Meni
Vaša košarica

Akcija - Canis Plus za mladičke in mlade pse losos

Akcija - Canis Plus za mladičke in mlade pse losos
-15 %
Akcija - Canis Plus za mladičke in mlade pse losos
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 203
9,30€
7,91€
Brez DDV: 7,22€

Razpoložljive možnosti

AKCIJSKA PONUDBA:

Canis Plus za mladičke in mlade pse losos 1 kg in 5 kg. Akcijska ponudba velja od 22.6.2022 do 17.7.2022 oz. do razprodaje zalog.

Canis Plus za mladičke in mlade pse losos 1 kg: redna cena: 9,30 €. Znižana cena: 7,91 € (prihranek 15%)

Canis Plus za mladičke in mlade pse losos 5 kg: redna cena: 34,70 €. Znižana cena: 29,50 € (prihranek 15%)

Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos 

 

Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim deležem mesa, maščob, beljakovin in dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo in enakomerno rast! Vsebuje min. 65% delež svežega mesa lososa. Glede na izbrano sestavo Canis Plus losos za mladiče in mlade pse izpolnjuje vse potrebe po beljakovinah, maščobah, ogljikovih hidratih, vitaminih in mineralih v fazi rasti in je idealna hrana za vse pasme in velikosti. Hrana za mladiče in mlade pse je dodatno obogatena z maščobami in beljakovinami za optimalno in enakomerno rast vašega mladiča. Vsebuje meso lososa brez stranskih živalskih ostankov, kalčke iz prosa in ovsa, ki aktivirajo delovanje encimov v organizmu ter dodatek Canis Plus Aktiv (naravna mešanica vitaminov in mineralov) za zdravo in enakomerno rast. Meso lososa (ni gojen losos niti divji) se pridobiva in Norveške, iz kontroliranih zajetij norveških fjordov. 

 

Lahko prebavljiv losos vsebuje visok delež esencialnih omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, ki koristijo tudi psičkam, ki so breje, saj lahko zmanjšujejo kožna vnetja in črevesno - želodčne težave. Lahko prebavljiv losos zagotavlja pomembne aminokisline, pospešuje regeneracijo kože in vzdržuje telesno kondicijo.

 

Hrana za mladiče in mlade pse Naturavetal je brez polnil, kemijskih dodatkov (ojačevalci okusa, umetna barvila, sintetični dodatki, konzervansi,…) in genetsko spremenjenih sestavin. Vse od naštetih umetnih snovi lahko pri psu povzročijo razvoj različnih bolezni kot so alergije, prebavne težave, vneto kožo, itd.... Naturavetal hladno stiskana hrana za pse je hrana za zdravo črevesno floro in dobro prebavo vašega psa. Zdravje se začne pri črevesju!

 

Canis Plus hladno stiskana hrana za pse prehransko vsebuje vse kar vaš pes potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje.

 • več kot 65% delež svežega mesa pred sušenjem,
 • monoproteinska hrana za pse - vsebuje le en vir živalskih beljakovin
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • vsebuje kalčke iz ovsa in prosa za aktivacijo encimov,
 • hrana za pse je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Alternativne možnosti za hranjenje pasjih mladičev in mladih psov 

Pasje mladiče in mlade pse lahko hranite tudi z hladno stiskano hrano Canis Plus jagnjetino ali Canis Plus govedina. V tem primeru morate k hrani dodajati Canis Plus Aktiv (bogato mineralno-zeliščno mešanico)

 

Velikost peletov 

Velikost peletov za mladičke meri v dolžino do 3 cm in v širino do 1 cm. Na voljo so v 1 kg pakiranju, v 5 kg pakiranju in v 15 kg pakiranju. Velikost peletov za mladičke je enaka kot je velikost peletov v hrani za odrasle pse. Peleti so ravno prav krhki: ne preveč trdi, tako da jih lahko zgrizejo tudi manjše pasme psov in ne preveč krhki, da bi jih lahko večji psi goltali. 

 

Obdobje hranjena

Priporočeno je, da psa hranimo s hrano za mladiče in mlade pse do 12. meseca starosti, optimalno do 15. meseca starosti.

 

NATURAVETAL HRANA ZA MLADIČE IN MLADE PSE LOSOS - POSAMEZNE SESTAVINE

Sestavine v hladno stiskani hrani Canis Plus za mladiče in mlade pse losos so enake kot v hladno stiskani hrani Canis Plus losos za odrasle pse

 

HLADNO STISKANA HRANA ZA PASJE MLADIČE IN MLADE PSE LOSOS – Proces hladnega stiskanja

Hladno stiskanje je proizvodni proces s katerim se v hrani za pse ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov in vse hranilne snovi v izvorni obliki. Celoten postopek obdelave traja 4 minute pri nizkih temperaturah (40 °C), s čimer se ohrani maksimalna vrednost naravnih vitaminov, mineralov in vse hranilne snovi. Canis Plus hladno stiskana hrana za pse v želodcu ne nabrekne, zato je stopnja tveganja za zasuk želodca izredno nizka. Hrana se v želodcu razkroji na drobne koščke, zato se želodec po hranjenju ne raztegne prekomerno in ne preobremeni. S tem se pri psu spodbuja delovanje črevesne peristaltike (gibanje črevesja) in naravno čiščenje črevesja, ki zmanjšuje tveganje za nastanek črevesnih parazitov, ki so pogosti vzrok za naraščajoče alergije na pasjo hrano. Naturavetal hrana za pse vsebuje le naravne konzervanse: alge, zelišča, olja in glino.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha