Meni
Vaša košarica

HRANA ZA PSE

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

HRANA ZA PSE | PASJA HRANA Canis Plus

Hrana za pse je zahtevna in odgovorna odločitev vsakega pasjega lastnika. Vsak odgovoren lastnik psa ima možnost da z izbiro kvalitetne pasje hrane vpliva na zdravje svojega najboljšega kosmatega prijatelja. Canis Plus® Naturavetal hladno stiskana hrana za pse zadovolji vse potrebe vašega psa v vseh življenjskih obdobjih. Čeprav je bil pes v preteklosti "divji predator", se njegove osnovne potrebe po hranilih niso spremenile. Canis Plus® pasja hrana vam daje možnost, da prilagodite prehrano vašega psa njegovim specifičnim potrebam in življenjskemu okolju.

Za zdravo in vrsti primerno prehranjevanje vašega kosmatinca lahko izbirate med:

Poglejte si tudi našo bogato ponudbo BARF dodatkov in naravnih priboljškov za psa.

 

Suha hladno stiskana hrana Canis Plus prehransko vsebuje vse kar vaš pes potrebuje za zdravo, dolgo in veselo življenje.

 • več kot 60% - 70% delež svežega mesa pred sušenjem,
 • visoka prebavljivost, količinsko manjši dnevni obrok,
 • hrana je hladno stiskana, zato ne nabrekne v želodcu,
 • ne vsebuje glutena
 • ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov, 
 • vsi vitamini in minerali so naravni,
 • hrana za pse brez žitaric
 • vse sestavine so HUMAN GRADE - torej primerne za prehrano ljudi
 • vsebuje kalčke iz ovsa in prosa za aktivacijo encimov,
 • hrana za pse je pod stalnim laboratorijskim nadzorom v neodvisnem laboratoriju,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

 

Canis Plus pasja hrana

Canis Plus® pasja hrana je na voljo v različnih okusih, ki bodo zadovoljili tudi največje kosmate gurmane. Suha hrana za pse Canis Plus je proizvedena s postopkom hladnega stiskanja, pri katerem se vse dragocene hranilne snovi v sestavinah ohranijo v celoti. Vse sestavine so najvišje kakovosti, odobrene za prehrano ljudi. Mokra hrana za pse je nežno kuhana v kratkih časovnih intervalih pri nizkih temperaturah, tako da se ohranijo vse sestavine.

  Za vsa vprašanja o hrani za pse in negi smo vam na voljo po telefonu: 041/601-417.

