Meni
Vaša košarica

Metuljčki za pse z elastiko

Metuljčki za pse z elastiko
Že pošlo!
Metuljčki za pse z elastiko
  • Zaloga: Že pošlo!
  • Šifra izdelka: 73342
2,50€
Brez DDV: 2,05€

Razpoložljive možnosti

METULJČKI ZA PSE Z ELASTIKO

 

Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga s pomočjo elastike namestite na ovratnico. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne prireditve). 

 

Lastnosti metuljčka za pse:

  • Material: bombažni poplin, bombažna prevešanka ali tetra material. Vsi materiali so koži prijazni in je ne dražijo hkrati pa je metuljšek zelo malo v stiku s kožo. 
  • Metuljček za pse lahko operete na 40°C
  • Ne povzroča draženja kože
  • Narejeno v Sloveniji
  • Ročno delo

 

VELIKOSTI

Vsi metuljči so na voljo v dveh različnih velikostih: 

  • M: 11 cm x 7 cm
  • S: 10 cm x 4 cm 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
RUTKE ZA PSE - JONA Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8,90€ Brez DDV:7,30€
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - PIKARutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca, hkrati pa ima rutka tudi odsevni trak, zato je..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - ORIRutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je turkizne barve z motivi različnih medvedkov n..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - AJŠARutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo beli barvi z nežnimi slončki za srečo..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - DINORutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh strane..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - ELARutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je pisane barve, v odtenkih rumene, vijolične, roz..
7,90€ Brez DDV:6,48€
RUTKE ZA PSE - VILI Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago..
8,90€ Brez DDV:7,30€
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu p..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - INDI Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
8,90€ Brez DDV:7,30€
RUTKE ZA PSE - ARO Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega popl..
8,90€ Brez DDV:7,30€