TRGOVINA ZA PSE IN MAČKE V DOMŽALAH

Kosmatinčki.si že od leta 2011 delujemo kot spletna trgovina. Pri nas za svoje kosmatinčke dobite hladno stiskano hrano, mokro hrano, naravne priboljške, BARF dodatke, izdelke za nego in hladno stiskano hrano za mačke; vse od nemškega proizvajalca Naturavetal.

 Z letom 2020 smo se odločili, da vas povabimo tudi v našo fizično butično trgovino, ki se nahaja v Domžalah (Savska cesta 47a). K nam lahko pridete na posvet glede prehrane, na klepet in kavico in seveda po vaše najljubše izdelke. Nikakor ne pozabite doma kosmatinca, saj je več kot dobrodošel. Poskrbeli bomo, da bo odšel s polnim želodčkom in mahajočim repkom.

trgovina za pse in mačke

ODPIRALNI ČAS

Od ponedeljka do petka:
9:00 – 19:00 h

Sobota:
9:00 – 13:00 h

Nedelja in prazniki zaprto

Za vse informacije smo dosegljivi na tel.št.:

☎️ 041/601-417

KJE SE NAHAJAMO?

Naša trgovina svoja vrata odpira na Savski cesti 47a, v Domžalah

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI DOMŽALE

Trgovina za pse v Domžalah Kosmatinčki se je odprla 20.4.2020, kar pomeni da je naša fizična trgovina dokaj nova, čeprav nas številni pasji skrbniki spremljate že več kot 10 let na spletu. Naša trgovina vsekakor ni tipična trgovina za male živali, saj se mi želimo osredotočiti na kvaliteto, pristen odnos, strokovnost in domačnost. Naš tim v trgovini se ves čas izobražuje na področju prehrane psov in je v vsakodnevnem kontaktu z veterinarji, homeopati in biresonančnimi terapevti na matičnem podjetju Naturavetal v Nemčiji.

TRGOVINA ZA PSE KOSMATINČKI – NAŠA VIZIJA

Vsaki stranki želimo nameniti največ časa kar je možno, da se pogovorimo o vseh možnostih prehrane, o vseh morebitnih težavah in, da vsaj na hitro spoznamo kosmatinca, ki je vsak zase svoja zgodba. Le na tak način lahko svetujemo, katera hrana bi bila najbolj ustrezna za kosmatinca. Ker smo vsi pasjeljubci takšni, da zelo radi govorimo o svojih psih pa se lahko debata pri nas razvleče tudi na eno uro. Še posebej, če so kosmatinci kakšno ušpičili! Pri svetovanju glede prehrane smo strogi zagovorniki naravne prehrane brez sintetičnih dodatkov in tudi praktičnosti. Da skupaj z lastnikom najdemo takšno obliko hrane, ki bo ustrezala kosmatincu in tudi ritmu življenja, ki ga imata lastnik in njegov kuža.

 

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI DOMŽALE – naravni materiali in naravna hrana

V naši trgovini za pse in mačke boste našli Naturavetal naravno hrano za pse in mačke. Ponudba v naši fizični trgovini je enako ponudbi, ki jo imamo na spletu. Ker je naša hrana v celoti naravna je prav in etično, da je tudi celotna naša trgovina iz naravnih materialov. Naše poličke so tako sestavljen in reciklirani palet in lesenih gajbic.

 

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI – Celotna naša ponudba v fizični trgovini v Domžalah

V naši fizični trgovini za male živali v Domžalah najdete vse Naturavetal izdelke. Na naših poličkah boste našli Naturavetal hladno stiskano hrano v petih različnih okusih: piščanec, govedina, losos, jagnjetina in kunec. Zelo bogata je tudi ponudba Naturavetal mokre hrane za pse, ki je na voljo v obliki klobas in tudi v pločevinkah. V ponudbi imamo kar 15. različnih okusov, med katerimi jih je kar nekaj primernih tudi za alergike.

Kosmatinci nikakor ne bodo mogli mimo na zraku sušenih naravnih priboljškov. Ponudba Naturavetal priboljškov je res pestra. V naših pletenih košaricah boste našli sardelice, trdo govejo kožo, jelenov rog, posušene goveje in jagnječje vampe, posušena pljuča in še in še. Priboljškov imamo v ponudbi več kot 25.

Za vse, ki hranite psa s kuhano ali surovo hrano so naše poličke polne naravnih BARF dodatkov. Pri nas boste našli vitaminsko-mineralne mešanice, BIO olje črne kumine in BIO kokosovo olje, lososovo olje, dehidrirano narezano zelenjavo in gozdne sadeže, različne prehranske dodatke za kosti in sklepe, kalcij za pse,….

Naturavetal pa nikakor ni pozabil na naravno in učinkovito zaščito pred zunanjimi in notranjimi zajedavci in na izdelke za splošno nego psa. V naši trgovini boste našli naravne izdelke za čiščenje ušes, čiščenje oči in izdelek za čiščenje zobkov.

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI DOMŽALE – KOSMATINČKI in dodatna ponudba

V naši fizični trgovini pa smo ponudbo še razširili, tako da lahko pri nas v Domžalah poleg kakovostne hrane najdete tudi kakovostne, v Sloveniji narejene igrače, kakovostna ležišča in kakovostno opremo za pse (povodci, oprsnice in ovratnice). V naš asortima izdelkov želimo vključiti čim več slovenski proizvajalcev, saj cenimo njihovo delo, slovenski izdelki pa se vedno znova izkažejo za kakovostne in dolgotrajne.

ZAPOSLENI V TRGOVINI ZA MALE ŽIVALI KOSMATINČKI

Trgovino Kosmatinčki v Domžalah vodiva Jure in Valerija. Naju boste tudi največkrat srečali za pultom. V trgovini pa nama pomagajo tudi Tina, Tanja, Liza in Karmen. Naše vsakodnevno delo pa natančko spremlja naš bigl Bond, ki se je Kosmatinčkovi ekipi pridružil že pri rosnih 8. tednih. Zadolžen je za mnogo stravi, vendar se najraje poslužuje degustacij Natravetal hrane. 

ODPIRALNI ČAS

Od ponedeljka do petka:
9:00 – 19:00 h

Sobota:
9:00 – 13:00 h

Nedelja in prazniki zaprto

Za vse informacije smo dosegljivi na tel.št.:

☎️ 041/601-417