Pasji priboljški

Pasji priboljški

PRIBOLJŠKI ZA PSE

 

Priboljški za pse Naturavetal so naravno posušeni na svežem zraku. Naši pasji priboljški ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov in so brez gensko spremenjenih organizmov (GSO). Naturavetal priboljški so primerni za vse vrste, vse velikosti in vse starosti psov.

 

Namenite jih svojemu psu kot nagrado in poslastico ali kot mini malico med obroki. Pasji priboljški niso le poslastica za pse ampak tudi hranilno bogato dopolnilo k hrani. Priboljški so bogati z vlakninami, maščobnimi kislinami, vitamini in minerali. 

 

Določeni pasji priboljški (posušena vratovina, posušena koža glave goveda, goveja pljuča) nimajo "neprijetnega" vonja in so primerni, da jih pes uživa v stanovanju. Meso za Naturavetal pasje priboljške ima opravljen uradni veterinarski nadzor in je v celoti, vključno s surovino proizvedeno v Nemčiji.  

 

 

Izberite svoj priboljšek za pse:

 

Prikaži:
Razvrsti po:
Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako   Ščetine imajo čistilni učinek pri b..
7.60 € Brez DDV: 6.94 €
Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako 100 g Novo
Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dla..
4.20 € Brez DDV: 3.84 €
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranj..
10.89 € Brez DDV: 9.95 €
Pasji priboljški Canis plus konjski trakovi z dlako   Pasji priboljški so iz posušenega k..
7.92 € Brez DDV: 7.23 €
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in p..
10.80 € Brez DDV: 9.86 €
Pasji priboljški posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne..
9.46 € Brez DDV: 8.64 €
Glede na 1 mnenj.
Pasji priboljški posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na min..
4.18 € Brez DDV: 3.82 €
Pasji priboljški posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini m..
7.50 € Brez DDV: 6.85 €
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda   Pasji priboljški posušena k..
8.58 € Brez DDV: 7.84 €
Glede na 1 mnenj.
Pasji priboljški posušena vratovina goveda   Posušena vratovina goveda je hrustljavo posu..
13.99 € Brez DDV: 12.78 €
Glede na 1 mnenj.
Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda   Posušeni zeleni vampi gov..
11.33 € Brez DDV: 10.35 €
Pasji priboljški Canis Plus posušeno račje meso   Na zraku posušen premium pasji priboljš..
4.67 € Brez DDV: 4.27 €
Glede na 1 mnenj.
Pasji priboljški Canis Plus sardelice   Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le h..
6.55 € Brez DDV: 5.98 €
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp    Posušen jagnječji vamp&nb..
12.00 € Brez DDV: 10.96 €

PRIGRIZKI IN PRIBOLJŠKI ZA PSE

Priboljški psom predstavljajo popestritev dnevnih obrokov in tudi odlično zaposlitev ter zabavo. Pasji lastniki si lahko s priboljški pomagamo pri vzgoji in šolanju psa. Naturavetal ponuja različne funkcionalne priboljške, žvečilke, lahke prigrizke, rogovje, priboljše za občutljive in alergične pse in nizko kalorične priboljške.

 

 

PRIBOLJŠKI ZA ZOBNO NEGO IN ČIŠČENJE ZOBNIH OBLOG

Takšni priboljši morajo biti trdi in moraj trajat. Naturavetal ponuja dva priboljša za pse, ki sta v pomoč pri čiščenju zobnih oblog: 

  • POSUŠENA KOŽA GLAVE GOVEDA: to je goveja koža narezana v palčke, ki je zelo trda, vendar se s zvečenjem prepoji s slino in zmehča, tako da jo pes na koncu poje. Žvečenje posušene kože glave goveda ustvarja trenje med posušeno kožo in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. 
  • ROGOVJE: Naturavetal ima v ponudbi rog severnega jelena, ki je dovolj trd za grizenje, vseeno pa ima notranjo gobasto (mehko) sredico, tako da ni boljazni, da bi si psi pri grizenju poškodovali zobe. 

 

ODLAKANI PASJI PRIBOLJŠKI

Priboljški z dlako delujejo kot naravne ščetine, ki čistojo notranjost črevesja. Naturavetal pnuja dvojne različne obdlakane priboljške, ki so primerni tudi za alergike. Izbirate lahko mes slastnimi kunčjimi uhlji in okusnimi konjskimi trakovi z dlako

 

GOVEJI IN JAGNJEČJI VAMPI

Posušeni zeleni vampi goveda in posušeni jagnječji vampi so bogati s hranilnimi snovmi za uravnavanje črevesne flore. Vampi imajo izrazit in intenziven vonj, ki bo privabil tudi zelo neješče pse. Izvor posušenih vampov goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind". Tudi vampi so takšen priboljšek, ki pripomore k uravnavanju črevesne flore, vsekakor pa zaradi vonja vampi niso primerni za stanovanje. 

 

PRIGRIZKI ZA PSE

Naturavetal ponuja tudi različne prigrizke za pse, da se lahko posladkajo med obroki ali so vam v pomoč pri motivaciji vašega psa. Izbirate lahko med nizko kaloričnimi konjskimi pljuči in govejimi pljuči v dveh različnih velikostih (ena pljuča so mini, narezana na majhne koščke, druga pljuča so narezana v režnjih), odločite se lahko tudi za slastne sardelice, posušeno račje meso v kockah ali za jelenji mix, ki je mešanica jelenjih ušes, jelenjega posušenega srca in jelenjih posušenih pljuč. 

 

Naturavetal priboljški so popestritev med zdravimi in uravnoteženimi obroki. Preveri našo ponudbo naravne hrane za pse (izbiraš lahko med hladno stiskano hrano ali mokro hrano). 

 

 

Loading...