Meni
Vaša košarica

RUTKE ZA PSE

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

RUTKE ZA PSE

Rutke za pse so popularen modni dodatek za vse pse. Rutke se lahko odlično kombinirajo z ostalimi oblačili, oprsnicami in povodcem. Rutke se bodo odlično podale samičkam in samčkov, podale se bodo na vsak barvo in vrsto dlake, pristale pa bodo tako mladičkom, mladim kužkom, odraslim psom in psom senjorjem. Le odločiti se morate, katera rutka mu bo najbolj pristalaja. 

  • Rutke so na voljo v treh različnih vellikostih (S, M in L). Psu je potrebno izmeriti obseg vratu + prišteti malo rezerve, da mu rutka ne bo pretesna. Rutke imajo posebno obliko in se končajo na ozek pašček, tako da lahko rutko enastavno zvežete okrog vratu, tudi če ima vaš kosmatinec gosto in dolgo dlako. 
  • Trikotne rutke za pse: Na voljo v treh različnih velikostih (S, M in L). Rutke se šivane na trikotnik, tako da se pri zavezovanju nekoliko prepogne rob, da se rutka lažje zaveže. 

Vse rutke so ročno delo in so narejene v Sloveniji. Večino od rutk lahko preprosto operete v pralnem stroju, določene so bolj občutljive, zato svetujemo ročno pranje. 

