Klobasa 100% konjsko meso 500 g

Klobasa 100% konjsko meso 500 g
Ogledov: 8080 Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 2626
Razpoložljivost: Na zalogi
3.64 € Brez DDV: 3.32 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Dopolnilna mokra hrana za pse in mačke, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa . 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov.

Mokra hrana v praktičnem pakiranju, naravna brez dodatkov, barvil, konzervirnih sredstev ter brez živalskih in rastlinskih stranskih produktov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. Se sliši predobro, da bi bilo res?

Poskrbite za okusen naraven obrok ter bodite obenem okoljsko ozaveščeni z okolju prijaznim pakiranjem. S posebno hitro in nizko temperaturno metodo kuhanja se v celoti ohranijo vse polnovredne sestavine.

Svojega hišnega ljubljenčka lahko hranite z dodatnim obrokom mesa h Canis Plus pasji suhi hrani, bodisi kot »nedeljsko kosilo«, ali pa kot nagrado oziroma kot prigrizek med obroki.

Dopolnilna mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za mačke. Ker so mačke 100% mesojede živali, priporočamo hranjenje v kombinaciji s popolno mačjo hrano.

Tako kot pričakujete od vseh Naturavetal proizvodov, mokra hrana za pse ne vsebuje konzervansov, umetno dodanih vitaminov ali drugih kemičnih aditivov, brez drobovine in stranskih živalskih ter rastlinskih proizvodov. 100% brez glutena, primerno za živali z alergijskimi boleznimi.

Dodatek je namenjen tudi psom, ki se prehranjujejo izrecno s surovim mesom oz. BARF metodo. Predstavljajo tudi praktičen in dober nadomestek pri psih z dieto s surovo prehrano.

Razlogi za Naturavetal mokro hrano:

  • 100% sveže meso
  • sestavine so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali
  • ne vsebuje barvil in konzervansov
  • ne vsebuje ojačevalcev okusa in umetnih dodatkov
  • ne vsebuje stranskih živalskih in rastlinskih proizvodov
  • ne vsebuje polnil, lahko prebavljivo
  • proizvodnja poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom​
  • brez GSO, genskih spremenjenih organizmov

ANALIZA: 
surove beljakovine 14,90%, surove maščobe 8,00%, surovi pepel 1,10%, surove vlaknine 0,10%, kalcij 0,02%, fosfor 0,2%, vlažnost: 74,60%.

SESTAVINE:
​konjsko meso 45%, konjsko srce 20%, konjska pljuča 15%, konjski vrat 10%, konjska jetra 5%, mesna juha iz konjskega mesa 5%

PSI:
slastne mesne klobase so idealne za hranjenje v kombinaciji z našo priljubljeno suho hrano Canis Plus. Priporočamo hranjenje z 1/3 dnevne količine mokre hrane Canis Plus zjutraj in 2/3 dnevne količine suhe hrane Canis Plus zvečer.

Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok pakiran v obliki klobase, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah. Idealno tudi kot "super priboljšek" za kosmatinca med učenjem različnih trikov ali na treningih v različnih disciplinah.

Naturavetal klobase s 100% mesom so odlične tudi pri dietah in so praktična in zdrava rešitev pri zmanjševanju telesne teže psa.

MAČKE: 
mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za hranjenje mačkov. V primeru, da se mačke hrani izključno s to hrano, priporočamo dodajanje tavrina, ki je za mačke življenjskega pomena. 

Idealno za hranjenje v kombinaciji z Naturavetal popolno mokro mačjo hrano, zlasti za lastnike, ki imajo doma več mačkov.

PRIDELAVA: 
vse sestavine v Naturavetal mokri hrani so visoke kakovosti, odobrene za prehrano ljudi.

Naturavetal ima zelo visoko postavljene standarde kakovosti in za doseganje le-teh so vse sestavine iz zaupanja vrednih virov, ki skrbno nadzorujejo, da so vse sestavine predelane še sveže - brez dodajanja konzervansov.

S posebnim načinom pridelave oz. kuhanja na nizkih temperaturah in skrbnim pakiranjem mesa v ovoj (skladen s kakovostjo za živila za ljudi) se hrana naravno konzervira. Popolnoma brez dodanih umetnih konzervansov!

S tem lahko zagotovimo najvišjo kakovost, varno hrano, odličen okus z zdravimi, naravnimi hranilnimi snovmi.


SHRANJEVANJE:
mokra hrana pakirana v obliki klobas se lahko originalno zaprto shranjuje na sobni temperaturi, maks. do 25°! Izdelek ne sme biti neposredno izpostavljen sončni svetlobi in visokim temperaturam.

Po odprtju je potrebno klobaso hraniti v hladilniku in jo porabiti v 3 dneh (priporočamo, da se jo pusti v originalnem ovoju in pokrije s folijo za živila). V primeru, da količine ne morete porabiti, se lahko vsebino razdeli na več manjših porcij in se zamrzne.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...