Meni
Vaša košarica

Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena

Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena
Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena
Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena
Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena
Priboljšek za pse Canis Plus koža jelena
  • Zaloga: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Naturavetal
  • Šifra izdelka: 4167
10,50€
Brez DDV: 9,59€

Pasji priboljšek za žvečenje Canis Plus posušena koža jelena 

 

Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in dolgotrajno zaposlitev za psa. Priboljšek je primeren tudi za vse pse z občutljivo prebavo in za alergične pse. Posušena koža jelena velja za nizkokaloričen priboljšek, saj vsebuje le 5,80% surovih maščob.

Posušena koža jelena je dolga približno 10-15 cm in je zato primerna za srednje in velike pse. Priboljšek lahko psu ponudite 2-3 krat na teden in s tem vzdržujete zobno higieno in zmanjšuje stres, saj se psi s pomočjo žvečenja sproščajo.

 

Pasji priboljški Canis Plus posušena koža jelena so:

  • naravno sušeni na svežem zraku
  • nizkokaloričen pasji priboljšek
  • hipoalergen pasji priboljšek
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • brez kemičnih dodatkov
  • proizvedeno v Nemčiji

ANALIZA:

surove beljakovine 81,10%, surove maščobe 5,80%, surovi pepel 1,70%.

Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

SESTAVINE: 

100% naravna koža jelena, brez umetnih dodatkov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Pasji priboljški posušena vratovina goveda Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavl..
13,99€ Brez DDV:12,78€
Popolna mokra hrana za pse brez žitaric in glutena v štirih različnih okusih Komplet mokre hrane za pse Canis Plus popolni meni vklj..
18,13€ Brez DDV:16,56€
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječj..
13,00€ Brez DDV:11,87€
Pasji priboljški Canis Plus sardelice Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak ..
6,55€ Brez DDV:5,98€
Pasji priboljški posušena goveja pljuča Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s ..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobn..
11,80€ Brez DDV:10,78€
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa) Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in ..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav pasji priboljš..
4,20€ Brez DDV:3,84€
Energijske palčke za pseOkusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Priboljšek je idealen prigrizek me..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Pasji piškoti slastni zalogajčki: pinjenec z zeliščiCanis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije ..
7,65€ Brez DDV:6,99€