Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Canis Extra Vermprevet 250 g - preventiva proti notranjim zajedavcem

 • Proizvajalec:Naturavetal
 • Šifra: 3105
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 25,45€
 • Brez DDV: 23,24€
-+

Canis Extra Vermprevet

 

Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. Na tak način zeliščni dodatek Vermprevet pripomore k lažjemu izločanju parazitov iz prebavnega trakta. Vermprevet zeliščna zmes ustvarja neustrezno okolje za razvoj parazitov, kot so gliste in trakulje.

Za podporo prebave in stabilne črevesne sluznice psa Vermprevet vsebuje: kokosove kosmiče, bučna semena, korenčkov granulat, cimet, klinčke, propolis, črna kumina, ananas v prahu, eterično olje origana, eterično olje timijan in orehove listi.

 

KOKOSOVI KOSMIČISo v pomoč pri krepitvi imunskega sistema. Kokos lahko uničuje bakterije, viruse in glivice ter s tem izboljša delovanje črevesja.
BUČNA SEMENA, KORENČKOV GRANULATOranžna zelenjava vsebuje veliko vitamina A in tako pomaga pri odganjanju notranjih zajedavcev. Korenčkov granulat vsebuje tudi naravne žveplove spojine, ki lahko odpravljajo gliste. Aminoksilna kurkurbitin v bučnih semenih lahko paralizira zajedavce do te mere, da se sprostijo iz črevesne stene.
CIMETCimet so že v starodavnem Egiptu uporabljali pri črevesnih težavah. Cenjen pa je tudi v indijski medicini Ayurveda zaradi številnih učinkov, ki jih ima na črevesje in prebavo. Ima pa lahko tudi čistilni učinek in se ga uporablja za odstranjevanje glivic, bakterij in virusov.
OREHOVI LISTINa naraven način preprečujejo razmnoževanje črevesnih zajedavcev, saj uničujejo odrasle notranje parazite in njihove ličinke. V tradicionalni medicini so že dobro poznani in se uporabljajo za večjo odpornost proti parazitom.
KLINČKIKlinčki so naravna obramba pred zajedavci in bakterijami, saj lahko uničijo jajčeca parazitov.
PROPOLIS, ČRNA KUMINAPropolis in črna kumina sta v pomoč pri krepitvi obrambnega sistema, tako da se organizem lažje bori proti parazitom. Obe sestavini lahko na naraven način zavirata razvoj glist.
ANANASAnanasov prah vsebuje prebavne encime bromelaina, ki izboljšajo presnovo, kar posledično zavira razmnoževanje zajedavcev.
ETERIČNO OLJE TIMIJANA, ETERIČNO OLJE ORIGANAOba se že vrsto let uporabljata pri naravnem zatiranju parazitov, saj pomagata pri izločanju parazitov iz črevesja.

 

Kdaj psu dajati Canis Extra Vermprevet:

 • najboljše, da psu dajete Vermprevet kot preventivo 4x na leto
 • v obdobjih večje izpostavljenosti
 • ko pes poje iztrebke drugega psa
 • z Vermprevetom se naredi 14 dnevna kura (vsak drugi dan k hrani dodajate Vermprevet)

Če v blatu opazite zajedavce začnite k Canis Extra Vermprevetu dodajati še Canis Extra Vermcurat. Canis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

ANALIZA:

surove beljakovine 17,20%, vsebnost maščob 10,80%, surove vlaknine 7,20%, surovi pepel 5,90%, kalcij 0,64%, fosfor 0,51%

 

SESTAVINE:

kosmiči kokosa, bučna semena, korenčkov granulat, črna kumina, propolis v prahu, orehovi listi, ananasov prah, timijan, origano, cimet, klinčki

DOZIRANJE:

Vmešajte med hrano, primerno za pse od 4. meseca starosti.

 • psi do 5 kg: 1/4 merilne žlice
 • psi do 15 kg: 1/2 merilne žlice
 • psi do 30 kg: 1 merilna žlica
 • psi nad 30 kg: 1,5 merilne žlice

Odmerek dodajati vsak drugi dan v obdobju 14 dni. Kura se lahko naredi do 4x letno. Če med blatom opazite zajedavce, se lahko doda Canis Extra Vermcurat. Canis Extra Vermprevet in Canis Extra Vermcurat lahko psu dodajate istočasno, vendar v ločenih obrokih.

Canis Extra Vermprevet je primeren prehranski dodatek za vse starosti psov in za kronično bolane pse. Prehranski dodatek za pse Canis Extra Vermprevet ni premeren za breje in doječe psičke (zaradi večje vsebnosti timijana lahko povzročijo spontani splav).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
POMEMBNO
Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. Takšna sestava izdelka lahko nudi pomoč pri izočanju parazitov in prebavnega trakta. Izdelek je najbolj učinkovit ob preventivni uporabi. Uporablja se 4x na leto, v obdobju 14 dni se dozira vsak drugi dan, glede na telesno težo psa. 
Mnenja (13)

Oznake: za razglistenje psa, za boljšo prebavo, za krepitev imunskega sistema