Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina Kosmatinčki, ALTERNATURA Jure Borišek s.p. (v nadaljevanju spletna trgovina Kosmatinčki), se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše dovoljenje za zbiranje in obdelavo podatkov

Z registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki, www.kosmatincki.si, se uporabnik oz. fizična oseba strinja z naslednjimi navedbami:

Preklic registracije

Uporabnik spletnega mesta lahko v vsakem trenutku prekliče svojo registracijo v spletni trgovini Kosmatinčki tako, da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@kosmatincki.si in iz seznama seznama uporabnikov bomo izbrisali vse pridobljene osebne podatke uporabnika. Hranili bomo le izdane račune za opravljene nakupe, v skladu s 57. členom ZDDV, in s tem obvezne podatke (ime in priimek, naslov, kraj, poštna številka, telefonska številka). Pred preklicom registracije mora uporabnik spletnemu mestu poravnati vse morebitne neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini.

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke oziroma imate vprašanja na temo zasebnosti in varnosti na pišite na info@kosmatincki.si.