Meni
Vaša košarica

Metuljčki za pse

Metuljčki za pse
Metuljčki za pse
  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra izdelka: 73342
2.50€
Brez DDV: 2.05€

Razpoložljive možnosti

METULJČKI ZA PSE

 

Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne prireditve). 

 

Lastnosti metuljčka za pse:

  • Material: bombažni poplin, bombažna prevešanka ali tetra material. Vsi materiali so koži prijazni in je ne dražijo hkrati pa je metuljšek zelo malo v stiku s kožo. 
  • Metuljček za pse lahko operete na 40°C
  • Ne povzroča draženja kože
  • Narejeno v Sloveniji
  • Ročno delo

 

VELIKOSTI

Vsi metuljči so na voljo v dveh različnih velikostih: 

  • M: 11 cm x 7 cm
  • S: 10 cm x 4 cm 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
RUTKE ZA PSE - JONA Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8.90€ Brez DDV:7.30€
RUTKE ZA PSE - PIKARutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutica je dvostranska z dvema različnima motivoma in j..
8.90€ Brez DDV:7.30€
RUTKE ZA PSE - ORIRutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je temnejše barve z motivi različnih kužkov na s..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - AJŠARutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo vijolični barvi z nežnimi srnicami v ..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - DINORutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je v svetlo modri barvi s številnimi dino..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - ELARutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v belo sivi barvi z sramežljivimi labodi in srč..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - VILI Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago..
8.90€ Brez DDV:7.30€
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu p..
8.90€ Brez DDV:7.30€
RUTKE ZA PSE - INDI Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8.90€ Brez DDV:7.30€
RUTKE ZA PSE - ARO Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega popl..
8.90€ Brez DDV:7.30€