Meni
Vaša košarica

Posušeni vampi

Posušeni vampi za pse

Naturavetal posušeni vampi so neočiščeni, kar pomeni, da vsebujejo tudi številne posušene rastline in zelišča, ki jih je govedo ali jagnje že delno prebavilo. Vampi so naravno sušeni na zraku brez dodanih sintetičnih dodatkov in barvil. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4005
Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda   Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda so pravo razvajanje za vse pasje sladokusce. Posušeni zeleni vampi so hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu.  Posušeni zeleni vampi ..
12,45€ Brez DDV:11,37€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
Canis Plus posušen jagnječji vamp  Posušen jagnječji vamp je zdrava in slastna poslastica za pasje sladokusce. Posušen jagnječji vamp je hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu. Posušeni jagnječji vampi so bogati s..
13,50€ Brez DDV:12,33€
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)

Neočiščeni posušeni vampi

Vampi so del želodca prežvekovalcev. Naturavetal ima v ponudbi goveje neočiščene vampe in jagnječje neočiščene vampe. Neočiščeni oziroma zeleni vampi vsebujejo nepredelano vsebino (nepredelana trava, rastline in zelišča), ki ima močan specifičen vonj, ki ga psi naravnost obožujejo.

Posušeni vampi so izjemno zdravi pasji priboljški in najboljša poslalstica! Posušeni zeleni vampi so bogati s hranilnimi snovmi in lahko imajo pozitiven vpliv na uravnavanje črevesne flore. Izvor mesa za posušene vampe goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind" in pašna jagnjetina. 

Goveji in jagnječji vampi so srednje trdi in hrustljavi. Za manjše pse je to poslastica, ki bo trajala dolgo, za srednje in večje pse pa bolj posladek. Posušeni vampi imajo specifičen vonj in se drobijo, tako da so morda bolj primerni kot poslastica zunaj ali na balkonu.