Meni
Vaša košarica

Pasje klobase

100% MESNE PASJE KLOBASE - Salame za pse

Mesne pasje klobase so dopolnilna hrana za pse pakirana v ovoj brez dodanih umetnih konzervansov. Klobase so naravno konzervirane s postopkom obdelave sestavin na maks. 60 °C in v kratkih časovnih ciklih s čimer se ohranijo vse hranilne vrednosti. Meso je skladno s kakovostjo masa za ljudi. Ovoj je tisti, ki ščiti pred mikrobi, preprečuje sušenje in dostop kisika do mesa. Vseh šest okusov je primernih za pse alergike in za občutljive pse. Pri alergijah pa se vsekakor najbolje obnese salama z okusom konja, saj je konjsko meso nealergeno. 

Klobasa 100% piščančje meso 500 g
NOVO Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2701
KLOBASA 100 % PIŠČANČJE MESO    Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz piščenčjega mišičnega mesa in notranjih organov piščanca. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne ses..
3,40€ Brez DDV:3,11€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2705
KLOBASA 100 % JAGNJEČJE MESO    Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne ..
3,40€ Brez DDV:3,11€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2715
KLOBASA 100 % KONJSKO MESO    Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3,85€ Brez DDV:3,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2710
KLOBASA 100 % MESO DIVJAČINE   Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3,85€ Brez DDV:3,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2720
KLOBASA 100 % KOZJE MESO   Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi.  &..
3,95€ Brez DDV:3,61€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2725
KLOBASA 100 % MESO KUNCA   Klobasa je sestavljena iz mesa kunca in iz notrajnih organov kunca. Meso kunca in notranji organi so rahlo pokuhani na pari, tako da se ohranijo življenjsko pomembni vitamini in minerali. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetični..
3,95€ Brez DDV:3,61€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2401
POPOLNA KLOBASA IZ PAŠNE JAGNJETINE, PROSA IN KOZJEGA MLEKA   Gre za edinstven recept popolne mokre hrane za pse v klobasi. Takšen gurmanski obrok pašne jagnjetine s prosom in polnomastnim kozjim mleko lahko dobite le pri Naturavetalu. To je popolna hrana brez glutena, ki daje občutl..
3,90€ Brez DDV:3,56€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)

Salame za pse

Naturavetal pasje klobase so na voljo v šestih različnih okusih. Pet okusov je dopolnilna hrana za pse, kar pomeni, da so salame sestavljene iz 100% mesa in notranjih organov. Vsi okusi so izključno iz ene vrste mesa, brez dodanih piščančjih maščob. Izbrični gobčki lahko izbirajo med 100% kunčjo, jagnječjo, konjsko, divjačinsko ali kozjo mesno klobaso. V ponudbi boste našli tudi klobaso pašna jagnjetina s proseno kašo in kozjim mlekom, ki je uravnotežen obrok in super hrana tudi za mladičke.

 

Hranjenje psa z mesnimi klobasami

Vse klobase se primerne za sestavno uravnoteženega obroka, kar pomeni, da k mesu dodate še zelenjavo in olja in je obrok uravnotežen. Klobase lahko uporabljate tudi v kombinaciji s hladno stiskanimi peleti v razmerju 2:3. Torej, če hranite psa 3x na dan, naj bosta dva obroka peletkov, en obrok pa je lahko mesna klobasa brez kakršnihkoli dodatkov. 

Psa lahko hranite tudi izključno s pasjimi salamami. V tem primeru morate samo poskrbeti za zelenjavno-zeliščni del, za vnos kalcija in za uszrezen dodatek različnih olj. Klobase za pse se so odlične tudi kot malica med obroki ali kot slasten priboljšek za nagrajevanje in šolanje psa. Klobaso preprosto narežite na polobarje, te kolobarje pa na manjše kocke. 

 

Shranjevanje

Klobase so termično obdelane, zato jih ni potrebno shranjevati v zmrzovalniku. Rok uporabe klobase je definiran z ovojem, ki ne prepušča kisika, zato se klobasa ne more pokvariti. Vsekakor pa klobase ne smejo biti izpostavljene direktnemu soncu in ne smejo biti hranjene v prostoru z več kot 27°C. Ko klobaso enkrat odprete, jo je potrebno hraniti v hladilniku in porabiti v roku 4-5 dni. Klobaso, brez ovoja lahko za krajše časovno obdobje tudi zamrznete. 

 

Naturavetal salame za pse vsebujejo:

  • 100% sveže meso (na voljo jagnjetina, koza, divjačina, kunec, pašna jagnjetina in konj)
  • Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi

 

Naturavetal klobase za pse NE vsebujejo:

  • glutena, žitaric, pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  • barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
  • živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  • gensko spremenjenih organizmov (GSO).