Meni
Vaša košarica

Zaščita pred bolhami in klopi

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

ZAŠČITA PRED BOLHAMI IN KLOPI PRI PSIH

Zaščita pred bolhami in klopi pri psih in tudi pred drugimi zunanjimi zajedavci (prščicami, komarji) je lahko dosežena z naravnimi izdelki. Pri naravnih izdelkih je pomembno, da z zaščito začnem pravi čas, da smo redni in dosledni. Izdelki Canis Plus za zaščito pred zunanjimi zajedavci so v Sloveniji že 8 let. Z izdelki je zadovoljnih ogromno pasjih lastnikov še več pa psov :). Izdelki Canis Plus so mišljeni za preventivno zaščito in tudi za zatiranje, ko je pes že okužen z bolhami ali klopi. 

 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2203
Canis Plus kapljice - naravna zaščita pred bolhami in klopi pri psih Klopi pri psih? Bolhe pri psu? Ali obstaja naravna, živalim, okolju in ljudem prijazna zaščita?Canis Plus kapljice so naravno sredstvo proti klopom in bolham za pse in so naravna zaščita pri odp..
16,97€ Brez DDV:13,91€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2201
Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam Pasje bolhe? Pršice? Bolhe v stanovanje? Ali obstaja naravna zaščita?Zakaj posegati po zdravju in okolju škodljivih izdelkih, če lahko kosmatinčka pred nadležnimi zajedavci obvarujemo tudi na naraven način. Naravno razpršil..
19,86€ Brez DDV:16,27€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2205
Naraven šampon za pse Canis Plus - negovalen šampon za pse in šampon proti bolham Negovalni šampon za pse, za splošno nego dlake in za nego problematičnega kožuha. Canis Plus šampon za pse je zelo učinkovit tudi kot šampon proti bolham za pse. Canis Plus šampon za pse d..
13,26€ Brez DDV:10,87€
Zaščita pred bolhami pri psih
-8 %
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4199
Zaščita pred bolhami pri psih  Komplet za zaščito pred bolham vključuje Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam in Canis Plus naraven šampon za pse:Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje,..
33,11€ 30,46€ Brez DDV:24,97€
Zaščita pred bolhami in klopi pri psih
-10 %
Šifra izdelka: 4198
Komplet zaščita pred bolhami in klopi pri psih Zaščita pred bolhami in klopi pri psih z naravnimi insekticidi.Komplet za zaščito pred bolhami in klopi vključuje: Canis Plus naravno razpršilo proti pasjim bolham in pršicam: 500 ml (Sestavine: aqua Pinus, neem olje, o..
50,08€ 45,07€ Brez DDV:36,95€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)