  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 200
  Hrana za pse CANIS PLUS PIŠČANEC Hrana za pse Canis Plus z okusom piščanca je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in zdravo prehrano psa. Proizvedena je s hladnim stiskanjem, brez polnil, kemijskih dodatkov (ojačevalci okusa, umetna barvila, sintetični dodatki, konzer..
  6,59€ Brez DDV:6,02€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 201
  Hrana za pse CANIS PLUS JAGNJETINA Hrana za pse Canis Plus jagnjetina je 100% naravna hladno stiskana hrana za pse. Popolna hrana za pse vsebuje min. 60% delež mesa jagnjetine. Meso jagnjetine izvira iz proste reje na prostranih in neokrnjenih pašnikih Nove Zelandije. Meso je že pr..
  7,36€ Brez DDV:6,72€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2023
  Hrana za pse CANIS PLUS pašna govedina  Canis Plus pašna govedina je hladno stiskana hrana, primerna tudi za občutljive pse. Vsebuje visoko kakovostno goveje meso pašne reje in povečano vsebnost goveje maščobe. Govedo je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero velj..
  7,75€ Brez DDV:7,08€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 204
  Hrana za pse CANIS PLUS LOSOS - hladno stiskana hrana za občutljive pse in za pse, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav Naturavetal hladno stiskana hrana Canis Plus losos je primerna hrana za pse vseh starosti in pasem, ki trpijo zaradi različnih zdravstvenih težav. Uravnotežen..
  7,91€ Brez DDV:7,22€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2017
  Hrana za pse CANIS PLUS KUNEC - Hladno stiskana hrana za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo zaradi alergij Naturavetal hladno stiskana hrana za pse Canis Plus kunec je posebej primerna hrana za pse vseh starosti z občutljivo prebavo, občutljivo kožo, s slabotnim mišičevjem in težavam..
  10,13€ Brez DDV:9,25€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2021
  Hrana za pse CANIS PLUS SPORT - za zelo športno aktivne in delovne pse Hladno stiskana hrana za pse je popolna hrana z dodatnim deležem mesa in kakovostnimi beljakovinami iz čistega mesa piščanca (min. 70% delež mesa piščanca) za odrasle pse. Idealno za športno aktivne in delovne p..
  62,58€ Brez DDV:57,15€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 203
  Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS - piščanec Popolna hladno stiskana hrana za pasje mladiče in mlade pse z večjim deležem mesa, maščob in beljakovin ter dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo in e..
  7,10€ Brez DDV:6,48€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 203
  Hrana za pasje mladiče in mlade pse CANIS PLUS losos  Popolna hladno stiskana hrana za mladiče in mlade pse z okusom lososa z večjim deležem mesa, maščob, beljakovin in dodanimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki so popolnoma prilagojene potrebam rastočega mladega psa, za zdravo i..
  8,79€ Brez DDV:8,03€
  Canis Plus božični pasji piškoti 200 g Canis Plus božični pasji piškoti 200 g
  -20 %
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4601
  Canis Plus božični pasji piškotiAkcijska ponudba velja od 31.12.2019 do 31.1.2020 oz. do razprodaje zalog.Okusni božični pasji piškoti za pse različnih okusov. Idealno božično darilo za pod smrekico za vašega najboljšega kosmatega prijatelja. Pasji piškoti Naturavetal so tudi odlična ideja z..
  7,29€ 5,83€ Brez DDV:5,33€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2000
  Naturavetal merilni lončekPrava izbira hrane za pse ima odločilen vpliv na zdravje vašega psa, zato je vsa Naturavetal hrana za pse proizvedena s postopkom nežnega hladnega stiskanja, z visoko vsebnostjo mesa in izključno naravnimi sestavinami. S tem zagotovimo visoko raznolikost ..
  0,99€ Brez DDV:0,81€
  Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket Canis Plus 3 x 5 kg akcijski paket
  -5 %
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 9100
  HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE CANIS PLUS - akcijski paket (piščanec + losos + jagnetina) Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in zdravo pasjo prehrano. Proizvedena je s hladnim stiskanjem, brez polnil, kemijskih dodatkov (ojačevalci..
  77,61€ 73,73€ Brez DDV:67,33€
  Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse Canis Plus 3 x 5 kg za občutljive pse
  -5 %
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 9101
  HLADNO STISKANA HRANA ZA OBČUTLJIVE PSE CANIS PLUS - akcijski paket (kunec + losos + govedina) Hladno stiskana hrana za pse Canis Plus je iz 100% naravnih sestavin za uravnoteženo popolno in zdravo pasjo prehrano. Proizvedena je s hladnim stiskanjem, brez polnil, kemijskih dodatkov (oja..
  95,70€ 90,92€ Brez DDV:83,03€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2551
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PIŠČANEC, PROSO in KORENJE Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življe..
