Meni
Vaša košarica

Naravna pomirjevala za psa canis extra nervenheld kapsule

Naravna pomirjevala za psa canis extra nervenheld kapsule
Naravna pomirjevala za psa canis extra nervenheld kapsule
 • Zaloga: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Naturavetal
 • Šifra izdelka: 6011
32,90€
Brez DDV: 30,05€

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule

 

Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev psa in za boljšo koncentracijo psa. Canis Extra Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema. Lahko blagodejno vplivajo na umiritev psa in lahko zagotavljajo vzpostavitev notranjega ravnotežja.

 

Čeprav se velikokrat ne zavedamo in si tega ne želimo, svojega psa vseeno izpostavimo nujnim stresnim dejavnikom. Zavedati se moramo, da je za nekatere pse stresni dejavnik obisk pri veterinarju, za drugega vožnja v avtu, za tretjega stres predstavlja grmenje, nevihte in ognjemeti, pa še bi lahko naštevali. Psa lahko v takšni obdobjih umirite na naraven način s Canis Extra Nervenheld kapsulami.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa:

 • za boljšo koncentracijo psa
 • za pomiritev psa
 • za boljše spanje psa
 • za lajšanje tesnobe pri psu
 • za lajšanje stresnih situacij, kot so obiski pri veterinarju, obisk pri frizerju, vožnja v avtu (npr.: če se vaš pes ne vozi rad), sodelovanje psa na razstavah, stres v množici
 • za pomiritev psa pred poki (npr.: pred poki petard in ognjemetov)
 • ko psa/mladička pripeljete v nov dom, ob spremembi lastništva, da je le ta za psa čim manj stresna.
 • za pse z vedenjskimi motnjami, ki so bili v preteklosti »slabo tretirani« in so zmedeni zaradi slabih izkušenj in zaradi slabega ravnanja.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule lahko dajemo psu krajše časovno obdobje, v hudih stresnih situacijah ali pa kapsule dajemo skozi daljše časovno obdobje, dokler se organizem psa ne povrne v ravnotežje. Svetujemo vam, da psa hranite z NARAVNO HRANO, brez kemičnih dodatkov, konzervansov, barvil, polnil in brez sintetičnih vitaminov, saj ravno ti dodatki dražijo psa, tako da je naš pes živčen, nemiren in razdražen. Hrana je osnova, pri kateri je zmeraj potrebno začeti. Canis Plus hrana za pse je zdrava, naravna, hladno sitskana, z naravnimi vitamini in minerali brez kakršnih koli kemijskih primesi.

 

Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa – SESTAVINE:

V Nervenheld kapsulah se nahajajo hidrolizirane mlečne beljakovine. Sestavina Nervenheld kapsul je alfa kazein, ki je hidroliziran iz mlečnega proteina kazeina. Kazein se nahaja v vsakem materinem mleku in ima vlogo, da umiri mladiče, ki so ravnokar prišli na svet. Kazein v Nervenheld kapsulah je naravna sestavina in po kemijski strukturi deluje enako kot psu naravne molekule, ki so odgovorne za umiritev in pomiritev. Nervenheld kapsule so brez laktoze in brez konzervansov, ne povzročajo zasvojenosti in nimajo nobenih interakcij z zdravili. Kot možen stranski učinek se lahko pojavi mehkejše blato. V takšnem primeru samo zmanjšajte dozo Nervenheld kapsul.

 

ANALIZA:

PROTEINI: na 100g: 35,6 g / na kapsulo: 149 mg

MAŠČOBE: na 100g: 1,81g / na kapsulo: 7,6 mg

OGLJIKOVI HIDRATI: na 100g: 55,4g / na kapsulo: 232 mg

 

SESTAVA:

Ena kapsula Canis Extra Nervenheld – naravno pomirjevalo za psa vsebuje:

 • 150 mg hidroliziranih mlečnih beljakovin
 • 130 mg mikrokristalne celuloze, ki ima v konformacijo vlogo sproščanja
 •  90 mg midroksimetil celuloze (ovoj kapsule)

NAVODILA ZA JEMANJE:

Canis Extra Nervenheld kapsule so primerno za jemanje za krajše časovno obdobje in tudi za daljše časovno obdobje, kadar se pojavijo spremenjeni vzorci v vedenju psa in trajajo dlje časa. Pomirjajoči učinki Nervenheld kapsul so vidni že po nekaj dneh. Pri kroničnih vedenjskih spremembam, ki so posledica stresnih dejavnikov, se priporoča dajanje Nervenheld kapsul minimalno 8 tednov.

Jemanje na dan:

 • telesna masa do 5 kg: ½ kapsula
 • 6-15 kg: ½ -1 kapsula
 • 16-29 kg: 1-1 ½ kapsul
 • od 30 kg: 1 ½ -2 kapsul

Kapsulo lahko daste psu celo, z ovojem lahko pa vsebino kapsule iztresete in je zmešate s hrano. Najboljši učinek se doseže, če začnete psu dajati prvi kapsulo 5-7 dni pred stresnim dogodkom (npr.: obisk pri veterinarju, ognjemet, udeležba na razstavi,….).

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha
Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse   Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis E..
8,91€ Brez DDV:8,14€
Zeliščni ekstrakt Canis Extra Darmwohl   Za zdravo črevesno floro oz. razstrupljanje črevesja pri psu ter za preprečevanje okužbe s parazit..
18,95€ Brez DDV:17,31€
Canis Extra Aktiv - multivitaminski kompleks za pse   Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sad..
19,96€ Brez DDV:18,23€
Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa   Canis Plus Vit / Min BARF raznoliki kosmiči z ze..
11,91€ Brez DDV:10,88€
Canis Extra apnenčasta alga    Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija, ki se jo lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne v..
6,46€ Brez DDV:5,90€
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse ​ Dodatek kalcija je potreben takrat, kadar psa ne hranite z že pripravljenimi ura..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Canis Extra bio kokosovo olje   Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke ..
5,99€ Brez DDV:5,47€
Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa   Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100..
15,93€ Brez DDV:14,55€
Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline   Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovaneg..
43,90€ Brez DDV:40,09€
Canis Extra mineralno razpršilo   Canise Extra mineralno razpršilo je popolnoma naraven izdelek za splošno nego kožuha. Primeren je za vse ..
19,80€ Brez DDV:16,23€