Meni
Vaša košarica

Posušeni vampi

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

Posušeni vampi za pse

Naturavetal posušeni vampi so neočiščeni, kar pomeni, da vsebujejo tudi številne posušene rastline in zelišča, ki jih je govedo ali jagnje že delno prebavilo. Vampi so naravno sušeni na zraku brez dodanih sintetičnih dodatkov in barvil. 

Vampi so del želodca prežvekovalcev. Naturavetal ima v ponudbi goveje neočiščene vampe in jagnječje neočiščene vampe. Neočiščeni oziroma zeleni vampi vsebujejo nepredelano vsebino (nepredelana trava, rastline in zelišča), ki ima močan specifičen vonj, ki ga psi naravnost obožujejo. Posušeni vampi so za psa izjemno zdrav priboljšek in najboljša poslalstica! Posušeni zeleni vampi so bogati s hranilnimi snovmi in lahko imajo pozitiven vpliv na uravnavanje črevesne flore. Izvor mesa za posušene vampe goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind" in pašna jagnjetina. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2305
Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda   Posušeni zeleni vampi goveda so pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušeni zeleni vampi so hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu.  Posušeni z..
11,33€ Brez DDV:10,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp  Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječji vamp je hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu. Posušeni jagnječji vampi so bog..
13,00€ Brez DDV:11,87€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)