TRGOVINA ZA PSE V DOMŽALAH

Kosmatinčki.si že od leta 2011 delujemo kot spletna trgovina. Pri nas za svoje kosmatinčke dobite hladno stiskano hrano, mokro hrano, naravne priboljške, BARF dodatke in izdelke za nego; vse od nemškega proizvajalca Naturavetal. Fizična trgovina za male živali je nastala naknadno, saj smo želeli svojim strankam omogočiti osebni pristop in možnost osebnega stevtovanja.

Z letom 2020 smo se odločili, da vas povabimo tudi v našo fizično butično trgovino za živali, ki se nahaja v Domžalah (Savska cesta 47a). Prava pasja trgovina, ki združuje profesionalnost in domačnost. K nam lahko pridete na posvet glede prehrane, na klepet in seveda po vaše najljubše izdelke. Trgovina za male živali Kosmatinčki pa na široko sprejema tudi vse kosmate prijatelje, tako da nikakor ne pozabite doma kosmatinca, saj je več kot dobrodošel. Poskrbeli bomo, da bo odšel s polnim želodčkom in mahajočim repkom.

Trgovina za male živali Kosmatinčki v Domžalah

ODPIRALNI ČAS

Od ponedeljka do petka:
9:00 – 19:00 h

Sobota:
9:00 – 13:00 h

Nedelja in prazniki zaprto

Za vse informacije smo dosegljivi na tel.št.:

☎️ 041/601-417

KJE SE NAHAJAMO?

Naša trgovina svoja vrata odpira na Savski cesti 47a, v Domžalah. 

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI DOMŽALE

Trgovina za pse v Domžalah Kosmatinčki se je odprla 20.4.2020, kar pomeni da je naša fizična pasja trgovina dokaj nova, čeprav nas številni pasji skrbniki spremljate že več kot 10 let na spletu. Naša trgovina vsekakor ni tipična trgovina za male živali, saj se mi želimo osredotočiti na kvaliteto, pristen odnos, strokovnost in domačnost. Naš tim v trgovini se ves čas izobražuje na področju prehrane psov in je v vsakodnevnem kontaktu z veterinarji, homeopati in biresonančnimi terapevti na matičnem podjetju Naturavetal v Nemčiji.

Smo ekskluzivni zastopnik za nemško blagovno znamko Naturavetal v Sloveniji že od leta 2011. Naravna hrana za pse Naturavetal je prepričala že številne pasje lastnike, nekateri so z nami že od samega začetka. Spletna trgovina Kosmatinčki ima enako ponudbo kot naša fizična pasja trgovina v Domžalah. 

PASJA ZABAVA IN NAŠA VIZIJA

Vsaki stranki želimo nameniti največ časa kar je možno, da se pogovorimo o vseh možnostih prehrane, o vseh morebitnih težavah in, da vsaj na hitro spoznamo kosmatinca, ki je vsak zase svoja zgodba. Le na tak način lahko svetujemo, katera hrana bi bila najbolj ustrezna za kosmatinca. Ker smo vsi pasjeljubci takšni, da zelo radi govorimo o svojih psih pa se lahko debata pri nas razvleče tudi na eno uro. Še posebej, če so kosmatinci kakšno ušpičili! Pri svetovanju glede prehrane smo strogi zagovorniki naravne prehrane brez sintetičnih dodatkov in tudi praktičnosti. Da skupaj z lastnikom najdemo takšno obliko hrane, ki bo ustrezala kosmatincu in tudi ritmu življenja, ki ga imata lastnik in njegov kuža.

Pasja trgovina Kosmatinčki

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI – naravni materiali in naravna hrana

Naša trgovina za pse in mačke ponuja Naturavetal naravno hrano za pse in mačke. Ponudba v naši fizični trgovini je enako ponudbi, ki jo imamo na spletu. Ker je naša hrana v celoti naravna je prav in etično, da je tudi celotna naša trgovina iz naravnih materialov. Naše poličke so tako sestavljen in reciklirani palet in lesenih gajbic.

V naši fizični trgovini za male živali v Domžalah najdete vse Naturavetal izdelke. Na naših poličkah boste našli Naturavetal hladno stiskano hrano v petih različnih okusih: piščanec, govedina, losos, jagnjetina in kunec. Zelo bogata je tudi ponudba Naturavetal mokre hrane za pse, ki je na voljo v obliki klobas in tudi v pločevinkah. V ponudbi imamo kar 15. različnih okusov, med katerimi jih je kar nekaj primernih tudi za alergike.

