Izkušnje s hrano za pse Naturavetal in mnenja kupcev

Izkušnje s hrano za pse Naturavetal Canis Plus

Izbrali smo nekaj mnenj lastnikov psov, ki svoje pse hranijo s Canis Plus. Ste tudi vi že preizkusili Canis Plus in želite sporočiti vaš vtis? Pišite nam na info@kosmatincki.si in z veseljem bomo objavili vaš prispevek. Za poslano mnenje se vam že v naprej zahvaljujemo. 

-----------------------------------------------------

"Na spletno trgovino www.kosmatincki.si in na hrano za pse Canis Plus sem naletela po naključju. Ker je bila hrana, ki sem jo do takrat kupovala za moje pse, začasno nedostopna, sem začela iskati druge brikete primerljive kakovosti. Zame res veliko vlogo pri izbiri pasje hrane igra kakovostna naravna sestava, zato pred izbiro pozorno analiziram vse kar se najde napisanega o določeni hrani. Tako sem se glede na prebrano odločila preizkusiti Canis Plus in sem mojim kosmatincem kupila testno pakiranje vseh okusov - losos, jagnje in piščanec. In rezultat je bil nad pričakovanji. Vsi 3-je okusi suhe hrane so se odlično obnesli...

Imam 5 krasnih kužkov - shih-tzujev, vseh barv in starosti in vsak izmed njih ima svoje ideje o hrani, zato težko ustrežem vsem hkrati. Ampak v tem primeru je bil strah odveč. Vsi izbirčneži so z veseljem spraznili posodice kot še nikoli, iztrebek je super in tudi najbolj občutljivi hrano odlično prenašajo. Dolgoročno se je izkazalo, da se je vsem petim popravil zadah iz gobčka. Tistim, ki so imeli probleme z odvečno težo, se je le-ta uravnala.

Kljub začetni skeptičnosti ob menjavi hrane zdaj vidim, da mojim pasjim srčkom Canis v vseh pogledih najbolj odgovarja. Pa še namesto priboljškov pri treningu se super obnese! Pozdrav od Sare in njenih kosmatinčkov :)"

-------------------------------------------------------

"Moram povedati, da so Natura Vet – pasji briketi, res enkratni! Hrano sem našla naključno preko interneta, saj sem iskala nekaj bolj kvalitetnega in bolj zdravega. Našla sem Natura Vet brikete in moram priznati, da jih naša dva psa obožujeta. Lahko jo uporabljam tudi kot priboljšek pri treningu poslušnosti, kar o drugih briketih ne bi mogla reči, saj jih naša psa nista želela niti povohati, kaj šele pojesti. :))

Zadovoljna sem, da je hrana brez aditivov in ostalih dodatkov, ter da je poskrbljeno tudi za embalažo, saj je le-ta iz papirja.
In to so prvi briketi, ki ne smrdijo, ampak lahko rečem, da mi je vonj všeč. Sedaj jo uporabljam že več kot leto dni in sem vesela, da smo končno našli prave brikete.

Ekipo Kosmatinčkov bi pohvalila, saj so res zelo prijazni in prilagodljivi, všeč mi je osebni kontakt, saj ko je včasih nuja, samo pokličeš, naročiš, dobiš. Hrana je še isti dan pripeljana na dom, saj se mi večkrat zgodi, da ugotovim, da jo bo zmanjkalo šele takrat, ko pojesta zadnji briket.

Priporočam hrano vsem kužkom, res jo bodo imeli radi!"

Jasna Kuhar, Ljubljana 
-------------------------------------------------------------- 

S Canisom sem zelo zadovoljna, saj se je našemu cottonu končno uredila prebava, ki mu je delala težave odkar je bil mladič. Všeč mi je tudi hitra dostava. Že naslednji dan po naročilu mi jo pripeljejo domov ali v službo, zato ni problema, če se na pomanjkanje zaloge spomnimo šele takrat, ko je vreča že prazna. 

Barbara
-------------------------------------------------------------

Pozdravljeni!

Naš pes je že dolga leta na svežem mesu in zelenjavi in po naključju sem odkrila vašo spletno trgovino in priznati moram, da sem nad vašo hrano navdušena. Sicer še zmeraj hranimo s svežim mesom, a vaša hrana nam pride prav predvsem čez teden, kadar nam primanjkuje časa za pripravo obroka. Hrano moram pohvaliti, predvsem ker je ena redkih, ki ne vsebuje nobenih kemikalij. Naš pes jo poje z veseljem in prepričana sem, da dobi z njo vse kar potrebuje.

