Veterinarji priporočajo Naturavetal

Dr. Vet. Jutta Ziegler, ki vodi kliniko v Avstriji, v Halleinu, priporoča Naturavetal pasjo hrano

"Zakaj priporočam Naturavetal pasjo hrano za vašega psa? Na to vprašanje vam lahko odgovorim hitro in enostavno: Ker pasje hrane primerljive kakovosti še ni na tržišču.

Pasja hrana Canis Plus, proizvajalca Naturavetal je obdelana s procesom hladnega stiskanja in ne vsebuje nikakršnih kemičnih dodatkov. Prav odsotnost vseh umetnih dodatkov, način proizvodnega procesa in kakovost uporabljenih sestavin v hrani so bili odločilni dejavniki pri izbiri Naturavetal prehranskih izdelkov.

Surova pasja hrana je eden izmed najboljših načinov prehranjevanja za naše pse, vendar z današnjim hitrim tempom življenja na žalost nimajo vsi lastniki psov dovolj časa za pripravo obroka s svežim mesom in zelenjavo. To je še en razlog, da imam v svoji kliniki v ponudbi Naturavetal suho pasjo hrano, ker ima v svojih sestavinah oves, namesto pšenice ali ječmena, na kateri je veliko psov nagnjenih k alergijam.

Canis Plus je kot hladno stiskana pasja hrana odlična za hranjenje v kombinaciji s svežo hrano. Lastniki psov, ki zjutraj nimajo dovolj časa, lahko dajejo svojemu psu suho hrano, zvečer pa surovo hrano. Če se pes prehranjuje s hladno stiskano hrano, jo prebavi podobno hitro, kot če bi jedel le surovo prehrano. Ta kombinacija prehranjevanja je zelo dobra, predvsem pa učinkovito zmanjšuje tveganje pred težavami s prebavili."

Dr. Vet. med. Jutta Ziegler Avtorica prodajne uspešnice: "Hunde würden länger leben - Schwarzbuch Tierarzt" (Psi bodo živeli dlje - Črna knjižica veterinarja)

Loading...