Meni
Vaša košarica

Rutke za pse ELA

Rutke za pse ELA
Rutke za pse ELA
  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra izdelka: 73341
9.90€
Brez DDV: 8.11€

Razpoložljive možnosti

RUTKE ZA PSE - ELA

Rutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v belo sivi barvi z sramežljivimi labodi in srčki, ki bodo poudarili skrivnostnost in ljubeznjivost vaše psičke. Zaradi kombinacije svetlih barv se bo rutka Ela zelo podala na temnejšo dlako in bo tako še bolj prišla do izraza. Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odpravite na obisk k pasjim prijateljem. Rutka je dvostranska, na zadnji strani je debelejše, sivo in mehko blago, ki ne draži kože. Tudi paščki so iz sivega blaga. Reguliranje velikost je na ježka.

 

Lastnosti rutke za pse Ela

  • Material: bombažni poplin, ki je zaradi dobre vpojnosti in zračnosti zelo prijeten za nošenje. Najpogostejši izdelki, narejeni iz tega materiala, so tunike, srajce, obleke, krila, otroška oblačila, posteljno perilo, okrasne blazine,…
  • Rutka je pralna na 40 °C
  • Ne povzroča draženja kože
  • Narejeno v Sloveniji
  • Ročno delo

 

VELIKOSTI

Rutka je na voljo v treh različnih velikostih:

VELIKOST

DOLŽINA RUTKE

ŠIRINA RUTKE

ŠIRINA PAŠČKA

OBSEG VRATU

SMALL (S)

47 cm

16 cm

3 cm

25-38 cm

MEDIUM (M)

66 cm

16 cm

3 cm

35-45 cm

LARGE (L)

84 cm

20 cm

4 cm

40-60 cm

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
RUTKE ZA PSE - JONA Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - PIKARutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Kombinacija svetlo sivega blaga z belimi pikicami se š..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - ORIRutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je temnejše barve z motivi različnih kužkov na s..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - AJŠARutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo vijolični barvi z nežnimi srnicami v ..
9.90€ Brez DDV:8.11€
RUTKE ZA PSE - DINORutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je v svetlo modri barvi s številnimi dino..
9.90€ Brez DDV:8.11€
Rutke za pse VILI
NOVO
RUTKE ZA PSE - VILI Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago..
9.90€ Brez DDV:8.11€
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu p..
9.90€ Brez DDV:8.11€
METULJČKI ZA PSE Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dod..
2.50€ Brez DDV:2.05€
Rutke za pse INDI
NOVO
RUTKE ZA PSE - INDI Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega po..
9.90€ Brez DDV:8.11€
Rutke za pse ARO Rutke za pse ARO
NOVO
RUTKE ZA PSE - ARO Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega popl..
9.90€ Brez DDV:8.11€