Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Rutke za pse

RUTKE ZA PSE

Rutke za pse so popularen modni dodatek za vse pse. Rutke se lahko odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, oprsnicami in povodcem. Rutke se bodo odlično podale samičkam in samčkov, podale se bodo na vsak barvo in vrsto dlake, pristale pa bodo tako mladičkom, mladim kužkom, odraslim psom in psom senjorjem. Le odločiti se morate, katera rutka mu bo najbolj pristalaja. Večina rutk je dvostranskih iz dveh različnih vzorcev, kar pomeni, da lahko kuža tako rutko nosi na obeh straneh v dveh različnih vzorcih. Vse rutke se enostavno zavežejo okoli vratu. Materiali so prijazni do kože in dlake, večina materialov za rutke je bombažnih. 

 • Rutke so na voljo v treh različnih vellikostih (S, M in L). Psu je potrebno izmeriti obseg vratu + prišteti malo rezerve, da mu rutka ne bo pretesna. Rutke imajo posebno obliko in se končajo na ozek pašček, tako da lahko rutko enastavno zvežete okrog vratu, tudi če ima vaš kosmatinec gosto in dolgo dlako.
 • Trikotne rutke za pse: Na voljo v treh različnih velikostih (S, M in L). Rutke se šivane na trikotnik, tako da se pri zavezovanju nekoliko prepogne rob, da se rutka lažje zaveže.

Vse rutke so ročno delo in so narejene v Sloveniji. Večino od rutk lahko preprosto operete v pralnem stroju, določene so bolj občutljive, zato svetujemo ročno pranje.

Odsevne rutke za pse BRUNOOdsevne rutke za pse BRUNO

Odsevne rutke za pse BRUNO

8,90€ Brez DDV: 7,30€

ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO   Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak, zato je š..

Rutke za pse AJSARutke za pse AJSA

Rutke za pse AJSA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - AJŠA   Rutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v različnih odtenkih lila barve, ki bodo poud..

Rutke za pse ARORutke za pse ARO

Rutke za pse ARO

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - ARO   Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v..

Rutke za pse BELLARutke za pse BELLA

Rutke za pse BELLA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - BELLA   Rutka za pse Bella je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je iz dveh različnih motivov, dvostranska in..

Rutke za pse DINORutke za pse DINO

Rutke za pse DINO

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - DINO   Rutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh s..

Rutke za pse INDIRutke za pse INDI

Rutke za pse INDI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - INDI   Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina..

Rutke za pse JONARutke za pse JONA

Rutke za pse JONA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - JONA   Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran rutke je iz bombažnega p..

Odsevne rutke za pse ORIOdsevne rutke za pse ORI

Odsevne rutke za pse ORI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - ORI Rutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je roza-rdeče barve z belimi posejanimi pikicami. Druga st..

Rutke za pse VILIRutke za pse VILI

Rutke za pse VILI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - VILI   Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago je p..

Rutke za pse LOTIRutke za pse LOTI

Rutke za pse LOTI

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - LOTI   Rutka za pse Loti je nepogrešljiv modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je iz dveh različnih motivov bombažn..

Rutke za pse ELARutke za pse ELA

Rutke za pse ELA

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - ELA   Rutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je pisane barve, v odtenkih rumene, vijo..

Rutke za pse SIMBARutke za pse SIMBA

Rutke za pse SIMBA

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - SIMBA   Rutka za pse Simba je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je v svetlo oranžni barvi s simpatičnimi melim..

Odsevna rutke za pse PIKAOdsevna rutke za pse PIKA

Odsevna rutke za pse PIKA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

ODSEVNE RUTKE ZA PSE - PIKA   Rutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca, hkrati pa ima rutka tudi odsevni trak, zato je..

Rutke za pse NOLARutke za pse NOLA

Rutke za pse NOLA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - NOLA   Rutka za pse Nola je nepogrešljiv dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je narejena iz bombažnega poplina v roza b..

Rutke za pse SUNNYRutke za pse SUNNY

Rutke za pse SUNNY

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - SUNNY   Sončne rutke za pse za popestritev vsakdana. Rutka za pse Sunny je obojestranska, kar pomeni, da jo lahko kosmatinec..

Rutke za pse PLUTONRutke za pse PLUTON

Rutke za pse PLUTON

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - PLUTON   Rutka za pse Pluton je iz tetra zračnega blaga. Blago je prijetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni. ..

Rutke za pse ZOJARutke za pse ZOJA

Rutke za pse ZOJA

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - ZOJA   Rutka za pse Zoja je lep modni dodatek za vse kosmatince. Rutka je iz čudovitega zračnega tetra blaga. Blago je svetl..

Rutke za pse DEMIRutke za pse DEMI

Rutke za pse DEMI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - DEMI   Rutka za pse Demi v nežno roza barvah, ki se bo podala prav na vsako kosmatinko. Rutka se preprosto zaveže okrog vrat..

Rutke za pse EZRARutke za pse EZRA

Rutke za pse EZRA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - EZRA   Rutka za pse Ezra je namenjena vsem pasjim lepotičkam. Rutka je v rdeči, bež, sivi in beli kombinaciji, sestavljena i..

Rutke za pse TITARutke za pse TITA

Rutke za pse TITA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - TITA   Rutka za pse Tita je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je v odtenkih rdeče barve v kombinaciji z beli..

Rutke za pse MAXRutke za pse MAX

Rutke za pse MAX

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - MAX   Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odp..