  2,87€ Brez DDV:2,62€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2571
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PURAN, LOSOS in PASTINAK Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko p..
  2,87€ Brez DDV:2,62€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – JAGNJETINA, BUČE in JABOLKA Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsk..
  2,87€ Brez DDV:2,62€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2581
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – DIVJAČINA, AJDA in GOZDNE JAGODE Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsk..
  3,05€ Brez DDV:2,79€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2581
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – BIVOL, KOROMAČ in HRUŠKE  Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko p..
  5,05€ Brez DDV:4,61€
  Canis Plus popolna mokra hrana konj, bučke in buča 800g Canis Plus popolna mokra hrana konj, bučke in buča 800g
  NOVO
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2581
  Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – KONJ, BUČKE in BUČA Popolna mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča je primerna:kot samostojen obrok za pse, še posebej za zelo občutljive pse, nagnjene k pogostim alergijam in intolerancam za pse, ki se hranijo z..
  4,95€ Brez DDV:4,52€
  Canis Plus popolna mokra hrana 4x 800g komplet
  Že pošlo!
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2591
  Popolna mokra hrana za pse brez žitaric in glutena v štirih različnih okusih Komplet mokre hrane za pse Canis Plus popolni meni vključuje:1x Canis Plus popolni Meni divjačina, ajda, gozdne jagode 820 g 1x Canis Plus popolni Meni jagnjetina, buče in jabolka 820 g 1x Canis Plus..
  18,13€ Brez DDV:16,56€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 252
  Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS 100% RAČJE MESO Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% račjega mesa je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembn..
  2,75€ Brez DDV:2,51€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 250
  Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS PAŠNA GOVEDINA Z ZELENIMI VAMPI Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% govejega mesa z zelenimi vampi je primerna (bavarska pašna govedina "Weiderind"):za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zaveda..
  2,65€ Brez DDV:2,42€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2611
  POPOLNA KLOBASA IZ PAŠNE JAGNJETINE, PROSA IN KOZJEGA MLEKA Gre za edinstven recept popolne mokre hrane za pse v klobasi. Takšen gurmanski obrok pašne jagnjetine s prosom in polnomastnim kozjim mleko lahko dobite le pri Naturavetalu. To je popolna hrana brez glutena, ki daje občutl..
  3,80€ Brez DDV:3,47€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2626
  KLOBASA 100 % KONJSKO MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
  3,64€ Brez DDV:3,32€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
  KLOBASA 100 % MESO DIVJAČINE Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
  3,64€ Brez DDV:3,32€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
  KLOBASA 100 % KOZJE MESO Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. &..
  3,75€ Brez DDV:3,42€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2616
  KLOBASA 100 % JAGNJEČJE MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne ..
  3,24€ Brez DDV:2,96€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
  Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – GOVEDINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzer..
  4,80€ Brez DDV:4,38€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
  Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – KOZA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzervice..
  5,15€ Brez DDV:4,70€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
  Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – JAGNJETINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konz..
  5,05€ Brez DDV:4,61€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 230
  Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda Pasji priboljški posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izdelek za žvečenje brez vonja namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečuje..
  8,58€ Brez DDV:7,84€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4161
  Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje jelenovega roga ustvarja trenje med rogom in zobmi psa, kar je uspešen narave..
  10,89€ Brez DDV:9,95€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2305
  Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda Posušeni zeleni vampi goveda so pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušeni zeleni vampi so hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu.  Posušeni z..
