Meni
Vaša košarica

Pasje klobase

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

100% MESNE PASJE KLOBASE - Salame za pse

Mesne pasje klobase so dopolnilna mokra hrana za pse pakirane v ovoju brez dodanih umetnih konzervansov. Klobase so naravno konzervirane s postopkom obdelave sestavin na maks. 60 °C in v kratkih časovnih ciklih s čimer se ohranijo vse hranilne vrednosti. Meso je skladno s kakovostjo masa za ljudi. Ovoj je tisti, ki ščiti pred mikrobi, preprečuje sušenje in dostop kisika do mesa.

Vseh pet okusov je primernih za pse alergike in za občutljive pse. Pri alergijah pa se vsekakor najbolje obnese salama z okusom konja, saj je konjsko meso nealergeno. 

Naturavetal salame za pse vsebujejo:

  • 100% sveže meso (na voljo jagnjetina, koza, divjačina, pašna jagnjetina in konj)
  • Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

Naturavetal klobase za pse NE vsebujejo:

  • glutena, žitaric, pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  • barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
  • živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  • gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Salamo za pse je potrebno 4-5 dni po odprtju porabiti in imeti shranjeno v hladilniku. Odprto pasjo klobaso se lahko tudi zamrzne v zamrzovalniku za kasnejšo uporabo.

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2611
POPOLNA KLOBASA IZ PAŠNE JAGNJETINE, PROSA IN KOZJEGA MLEKA Gre za edinstven recept popolne mokre hrane za pse v klobasi. Takšen gurmanski obrok pašne jagnjetine s prosom in polnomastnim kozjim mleko lahko dobite le pri Naturavetalu. To je popolna hrana brez glutena, ki daje občutl..
3.80€ Brez DDV:3.47€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2626
KLOBASA 100 % KONJSKO MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3.64€ Brez DDV:3.32€
Klobasa 100% meso divjačine 500 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
KLOBASA 100 % MESO DIVJAČINE Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3.24€ Brez DDV:2.96€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
KLOBASA 100 % KOZJE MESO Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. &..
3.75€ Brez DDV:3.42€
Klobasa 100% jagnječje meso 500 g
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2616
KLOBASA 100 % JAGNJEČJE MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne ..
3.24€ Brez DDV:2.96€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)