Šifra izdelka: 73342
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - BRUNO   Odsevna rutka za pse Bruno je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka ima tudi odsevni trak v motivu pasjih šapic, zato je še posebej uporabna na večernih sprehodih ob prometnih ulicah, saj je z njo vaš kuža še bolj viden. Rutka je na zadnji stran..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - AJŠA Rutka za pse Ajša je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v rdečo beli barvi z nežnimi slončki za srečo v beli barvi, ki bodo poudarile tudi nežnost vaše psičke. Zaradi kombinacije barv se bo rutka Ajša podala na vsako barvo dlake in tako obog..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - ARO   Rutka za pse Aro je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v svetlo zeleni barvi z zelenimi in modrimi trokotniki. Druga stran je iz svetlo zelene prevešanke z živalskimi motivi in cvetlicami. Svetla ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - BELLA   Rutka za pse Bella je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je iz dveh različnih motivov, dvostranska in nosljiva z obema vzorcema. Ena stran je iz bombažne prevešanke v temno sivi barvi z belimi, sivimi, modrimi in zelenimi zvezdicami. Dr..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - DINO Rutka za pse Dino je čudovit modni dodatek za vašega pogumnega kosmatinca. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh straneh z dvema različnima vzorcema. Na eni strani je vzorec trikotnikov v svetlo turkizni barvi v kombinaciji z rumenimi in rdečimi trikotniki. Drugo stran..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - INDI   Rutka za pse Indi je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v roza - sivih orientalskih odtenkih. Druga stran je iz svetlo roza nežnega blaga. Svetla in temna kombinacija se bo tako podala vsem kosmatinka..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - JONA   Rutka za pse Jona je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska. Ena stran je iz bombažnega poplina v temno modri barvi z belimi sidri. Druga stran je iz svetlo modre prevešanke s pisanimi pikicami. Svetla in temna kombinacija se bo tako podala..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ORI Rutka za pse Ori je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je turkizne barve z motivi različnih medvedkov na eni strani in motivom belih pikic na temno turkizni podlagi na drugi strani. Še posebej se bo podala kosmatincem s svetlejšo dlako. Rutka za pse se ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - VILI   Rutka za pse Vili je lep modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je dvostranska iz tetra zračnega blaga. Blago je prejetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni . Ena stran je bele barve s simpatičnimi kiti po imenu Vili. Druga stran je iz privl..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - LOTI   Rutka za pse Loti je nepogrešljiv modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je iz tetra zračnega blaga. Blago je prijetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni. Rutka za pse Loti je na obeh straneh iz enakega materiala. Tetra material je nežno roza bar..
7,90€ Brez DDV:6,48€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ELA Rutka za pse Ela je čudovit modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je pisane barve, v odtenkih rumene, vijolične, roza, zelene in bele barve. Vzorec je skrivnosten in moderen. Pisana barva se po podala prav na vsako barvo in dolžino dlake. Rutka za pse se lahko nosi ..
7,90€ Brez DDV:6,48€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - SIMBA Rutka za pse Simba je nežen modni dodatek za vašo kosmatinko. Rutka je v svetlo roza barvi s simpatičnimi pingvinčki. Zaradi kombinacije barv se bo rutka Simba podala na vsako barvo dlake in tako obogatila karakter pasje princeske. Rutka za pse se lah..
7,90€ Brez DDV:6,48€
Šifra izdelka: 73341
ODSEVNE RUTKE ZA PSE - PIKA Rutka za pse Pika je nežen modni dodatek za vašega kosmatinca, hkrati pa ima rutka tudi odsevni trak, zato je še posebej uporabna na večernih sprehodih ob prometnih ulicah, saj je z njo vaš kuža še bolj viden. Rutka je na zadnji strani iz svetlo sivega m..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - NOLA   Rutka za pse Nola je nepogrešljiv dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je narejena iz bombažne prevešanke v nebesno modri barvi z različnimi pikicami v beli, črni in modri barvi. Svetla in temna kombinacija se bo tako podala vse kosmatincem, ne glede na barv..
7,90€ Brez DDV:6,48€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - SUNNY   Sončne rutke za pse za popestritev vsakdana. Rutka za pse Sunny je obojestranska, kar pomeni, da jo lahko kosmatinec nosi na obeh straneh v dveh različnih vzorcih. Ena stran je zelo pisana v kombinaciji zelene, rdeče, modre, rumene in sive barve. Druga stran je sonč..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73342
RUTKE ZA PSE - PLUTON   Rutka za pse Pluton je iz tetra zračnega blaga. Blago je prijetno, lahkotno in zračno, primerno tudi za vroče dni. Rutka za pse Pluton je na obeh straneh iz enakega materiala. Tetra material je nežno turkizne barve z zlatimi metuljčki. Rutka za ..
7,90€ Brez DDV:6,48€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ZOJA Rutka za pse Zoja je lep modni dodatek za vse kosmatince. Rutka je iz dvojnega različnega blaga, nosljiva na obeh straneh v dveh različnih vzorcih. Eno stran krasijo zlati ananasi na beli podlagi. Druga stran je iz bež debelejšega materiala z zlato nitko, kar daje rutki elegan..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - DEMI Rutka za pse Demi v nežno roza barvah, ki se bo podala prav na vsako kosmatinko. Rutka se preprosto zaveže okrog vratu. Rutko sestavlja dvojno različno blago, na vsaki strani je en vzorec, tako da se lahko nosi na obeh straneh. Ena stran je svetlo roza barve z vzorcem pra..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - EZRA Rutka za pse Ezra je namenjena vsem pasjim lepotičkam. Rutka je v rdeči, bež, sivi in beli kombinaciji, sestavljena iz dveh različnih vrst blaga v dveh različnih vzorcih. Ena stran je sive barve z rdečimi, bež in sivimi krogci. Druga stran je bele barve z bež, sivimi in r..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73345
RUTKE ZA PSE - TITA Rutka za pse Tita je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je v odtenkih rdeče barve v kombinaciji z belim blagom. Ena stran rutke je karirasta (rdeča, temno rdeča in bela). Druga stran rutke ima belo podlago z rdečimi, oranžnimi in sivimi vzorci. Ru..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73345
RUTKE ZA PSE - MAX Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odpravite na obisk k pasjim prijateljem. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh straneh. Rutka se preprosto zaveže okrog vratu. Ena stran rutke je v vi..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73345
RUTKE ZA PSE - BOND Rutka za pogumne kosmatince v odtenkih modre barve. Rutka za psa Bond se lahko nosi na sprehodih, doma na kavču, za res dobre in odštekane fotke ali kadar se s kosmatincem odpravite na obisk k pasjim prijateljem. Rutka je dvostranska in nosljiva na obeh straneh. Rutk..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73345
RUTKE ZA PSE - LOLA Rutka za pse Lola je čudovit modni dodatek za popestritev vašega vsakdana. Rutka je v odtenkih rdeče barve. Ena stran rutke je svetlo rdeče barve z belimi regratovimi lučkami. Druga stran rutke ima belo podlago z rdečimi drobnimi rožicami. Rutka za pse se lahko ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - BINE Rutka za pse Bine je čudovit modni dodatek za vašega kosmatinca. Rutka je živahne limonino rumene barve z belimi črtami, ki tvorijo magičem in neskončen vzorec. Zaradi svojih živahnih barv se bo rutka Bine podala na vsako barvo dlake. Drugo stran rutke krasijo simpatični ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - HOPE Rutka za pse Hope je čudovit modni dodatek za vašega psa. Rutka je v različnih prelivajočih se odtenkih vijolične barve. Ena stran rutke je svetlo vijolična z belim neskončnim vzorcem. Drugo stran rutke krasijo različni listi rastlin v različnih odtenkih vijolične barve. Zarad..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - FINN Rutka za pse Finn je čudovit modni dodatek za vašega najboljšega prijatelja. Rutka je dvostranska. Ena stran je v svetlo zeleni barvi s črtastim vzorcem. Druga stran je bele barve z različnimi motivi ptic in zelenja. Rutka za pse se lahko nosi na sprehodih, doma na k..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Šifra izdelka: 73341
RUTKE ZA PSE - ZARA Rutka za pse Zara je čudovit in nežen modni dodatek za vašo kosmatinko, prav tako pa se bo podala vsem pasjim predstavnikom. Rutka je v rdečo beli barvi s posejanimi srčki za srečo v beli barvi, ki bodo poudarili nežnost vaše psičke. Zaradi kombinacije barv ..
8,90€ Brez DDV:7,30€
Metuljčki za pse
Že pošlo!
Šifra izdelka: 73342
METULJČKI ZA PSE   Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga enostavno zvežete okrog ovratnice. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne prireditve).  &nbs..
2,50€ Brez DDV:2,05€
Metuljčki za pse z elastiko
Že pošlo!
Šifra izdelka: 73342
METULJČKI ZA PSE Z ELASTIKO   Metuljček (pentlja) za pse je lep modni dodatek, ki ga s pomočjo elastike namestite na ovratnico. Metuljček je zabaven modni dodatek, ki ga lahko kosmatinec nosi vsak dan na sprehodih ali ob posebnih priložnostih (obisk prijateljev, zabave, razne priredi..
2,50€ Brez DDV:2,05€
Prikazujem 1 do 29 od 29 (1 strani)