Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa - 60 kapsul

Proizvajalec: Naturavetal
Šifra izdelka: 3110
Razpoložljivost: Na zalogi
32.90 € Brez DDV: 30.05 €
Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule

(prehranski dodatki za pse, pomirjevala za psa)

 

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev psa in za boljšo koncentracijo psa. Canis Extra Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Lahko blagodejno vplivajo na umiritev psa in lahko zagotavljajo vzpostavitev notranjega ravnotežja.

 

Čeprav se velikokrat ne zavedamo in si tega ne želimo, svojega psa vseeno izpostavimo nujnim stresnim dejavnikom. Zavedati se moramo, da je za nekatere pse stresni dejavnik obisk pri veterinarju, za drugega vožnja v avtu, za tretjega stres predstavlja grmenje, nevihte in ognjemeti, pa še bi lahko naštevali. Psa lahko v takšni obdobjih umirite na naraven način s Canis Extra Nervenheld kapsulami.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa:

 • za boljšo koncentracijo psa
 • za pomiritev psa
 • za boljše spanje psa
 • za lajšanje tesnobe pri psu
 • za lajšanje stresnih situacij, kot so obiski pri veterinarju, obisk pri frizerju, vožnja v avtu (npr.: če se vaš pes ne vozi rad), sodelovanje psa na razstavah, stres v množici
 • za pomiritev psa pred poki (npr.: pred poki petard in ognjemetov)
 • ko psa/mladička pripeljete v nov dom, ob spremembi lastništva, da je le ta za psa čim manj stresna.
 • za pse z vedenjskimi motnjami, ki so bili v preteklosti »slabo tretirani« in so zmedeni zaradi slabih izkušenj in zaradi slabega ravnanja.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule lahko dajemo psu krajše časovno obdobje, v hudih stresnih situacijah ali pa kapsule dajemo skozi daljše časovno obdobje, dokler se organizem psa ne povrne v ravnotežje. Svetujemo vam, da psa hranite z NARAVNO HRANO, brez kemičnih dodatkov, konzervansov, barvil, polnil in brez sintetičnih vitaminov, saj ravno ti dodatki dražijo psa, tako da je naš pes živčen, nemiren in razdražen. Hrana je osnova, pri kateri je zmeraj potrebno začeti. Canis Plus hrana za pse je zdrava, naravna, hladno sitskana, z naravnimi vitamini in minerali brez kakršnih koli kemijskih primesi.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa – SESTAVINE:

V Nervenheld kapsulah se nahajajo hidrolizirane mlečne beljakovine. Sestavina Nervenheld kapsul je alfa kazein, ki je hidroliziran iz mlečnega proteina kazeina. Kazein se nahaja v vsakem materinem mleku in ima vlogo, da umiri mladiče, ki so ravnokar prišli na svet. Kazein v Nervenheld kapsulah je naravna sestavina in po kemijski strukturi deluje enako kot psu naravne molekule, ki so odgovorne za umiritev in pomiritev. Nervenheld kapsule so brez laktoze in brez konzervansov, ne povzročajo zasvojenosti in nimajo nobenih interakcij z zdravili. Kot možen stranski učinek se lahko pojavi mehkejše blato. V takšnem primeru samo zmanjšajte dozo Nervenheld kapsul.

 

ANALIZA:

PROTEINI: na 100g: 35,6 g / na kapsulo: 149 mg

MAŠČOBE: na 100g: 1,81g / na kapsulo: 7,6 mg

OGLJIKOVI HIDRATI: na 100g: 55,4g / na kapsulo: 232 mg

 

SESTAVA:

Ena kapsula Canis Extra Nervenheld – naravno pomirjevalo za psa vsebuje:

 • 150 mg hidroliziranih mlečnih beljakovin
 • 130 mg mikrokristalne celuloze, ki ima v konformacijo vlogo sproščanja
 •  90 mg midroksimetil celuloze (ovoj kapsule)

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule

 

NAVODILA ZA JEMANJE:

Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa so primerno za jemanje za krajše časovno obdobje in tudi za daljše časovno obdobje, kadar se pojavijo spremenjeni vzorci v vedenju psa in trajajo dlje časa. Pomirjajoči učinki Nervenheld kapsul so vidni že po nekaj dneh. Pri kroničnih vedenjskih spremembam, ki so posledica stresnih dejavnikov, se priporoča dajanje Nervenheld kapsul minimalno 8 tednov.

 

Jemanje na dan:

 • telesna masa do 5 kg: ½ kapsula
 • 6-15 kg: ½ -1 kapsula
 • 16-29 kg: 1-1 ½ kapsul
 • od 30 kg: 1 ½ -2 kapsul

 

Kapsulo lahko daste psu celo, z ovojem lahko pa vsebino kapsule iztresete in je zmešate s hrano. Najboljši učinek se doseže, če začnete psu dajati prvi kapsulo 5-7 dni pred stresnim dogodkom (npr.: obisk pri veterinarju, ognjemet, udeležba na razstavi,….).

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Loading...