Meni
Vaša košarica

Klobasa za pse 100% kunčje meso

Klobasa za pse 100% kunčje meso
Klobasa za pse 100% kunčje meso
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 2725
3,75€
Brez DDV: 3,42€

KLOBASA 100 % MESO KUNCA

 

Klobasa je sestavljena iz mesa kunca in iz notrajnih organov kunca. Meso kunca in notranji organi so rahlo pokuhani na pari, tako da se ohranijo življenjsko pomembni vitamini in minerali. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. Kunčje meso velja popolnoma za nealergeno meso, zato so Naturavetal 100% konjske klobase še posebaj primerne za pse z alergijami. 

 

Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% kunčjega mesa je primerna:

 • za pse, ki jih hranite s kuhano hrano. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente rastlinskega izvora. To lahko naredite sami, da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix ali Canis Plus Vit/Min in Canis Plus jajčne lupine v prahu za kalcij. 
 • za zdrav mesni obrok na potovanjih in na počitnicah
 • kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus.
 • za pse, ki so nagnjeni k alergijam in pogostim prebavnim težavam.
 • za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Kunčja klobasa je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka. 

 

Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

 • 100% sveže kunčje meso
 • Kakovostne beljakovine
 • Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

 

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • hrana za pse brez žitaric
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Naturavetal mokra hrana za pse 100% meso kunca - sestavine

 

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane (100% kunčja klobasa) so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

 

 • Meso kunca:

Kunčje meso je izjemno hranljivo meso, vsebuje kakovstne proteine in nenasičene maščobe. V primerjavi z drugimi vrstami mesa, kunčje meso vsebuje manj kalorij in manj holesterola. Pa pasjem krožniku je še posebej zaželeno pri alergikih in pri psih s pogostimi prebavnimi težavami. 

 

 • Notranji organi kunca:

V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

 

Dopolnilna mokra hrana za pse (100% kunčja klobasa) + suha hrana Canis Plus 

Naturavetal klobase 100% kunčje meso so namenjene tudi prehrani v kombinaciji z našo suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes zjutraj dobi obrok mokre hrane (1/3 klobase) ter zvečer suho hrano Canis Plus (2/3 dnevne količine). 

ANALIZA:

surove beljakovine 12,60 %, surove maščobe 9,10%, surovi pepel 1,80 %, surove vlaknine 0,30%, kalcij 0,14%, fosfor 0,18%, vlažnost 75,00%

 

SESTAVINE:

kunčje meso in notranji organi kunca 100% (mišično meso kunca 54%, notranji organi kunca 41% - pljuča, jetra, srce, sapnik in požiralnik), mesna juha kunca 5%. 

 

Meso uporabljeno v Naturavetal 100% kunčjih klobasah se uporablja tudi za prehrano ljudi. Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.

100% kunčje meso - Navodila za hranjenje z dopolnilno mokro hrano za pse Naturavetal

 

Canis Plus® 100% kunčje meso v klobasi ni popoln/uravnotežen obrok, ampak ga je treba dopolniti s prilogami, če želimo Canis Plus® 100% kunčje meso hraniti kot glavni obrok. V tem primeru mora mesni del obroka predstavljati 70%, dopolnjen s 30% različne zelenjave, sadja in zelišč ter virom kalcija in dodatkom olja, da se ustvari popoln obrok. To razmerje 70:30 velja za zdrave pse. Razmerje se lahko razlikuje za pse, ki trpijo za različnimi boleznimi - v tem primeru se obrnite na nas za nasvet.

Naslednje tabele prikazujejo količine mokre hrane Canis Plus® 100% kunčje meso v klobasi glede na telesno težo psa v primeru, da klobasa predstavlja glavni obrok. Tabele se napisane za kombinirano hranjenje s Canis Plus® Vit / Min kosmiči ali Top-Fit-Mix kosmiči v razmerju 70 : 30 in pomembni prehranskimi dodatki (vse BARF prehranske dodatke najdete v kategoriji BARF dodatki).

