Meni
Vaša košarica

RUTKE ZA PSE

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

RUTKE ZA PSE

Rutke za pse so popularen modni dodatek za vse pse. Rutke se lahko odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, oprsnicami in povodcem. Rutke se bodo odlično podale samičkam in samčkov, podale se bodo na vsak barvo in vrsto dlake, prisale pa bodo tako mladičkom, mladim kužkom, odraslim psom in psom senjorjem. Le odločiti se morate, katera rutka mu bo najbolj pristalaja. 

  • Rutke so na voljo v treh različnih vellikostih (S, M in L). Psu je potrebno izmeriti obseg vratu + prišteti malo rezerve, da mu rutka ne bo pretesna. Rutke imajo paščke narejene na ježka, tako da lahko enastavno regulirate velikost, psu pa omogočite sproščeno nošenje svoje rutke. 
  • Nekatere rutke so dvostranske za zvezat okoli vratu. Na voljo v treh različnih velikostih (S, M in L). 
Metuljčki za pse
Že pošlo!
Šifra izdelka: 73342
METULJČKI ZA PSE Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne prireditve). &nbs..
2,50€ Brez DDV:2,05€
Metuljčki za pse z elastiko
Že pošlo!
Šifra izdelka: 73342
METULJČKI ZA PSE Z ELASTIKO Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga s pomočjo elastike namestite na ovratnico. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne priredi..
2,50€ Brez DDV:2,05€
Šifra izdelka: 73342
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu pasjih šapic, zato je še posebej uporabna na večernih sprehodih ob prometnih ulicah, saj je z njo vaš kuža še bolj viden. Rutka je na zadnji stran..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - ARO Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v svetlo zeleni barvi z zelenimi in modrimi trokotniki. Druga stran je iz svetlo zelene prevešanke z živalskimi motivi in cvetlicami. Svetla ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - BELLA Rutka za pse Bella je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je iz dveh različnih motivov, dvostranska in nosljiva z obema vzorcema. Ena stran je iz bombažne prevešanke v temno sivi barvi z belimi, sivimi, modrimi in zelenimi zvezdicami. Dr..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - INDI Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v roza - sivih orientalskih odtenkih. Druga stran je iz svetlo roza nežnega blaga. Svetla in temna kombinacija se bo tako podala vsem kosmatinka..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - JONA Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v temno modri barvi z belimi sidri. Druga stran je iz svetlo modre prevešanke s pisanimi pikicami. Svetla in temna kombinacija se bo tako podala..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - VILI Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago je prejetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni . Ena stran je bele barve s simpatičnimi kiti po imenu Vili. Druga stran je iz privl..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ELARutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v belo sivi barvi z sramežljivimi labodi in srčki, ki bodo poudarili skrivnostnost in ljubeznjivost vaše psičke. Zaradi kombinacije svetlih barv se bo rutka Ela zelo podala na temnejšo dlako in bo ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - AJŠARutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo vijolični barvi z nežnimi srnicami v beli barvi, ki bodo poudarile tudi nežnost vaše psičke. Zaradi kombinacije barv se bo rutka Ajša podala na vsako barvo dlake in tako obogati..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Rutke za pse SIMBA Rutke za pse SIMBA
NOVO
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - SIMBARutka za pse Simba je nežen modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v roza, zlati in beli barvi. Zaradi kombinacije barv se bo rutka Simba podala na vsako barvo dlake in tako obogatila karakter pasje princeske. Rutka je nosljiva na obeh straneh. En..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - DINORutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je v svetlo modri barvi s številnimi dinozavri, ki bodo še dodatno poudarili močan karakter vašega neustavljivega kosmatinca. Zaradi svetlo modre barve, se bo rukta Dino podala na vsako barvo..
9,90€ Brez DDV:8,11€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - PIKARutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutica je dvostranska z dvema različnima motivoma in je tako nosljiva z obeh strani. Kombinacija svetlo sivega blaga z belimi pikicami in belega blaga z rdečimi kronami se bo podala vsem barvam kožuščka.&..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Rutke za pse ORI
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ORIRutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je temnejše barve z motivi različnih kužkov na sprednji strani. Še posebej se bo podala kosmatincem s svetlejšo dlako. Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odšteka..
9,90€ Brez DDV:8,11€
Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)