Kosmatinci nikakor ne bodo mogli mimo na zraku sušenih naravnih priboljškov. Ponudba Naturavetal priboljškov je res pestra. V naših pletenih košaricah boste našli sardelice, trdo govejo kožo, jelenov rog, posušene goveje in jagnječje vampe, posušena pljuča in še in še. Priboljškov imamo v ponudbi več kot 25.

Za vse, ki hranite psa s kuhano ali surovo hrano so naše poličke polne naravnih BARF dodatkov. Pri nas boste našli vitaminsko-mineralne mešanice, BIO olje črne kumine in BIO kokosovo olje, lososovo olje, dehidrirano narezano zelenjavo in gozdne sadeže, različne prehranske dodatke za kosti in sklepe, kalcij za pse,….

Naturavetal pa nikakor ni pozabil na naravno in učinkovito zaščito pred zunanjimi in notranjimi zajedavci in na izdelke za splošno nego psa. V naši trgovini boste našli naravne izdelke za čiščenje ušes, čiščenje oči in izdelek za čiščenje zobkov.

Pasja butična trgovina Kosmatinčki v Domžalah

KOSMATINČKI in dodatna pasja ponudba

V naši fizični trgovini pa smo ponudbo še razširili, tako da lahko pri nas v Domžalah poleg kakovostne hrane najdete tudi kakovostne, v Sloveniji narejene igrače, kakovostna ležišča in kakovostno opremo za pse (povodci, oprsnice in ovratnice). V naš asortima izdelkov želimo vključiti čim več slovenski proizvajalcev, saj cenimo njihovo delo, slovenski izdelki pa se vedno znova izkažejo za kakovostne in dolgotrajne.

Pasja trgovina Kosmatinčki bo tako poskrbela za vašega kosmatinca od repka pa vse do smrčka. Poskrbeli bomo za polne želodčke, mehko in sijočo dlako, za izgled po zadnji modi in za nepozabno nego. 

Torej celotna ponudba naše poslovalnice sestoji iz Naturavetal izdelkov, ki bodo poskrbeli za polne želodčke in ustrezno nego za pse in mačke:

  • Naravna hladno stiskana hrana za pse Naturavetal
  • Na zraku sušeni priboljški
  • Naravni prehranski dodatki
  • BARF prehranski dodatki
  • Hrana za mačke
  • Nega psa in mačke
  • Izdelki proti klopom in bolham za pse in mačke

Izdelki drugih proizvajalcev pa so inovativni in skrbno izbrani. Če le imamo možnost, zelo radi podpremo Slovenska podjetja. Zraven zgoraj naštete ponudbe vas bodo v naši poslovalnici čakali kakovostni izdelki naslednjih proizvajalcev (blagovne znamke):

  • Conor’s Adventure skrbi za kakovostne ovratnice in povodce izdelane v Sloveniji iz kakovostnih in trpežnih materialov
  • Oprema drugih priznanih proizvajalcev, kot je Firedog, ki skrbi za kakovostne torbice za priboljške, sledne povodce, prenosne posodice in piščalke
  • Avtomatski povodci nemškega proizvajalca Flexi
  • Kakovostne igrače za pse in mačke blagovnih znamk Pawona in Ancol. Vse igrače so inovatinve in nekoliko drugačne.
  • Naravne igrače iz ovčje volne (žogice in vlečne igrače)
  • Vrečke za pasje kakce (drečke) iz recikliranih materialov
  • Nega psa in mačke s pomočjo čistilnih robčkov in brisač iz mikrofibre

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI KOSMATINČKI: EKIPA

Trgovino Kosmatinčki v Domžalah vodiva Jure in Valerija. V trgovini pa nama pomagajo tudi izjemno pridne punce Karmen, Lana in Sara. Naše vsakodnevno delo pa natančko spremlja naš bigl Bond, ki se je Kosmatinčkovi ekipi pridružil že pri rosnih 8. tednih. Zadolžen je za mnogo stravi, vendar se najraje poslužuje degustacij Natravetal hrane. Maček Baltazar pa s svojim budnim očesom spremlja delo vsakega posameznika. 

Fizična trgovina za pse in mačke Kosmatinčki

KAKO SMO ODPRTI

Od ponedeljka do petka:
9:00 – 19:00 h

Sobota:
9:00 – 13:00 h

Nedelja in prazniki zaprto

Za vse informacije smo dosegljivi na tel.št.:

 041/601-417