Meni
Vaša košarica

Canis Plus koža jelena

Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
Canis Plus koža jelena
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4167
10,95€
Brez DDV: 10,00€

Canis Plus posušena koža jelena 

 

Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in dolgotrajno zaposlitev za psa. Prigrizek je primeren tudi za vse pse z občutljivo prebavo in za alergične pse. Posušena koža jelena velja za nizkokaloričen priboljšek, saj vsebuje le 5,80% surovih maščob.

Posušena koža jelena je dolga približno 10-15 cm in je zato primerna za srednje in velike pse. Priboljšek lahko psu ponudite 2-3 krat na teden in s tem vzdržujete zobno higieno in zmanjšuje stres, saj se psi s pomočjo žvečenja sproščajo.

 

Canis Plus posušena koža jelena je:

  • naravno sušena na svežem zraku
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeno v Nemčiji

 

ANALIZA:

surove beljakovine 81,10%, surove maščobe 5,80%, surovi pepel 1,70%.

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

SESTAVINE: 

100% naravna koža jelena, brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za..
12,05€ Brez DDV:11,00€
Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo ..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester prigrizek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se na..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav prigrizek, ki se ga bodo razves..
4,85€ Brez DDV:4,43€
Canis Plus energijske palčke 80g Canis Plus energijske palčke 80g
Že pošlo!
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Idealen prigrizek med pasjimi športnimi..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Canis Plus čudoviti mesni navihančki 200 g Canis Plus čudoviti mesni navihančki 200 g
Že pošlo!
Čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slaste..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides lept..
6,75€ Brez DDV:6,16€
Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majh..
11,70€ Brez DDV:10,68€