  11,33€ Brez DDV:10,35€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
  Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječji vamp je hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu. Posušeni jagnječji vampi so bog..
  13,00€ Brez DDV:11,87€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2306
  Pasji priboljški posušena vratovina goveda Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavljiv prigrizek, z nizko vsebnostjo maščob je primeren kot dodatek k normalni prehrani psa. Primeren pa je tudi za pse s prekomerno telesno težo. Pasji ..
  13,99€ Brez DDV:12,78€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2305
  Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa) Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se nahajajo različni funkcionalni priboljški: jelenja pljuča, ki so zelo nizko kalorična. Pljuča so narezana na mini kocke, ta..
  10,80€ Brez DDV:9,86€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2341
  Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobovje in trenirajo žvečne mišice. Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja&..
  7,60€ Brez DDV:6,94€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2346
  Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na govedino so idealna hipoalergena rešitev. Konjski trakovi z dlako imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Ščetine bodo o..
  7,92€ Brez DDV:7,23€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4105
  Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav pasji priboljšek. Dlaka na uhljih je kratka in gladka in je zato odlična alternativa daljšim dlakavim priboljškom. Kunčji uhlji so lahki in majhni in mogo..
  4,20€ Brez DDV:3,84€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2302
  Pasji priboljški posušena goveja pljuča Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za priboljšek ali malico med obroki. Pljuča imajo mehkejšo strukturo in so primerna kot priboljšek tudi za starejše pse in za pse, ki i..
  10,50€ Brez DDV:9,59€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2331
  Pasji priboljški posušena goveja pljuča mini Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Goveja pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljšk..
  4,18€ Brez DDV:3,82€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2331
  Pasji priboljški posušena konjska pljuča Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške.&..
  7,50€ Brez DDV:6,85€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2333
  Pasji priboljški Canis Plus posušeno račje meso Na zraku posušen premium pasji priboljšek Canis Plus račje meso, narezano v koščke. 100% račje meso najboljše kakovosti brez umetnih dodatkov. Meso za pasje priboljške račje meso v koščkih Naturavetal se uporablja prehrano ljudi. Canis Plu..
  4,67€ Brez DDV:4,27€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2351
  Pasji priboljški Canis Plus sardelice Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale, elemente v sledeh in esencialne maščobne kisline za zdravo popestritev jedilnika. Sardelice so odličen priboljšek z..
  6,55€ Brez DDV:5,98€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4261
  Energijske palčke za pseOkusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Priboljšek je idealen prigrizek med pasjimi športnimi aktivnostmi in praktičen vir energije pri treningih. Odličen vir energije za pse katere koli starosti.Izključno file..
  6,30€ Brez DDV:5,75€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
  Pasji priboljški Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenjeCanis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven priboljšek. Priboljšek je več kot primeren za žvečenje doma, odlličen priboljšek na sprehodih in fenomenalen tudi..
  9,90€ Brez DDV:9,04€
  Canis Plus posušene konjske kite 200 g Canis Plus posušene konjske kite 200 g
  NOVO
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
  Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in sliniti trdo strukturo, s čimer se podpira zobna higiena. Psi si z grizenjem trdih priboljškov čistijo zobne obloge in masirajo d..
  10,50€ Brez DDV:9,59€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2101
  Vitamini za pse in minerali - Canis Extra Aktiv Prehranski dodatek za pse Canis Extra Aktiv je kombinacija številnih zelišč, sadja in zelenjave za aktivacijo metabolizma in za krepitev celotnega telesa. S Canis Extra Aktiv izboljšate presnovo pri psu, povečate odpornost in okr..
  19,14€ Brez DDV:17,48€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3321
  Naravni vitamin C za pse Canis Extra šipek za podporo imunskemu sistemu in sklepomVisoka vsebnost naravnega C vitamina, karotenoidov in antioksidantov naredi šipek resnično super živilo. Šipek poleg vitamina C vsebuje tudi vitamin A in vitamine B kompleksa (vitamin B2). Bogat je tudi z mine..
  8,25€ Brez DDV:7,53€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2853