Rutke za pse BONDRutke za pse BOND

Rutke za pse BOND

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - BOND   Rutka za pogumne kosmatince v odtenkih rdeče barve. Rutka za psa Bond se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za r..

Rutke za pse LOLARutke za pse LOLA

Rutke za pse LOLA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - LOLA   Rutka za pse Lola je čudovit modni dodatek za popestritev vašega vsakdana. Rutka je v odtenkih rdeče barve. Ena stran..

Rutke za pse BINERutke za pse BINE

Rutke za pse BINE

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - BINE   Rutka za pse Bine je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je bež barve z živahnimi geometrijskimi vzorci..

Rutke za pse HOPERutke za pse HOPE

Rutke za pse HOPE

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - HOPE   Rutka za pse Hope je čudovit modni dodatek za vašega psa. Rutka je v različnih prelivajočih se odtenkih vijolične bar..

Rutke za pse FINNRutke za pse FINN

Rutke za pse FINN

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - FINN   Rutka za pse Finn je čudovit modni dodatek za vašega najboljšega prijatelja. Rutka je dvostranska. Ena stran je v sve..

Rutke za pse ZARARutke za pse ZARA

Rutke za pse ZARA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - ZARA   Rutka za pse Zara je čudovit in nežen modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je v odtenkih morde, turkizne in zele..

Rutke za pse LUNRutke za pse LUN

Rutke za pse LUN

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - LUN   Rutka za pse Lun je prav poseben modni dodatek za vašo kosmatinko ali kosmatinca. Rutka je odtenkih oker rumene barve ..

Rutke za pse DINARutke za pse DINA

Rutke za pse DINA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - DINA   Rutka za pse Dina je lep modni dodatek za vse kosmatince s svetlo barvo kožuščka. Rutka je dvostranska. Ena stran je ..

Rutke za pse ŽAKRutke za pse ŽAK

Rutke za pse ŽAK

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - ŽAK   Rutka za pse Žak je prav poseben modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka za pse je dvostranska iz bombažnega poplina..

Rutke za pse SIARutke za pse SIA

Rutke za pse SIA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - SIA   Rutka za pse Sia je čudovit in nežen modni dodatek za vašo kosmatinko, prav tako pa se bo podala vsem pasjim predstavn..

Rutke za pse TAJRutke za pse TAJ

Rutke za pse TAJ

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - TAJ   Rutka za pse Taj je čudovit modni dodatek za vašega psa. Rutka je v različnih prelivajočih se odtenkih rive, oranžne i..

Rutke za pse FROSTYRutke za pse FROSTY

Rutke za pse FROSTY

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - FROSTY   Rutka za pse Frosty je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je pretežno rdeče barve v kombinazic z zel..

Rutke za pse LILIRutke za pse LILI

Rutke za pse LILI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - LILI   Rutka za pse Lili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca, ki se bo podala prav k vsaki barvi dlake. Rutka je dvost..

Rutke za pse TARARutke za pse TARA

Rutke za pse TARA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - TARA   Rutka za pse Tara je nežna rutica za vse pasje princeske. Rutka je dvostranska iz bombažnega poplina. Ena stran rutic..

Rutke za pse LILURutke za pse LILU

Rutke za pse LILU

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - LILU   Rutka za pse Lilu je razigrana, odbita in poletna rutka za pse in psičke. Rutka je dvostranska iz bombažnega poplina...

Rutke za pse SPRINGRutke za pse SPRING

Rutke za pse SPRING

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - SPRING   Rutka za pse Spring je nežna rutica za vse pasje princeske in prince. Rutka je dvostranska iz mehkega poplina. Ena ..

Rutke za pse BRINRutke za pse BRIN

Rutke za pse BRIN

7,90€ Brez DDV: 6,48€

RUTKE ZA PSE - BRIN   Rutka za pse Brin je izjemno barvita rutica za vse kosmatince. Rutka je iz mehkeha blaga v karo vzorcih. Vzorec rutic..

Rutke za pse LAJKARutke za pse LAJKA

Rutke za pse LAJKA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - LAJKA   Rutka za pse Lajka je izjemno nežna rutica za vse pasje princeske. Rutka je dvostranska iz bombažnega poplina. Ena s..

Rutke za pse DANTERutke za pse DANTE

Rutke za pse DANTE

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - DANTE   Rutka za pse Dante je v odtenkih zelene in turkizne barve in bo lepo popestrila rjav, črn ali bel kožušček. Rutka je..

Rutke za pse POZEJDONRutke za pse POZEJDON

Rutke za pse POZEJDON

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - POZEJDON   Rutka za pse Pozejdon je rutka v morskih in poletnih motivih. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh straneh. E..

Rutke za pse ROZARutke za pse ROZA

Rutke za pse ROZA

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - ROZA   Rutka za pse Roza je v odtenkih rdeče in temno modre barve z vzorcem vrtnic in srčkov. Rutka je dvostranska in se lah..

Rutke za pse BAMBIRutke za pse BAMBI

Rutke za pse BAMBI

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - BAMBI   Rutka za pse Bambi je nežna rutka v ciklama barvi v kombinaciji z nežno sivo. Rutka je dvostranska in se lahko ..

Rutke za pse MICKEY Rutke za pse MICKEY

Rutke za pse MICKEY

8,90€ Brez DDV: 7,30€

RUTKE ZA PSE - MICKEY   Rutka za pse Mickey je obogaten modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je v oker rumeni barvi s posejanimi srčki..

Prikazujem 1 od 44 do 44 (1 strani)