naravne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki poskrbijo za zdravo, uravnoteženo prehrano in so primerni tako za mlade kot tudi odrasle živali, poskrbijo pa tudi za živali, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav.

Dodatna posebnost hrane za pse Canis Plus je prisotnost prosa ter ovsenih kalčkov, ki aktivirata delovanje encimov. Kalčki vsebujejo t.i.»esenco življenja«, saj imajo visoko vsebnost vitaminov, mineralov, beljakovin in omega 3-,6-,9- maščobnih kislin, poleg tega pa tudi naravne antioksidante in veliko ostalih hranil, ki skrbijo za vitalnost vašega psa.

Kalčki veljajo za pravo »tovarno vitaminov«, saj kaljenje poveča vsebnost vitaminov kar za 400 do 600 %. Po strukturi so mehki in lahko prebavljivi, zanje pa je značilno intenzivno delovanje encimov, ki v semenu mirujejo. S svojimi zdravimi in naravnimi sestavinami oblikuje hrano za pse Canis Plus hrana za pse optimalno osnovo za uravnoteženo zdravo prehrano in tako predstavlja dobro osnovo za dolgo in zdravo življenje psa. Celoten asortima Naturavetal izdelkov za male živali poglejte tukaj.

Loading...