Meni
Vaša košarica

Canis Plus koža jelena

Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4167
10,95€
Brez DDV: 10,00€

Canis Plus posušena koža jelena 

 

Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in dolgotrajno zaposlitev za psa. Prigrizek je primeren tudi za vse pse z občutljivo prebavo in za alergične pse. Posušena koža jelena velja za nizkokaloričen priboljšek, saj vsebuje le 5,80% surovih maščob.

Posušena koža jelena je dolga približno 10-15 cm in je zato primerna za srednje in velike pse. Priboljšek lahko psu ponudite 2-3 krat na teden in s tem vzdržujete zobno higieno in zmanjšuje stres, saj se psi s pomočjo žvečenja sproščajo.

 

Canis Plus posušena koža jelena je:

  • naravno sušena na svežem zraku
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeno v Nemčiji

 

ANALIZA:

surove beljakovine 81,10%, surove maščobe 5,80%, surovi pepel 1,70%.

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

SESTAVINE: 

100% naravna koža jelena, brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za..
12,05€ Brez DDV:11,00€
Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo ..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester prigrizek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se na..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav prigrizek, ki se ga bodo razves..
4,85€ Brez DDV:4,43€
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Idealen prigrizek med pasjimi športnimi..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slaste..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides lept..
6,75€ Brez DDV:6,16€
Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majh..
11,70€ Brez DDV:10,68€