Zahvaljujem se vam tudi za odlično svetovanje in storitev, kakršno se lahko le išče. Pa še dostava je vedno ekspresna. Zagotovo priporočam!

Erika
---------------------------------------------------------------

Pozdravljeni, imam psa že dvanajsto leto. Pred dobrim letom in pol so se začele težave z žlezami in vse bolj pogosto čiščenje žlez.

Na Vaši spletni strani sem prebirala mnenja uporabnikov in se prav na podlagi pohval za hrano Canis 2000 Plus odločila zanjo. Uporabljam jo približno osem mesecev in sem zelo zadovoljna. Moj hasky ima odlično prebavo in čiščenje žlez od takrat ni več potrebno. Glede na odličnost je hrana cenovno ugodna. Priporočam jo! Vse pohvale, saj moj štirinožni prijatelj kipi od energije in vitalnost.

Verjamem, da so prav briketi Canis 2000 Plus temu prispevali.

Marija
--------------------------------------------------------------------------

Spodobi se, da napišem par besed glede nove hrane Canis 2000 Plus, s katero se naša Zara navdušeno prehranjuje že skoraj 2 meseca. Najprej naj povem, da naš pes ni izbirčen pri hrani, poje vse. Je pa bil problem zadnje čase, ker je imela tace nonstop v gobcu in pri dalmatinki je bilo to grdo videti, kajti dlaka na tačkah sploh ni bila bela, temveč rjava od nenehnega lizanja. Imela je tudi tudi kakšen kilogramček preveč.

Potem pa sem zasledila vašo ponudbo hrane Canis 2000 Plus, kupili smo piščanca. Ko smo ji prvič dali v skledo, je sicer malce debelo pogledala, ker je bilo količinsko manj videti. Seveda je brez problemov pohrustala vse in skledo polizala. Sedaj pa najbolj bistveno: naš pes si je končno nehal tlačiti tace v gobec in jih neprestano lizati. Kot da jih nikoli ne bi, pa tudi "postava" se ji je vidno izboljšala.

Res smo veseli, da smo prešli na vašo novo hrano Canis 2000 Plus. Tokrat smo na jagnjetini in očitno je slastno tudi to. Torej iz prve roke toplo priporočamo to hrano tistim kužkom, ki imajo probleme s kožo, dlako (alergija na nimam pojma kaj) ali težo, kot je bilo to pri nas.

Veseli pa smo tudi vašega osebnega kontakta in upam, da se naslednjič srečamo še z vašo pasjo gospodično.

Lep dan vam želim, Deja
-----------------------------------------------------------------------

Že dve leti mi moja lovska terierka – poleg mojih ostalih psov - prinaša zelo veliko veselja! Nakupa psa pravzaprav niti nismo načrtovali, vendar se je nekega dne Jacko čisto nepričakovano pojavila pri nas.

Hranim jo tako kot ostale pse s Canis 2000 Plus piščanec in riž. S to prehrano smo pričeli že, ko je bila mladič, saj jo dobro prenaša, kar je razvidno že iz njenega atraktivnega videza. Je v izjemni formi, ima dobro prebavo, poleg tega pa se njen črni kožuh sveti kot bi bil ravnokar poliran, zaradi česar dobiva mnogo pohval.

Vaša Sylvia Rüters
--------------------------------------------------------------

Najprej bi vas lepo pohvalila! Pred 3 tedni smo našo psičko pričeli hraniti s Canis 2000 Plus. Spremembe na dlaki so bile hitro opazne. Prej je bila le-ta brez sijaja, sedaj pa se resnično sveti, poleg tega ji hrana zelo dobro tekne. Suha pasja hrana natura Vet ima zaradi svoje strukture in odsotnosti neprijetnega vonja veliko prednost, saj jo lahko tudi enostavno shranimo v torbico in jo ponudimo kot nagrado ali priboljšek na sprehodih in sicer brez lepljivosti v torbici in na prstih. Super!

Lep pozdrav od Družine Buhr
---------------------------------------------

Pozdravljeni!

Že približno eno leto hranimo našo labradorko s Canis 2000 Plus - jagnjetina in riž. Ima alergijo na različne vrste hrane, tako da prenaša samo to kombinacijo. Pred Canisom 2000 smo preizkusili mnoge premium znamke, rezultati pa so bili zelo mešani: dlaka brez sijaja, neprijeten vonj, driska, bruhanje, ...