 

Canis Plus® 100% kunčje meso v klobasi kot glavni obrok za zdrave, odrasle, normalno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 3% hrane glede na telesno težo:

TRENUTNA TELESNA TEŽA PSA

KOLIČINA 100% KUNČJEGA MESA NA DAN

KOLIČINA KOSMIČEV NA DAN (suhih)

5 kg

105 g

15 g

10 kg

210 g

30 g

15 kg

315 g

45 g

20 kg

420 g

60 g

25 kg

525 g

75 g

30 kg

630 g

90 g

35 kg

735 g

105 g

40 kg

840 g

120 g

45 kg

945 g

135 g

50 kg

1050 g

150 g

60 kg

1260 g

180 g

70 kg

1470 g

210 g

 

Suhe Canis Plus® Vit / Min kosmiče ali Top-Fit-Mix kosmiče namočimo v vodi vsaj 15 minut in nato zmešamo z mesom. K obroku je potrebno dodati še vir kalcija (Canis Extra BIO jajčne lupine v prahu ali Canis Extra apnenčasta alga) in kakovostno olje (lososovo olje, konopljino olje, ribje olje,…)

 

Canis Plus® 100% kunčje meso v klobasi kot glavni obrok za mlade pse in nadpovprečno aktivne pse, ki bi morali dnevno zaužiti 5% hrane glede na telesno težo:

TRENUTNA TELESNA TEŽA PSA

KOLIČINA 100% KUNČJEGA MESA NA DAN

KOLIČINA KOSMIČEV NA DAN (suhih)

5 kg

175 g

25 g

10 kg

350 g

50 g

15 kg

525 g

75 g

20 kg

700 g

100 g

25 kg

875 g

125 g

30 kg

1050 g

150 g

35 kg

1225 g

175 g

40 kg

1400 g

200 g

45 kg

1575 g

225 g

50 kg

1750 g

250 g

60 kg

2100 g

300 g

70 kg

2450 g

350 g

 

Suhe Canis Plus® Vit / Min kosmiče ali Top-Fit-Mix kosmiče namočimo v vodi vsaj 15 minut in nato zmešamo z mesom. K obroku je potrebno dodati še vir kalcija (Canis Extra BIO jajčne lupine v prahu ali Canis Extra apnenčasta alga) in kakovostno olje (lososovo olje, konopljino olje, ribje olje,…)

 

Če želite lahko zelenjavno – sadni del pripravite sami, brez uporabe kosmičev. Priporočamo, da ohranite razmerje 70% kunčjega mesa in 30% zelenjavne priloge. Dopolnilno mokro hrano Canis Plus® 100% kunčje meso lahko dodajate kot zdrav dodatek pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus. Dnevni obrok se lahko razdeli tako, da pes dobi obrok mokre hrane (1/3 dnevne količine) ter obrok suhe hrane Canis Plus (2/3 dnevne količine).

 

Dopolnilno mokro hrano lahko psu ponudite kot "super priboljšek" med učenjem različnih trikov ali na treningih v različnih disciplinah. Kunčje meso v klobasi je kompaktne strukture, zato ga lahko narežete na kolobarje in nato na majhne kocke, ki jih uporabite za okusno nagrado pri šolanju psa.

 

Pridelava:

Canis Plus mokra hrana za pse je proizvedena iz svežih, za prehrano ljudi odobrenih in skrbno izbranih visoko kakovostnih sestavin. Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine pod stalnim nadzorom. V Naturavetal mokri hrani za pse so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov. S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim polnjenjem mesa v ovoj se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov!S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi in naravnimi hranilnimi snovmi.

 

Trajnost (rok uporabe):

Rok uporabe Naturavetal klobas je 1 leto od proizvodnje, saj so klobase naravno konzervirane z neprodušnim zapiranjem.

 

Shranjevanje: 

Pasje klobase se lahko originalno zaprte shranjuje na sobni temperaturi. Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam. Po odprtju je klobase potrebno hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh (odprto klobaso pokrijte s folijo za živila). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PIŠČANEC, PROSO in KORENJE   Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se..
2,87€ Brez DDV:2,62€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PURAN, LOSOS in PASTINAK   Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se hranij..
2,87€ Brez DDV:2,62€
Popolna mokra hrana za pse brez žitaric in glutena v štirih različnih okusih   Komplet mokre hrane za pse Canis Plus popolni meni vklj..
18,13€ Brez DDV:16,56€
CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij   Naturavetal Canis Plus kunec je pos..
10,13€ Brez DDV:9,25€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus  – KUNEC, BROKOLI in MARELICE    Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse..
3,25€ Brez DDV:2,97€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – BIVOL, KOROMAČ in HRUŠKE    Popolna mokra hrana za pse je primerna: za pse, ki se hranij..
3,25€ Brez DDV:2,97€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – KONJ, BUČKE in BUČA   Popolna mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča je primer..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – POLAK, PASTINAK in MANGO   Popolna mokra hrana za pse Canis Plus polak v kombinaciji s pa..
4,46€ Brez DDV:4,07€
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO PURAN   Popolna mokra hrana za pse Canis Plus BIO puran v kombinaciji z bučo in rdečo peso: ..
3,45€ Brez DDV:3,15€