S Canis 2000 Plus se je vse to izboljšalo. Amy se odlično počuti in je brez kakršnihkoli problemov. Novembra smo dobili še enega psa (Charlie-ja), ki ga hranimo z isto hrano. Kar oddahnili smo si, ko smo odkrili Canis 2000 Plus in ga lahko samo priporočamo naprej!

Lepi pozdravi od Amy in Charlieja
--------------------------------------------

Zdravo!

Po smrti našega psa dalmatinca smo hitro ugotovili, da si življenja brez našega najboljšega prijatelja ne moremo predstavljati. Šli smo na lov za novim mladičkom in se na prvi pogled zaljubili v Bennyja. Komaj smo pričakali dan, da smo ga lahko vzeli s seboj. Poleg živahnega značaja in odprtosti mladička se nama je z ženo vtisnil v spomin njegov sijoč kožuh.

Lastnica nama je povedala, da je to zaradi visokokakovostne prehrane, ki jo dobivajo mladički ter vsi ostali njihovi psi, in sicer Canis 2000 Plus. Mladički dobivajo tudi dodatek Canis Aktiv. Danes je Benny že odrasel pes in s svojimi 50 cm višine in 14 kg navdušuje z vitalnostjo. Njegovi snežno beli zobje ter sijoče svetle oči nas vsak dan znova fascinirajo, prav tako njegova neutrudljiva moč. Canis 2000 Plus daje našemu Bennyu najboljše pogoje za dolgo in zdravo pasje življenje.

Nad prehrano smo navdušeni in nameravamo pri njej ostati. Razmerje med ceno in kvaliteto je odlično, najvažnejše pa je, da jo Benny obožuje tako kot prvi dan. Samo kadar imamo na voljo tudi govejo kost, pride Canis 2000 Plus na drugo mesto.

Detlev Hermann
--------------------------------------------

Pozdravljeni draga ekipa Natura Vet!

Rada bi poročala o moji psički Shani, 2,5- letni rodezijski grebenarki. Shani ima za seboj dveletno dobo nenehnega obolevanja, ker ima alergijo na stanovanjske pršice, na pršice v hrani kot tudi intoleranco na določeno hrano.

To se je v preteklih letih kazalo v obliki vnetja tačk, posebej med posameznimi prsti, izpadanje dlake ter različna vnetja in odprte rane na vseh štirih tačkah. Številne preiskave, odvzemi krvi, šamponi in tablete so dali le kratkotrajno izboljšanje. Shani je alergična tudi na kortizon, tako da njene srbečice nikakor nismo mogli olajšati. Le redke so bile noči, ko se Shani ni spraskala ali pogrizla do krvi, nismo pa našli ničesar, kar bi ji pomagalo.

Preizkusili smo vse znamke hrane za pse, kar jih je bilo na trgu, od najcenejših do najdražjih vrst, od znanih blagovnih znamk do generičnih izdelkov, razne diete, presno hrano, zmrznjeno hrano, hrano brez govedine, brez svinjine, iz Kanade, Švedske, ZDA,… Vse žal brez uspeha. Ocenjujemo, da smo skupaj vložili več tisoč evrov v prehrano in veterinarsko oskrbo - vse žal brez uspeha. Posebej hudo je bilo, da smo morali gledati svojo psičko dan za dnem tako trpeti.

Pred približno tremi meseci smo preizkusili Canis 2000 Plus jagnjetino in riž. Iz tedna v teden so bile Shanine tačke v boljšem stanju, kar je kratkotrajno bilo sicer prisotno že ob prvi uporabi nekaterih drugih vrst suhe pasje hrane, tako da smo še naprej ostajali skeptični. Po treh mesecih končno lahko povem, da Shanine tačke izgledajo kot tačke vsakega zdravega psa. Brez rdečice, vnetij, prask. Komaj verjamemo in se neskončno veselimo. Poleg tega smo navdušeni nad ceno, ki je za posebno hrano brez dodatkov, brez žit in v primerjavi z ostalimi zelo nizka.

Lep pozdrav iz Hamburga, Kahrin in Shani

------------------------------------------------------------

Mojemu Williju sem pričela dajat to hrano pred nekaj meseci. V kombinaciji s surovim mesom je neprecenljivo. Postal je kompakten, zdrav Yorku.

Lp, Vida

-----------------------------------------------------------

Tudi moja Gaja je alergik in samo s paleti Naturavetal vzdržujemo zdrav videz kože in čista ušeska. Pa sva probali toooliko različnih izdelkov. Kosmatinčki ste pa zakon, hitra dostava, možnost brezplačne poštnine, pester izbor produktov in super kvalitetni izdelki. Hvala.

Ana

------------------------------------------------------------

Loading...