  Pivski kvas za pse Canis Extra - vitamini B kompleksa Pivski kvas za pse Canis Extra je bogat z vitamini za pse (vitamini B kompleksa – B1, B2, B3 in B6) in encimi, ki so lahko koristni za kožo, pri menjavi dlake, za večjo plodnost in za normalen razvoj mladičev. Pivski kvas j..
  9,57€ Brez DDV:8,74€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3301
  Zeolit za pse v prahu Canis Extra Ceolife®  Zeolit za pse (vulkansko mineralna kamnina), ki je poznana tudi pod imenom kamen življenja. Zeolit zagotavlja organizmu hranilne snovi; življenjsko pomemben silicij, kalcij, magnezij, natrij in kalij. Ima edinstveno strukturo s katero kot..
  23,99€ Brez DDV:21,91€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2857
  Canis Extra zelenoustna školjka – glukozamin za pse Novozelandska zelenoustna školjka (lat. Perna canaliculus) oskrbuje sklepe in hrustanec s pomembnimi hranilnimi snovmi. Vpliva na zadostno elastičnost sklepov, kar omogoče neovirano in lahkotno gibanje. Canis Extra zelenoustna ško..
  8,74€ Brez DDV:7,98€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2106
  Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital Glukozamin za pse – Canis Extra Gelenkvital je naraven prehranski dodatek za pse, ki se uporablja za krepitev sklepov in za podporo sklepov, vezi in hrustanca. Glukozamin je v veliko pomoč pri anomalijah in pri bolečinah v sklepih, pri vnetju ..
  49,99€ Brez DDV:45,65€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3221
  Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pseVsi psi ne prenašajo dobro svežih kosti ali pa jih iz različnih razlogov (zaradi občutljivega prebavnega trakta) ne smejo uživati, zato je priporočljivo dodajanje jajčnih lupin v prahu, ki so naravni vir kalcija za uravnoteženo pr..
  8,58€ Brez DDV:7,84€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3211
  Canis Extra apnenčasta alga – kalcij za pse Canis Extra apnenčasta alga je naravni vir kalcija za pse, ki se ga lahko dodaja k hrani, ki kalcija ne vsebuje ali pa ga ne vsebuje dovolj. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mo..
  6,00€ Brez DDV:5,48€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3205
  Canis Extra rjave morske alge – kelp Canis Extra rjave morske alge v prahu so prehranski dodatek za pse z visoko vsebnostjo mineralov, med katerimi prevladuje jod, ki je ključni mineral za normalno delovanje organizma. Poleg joda pa so morske alge bogate z magnezijem, cinkom, ..
  3,54€ Brez DDV:3,23€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3321
  Canis Extra alga Spirulina Canis Extra alga Spirulina je modro-zelena alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Canis Extra alga Spirulina je bogata z beljakovinami (vsebuje jih 67,8%), ki so bogate z vsemi esencialnimi aminokislinami, kar je zelo pomembno za nor..
  7,59€ Brez DDV:6,93€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3311
  Canis Extra Klorela (Chlorella) Canis Extra Klorela (Chlorella) je zelena, enocelična sladkovodna alga, ki pomaga pri razstrupljanju telesa in čiščenju telesa psa. Ima visoko vsebnost hranil z veliko mineralov (jod, železo, kalcij), vitaminov (vitamin C, vitamin E, vitamini B kompleksa ..
  9,59€ Brez DDV:8,76€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3105
  Canis Extra Vermprevet - preventiva proti glistam pri psu Canis Extra Vermprevet - preventiva proti notranjim zajedavcem Canis Extra Vermprevet je rastlinsko-zeliščna mešanica, ki pozitivno vpliva na črevesno sluznico, kar omogoča stabilno in uravnoteženo črevesno floro. N..
  23,95€ Brez DDV:21,87€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3110
  Canis Extra Vermcurat  - pomoč pri okužbi z notranjimi zajedavci Kako se znebiti glist? Canis Extra Vermcurat vsebuje prah sadeža kamala, ki se uporablja za zmanjševanje notranjih zajedavcev (glist in trakulj) pri živalih, ki so že okužene z notranjimi zajedavci. Cani..
  14,90€ Brez DDV:13,61€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3007
  Vitamini za pse Canis Plus Top Fit Mix kosmiči – mešanica zelenjave, sadja in začimb za psa Canis Plus Top Fit Mix je bogata mešanica kosmičev, ki je 100% brez žitaric in je idealen prehranski dodatek za psa, ki se odločno poda h Canis Plus mokri hrani (pasje konzerve in mesne pasj..
  22,99€ Brez DDV:21,00€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2802
  Vitamini za psa Canis Plus Vit /Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa Canis Plus Vit / Min BARF raznoliki kosmiči z zelenjavo, sadjem, prosom in zelišči za psa za uravnotežen z vitamini in minerali bogat prehranski dodatek brez žitaric. Canis Plus..
  15,94€ Brez DDV:14,56€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3051
  Zelišča in začimbe za psa Canis Extra Tavžentzelišča  Zelišča in začimbe za psa Canis Extra TavžentzeliščaCanis Extra Tavžentzelišča so izvrstna mešanica na zraku sušenih bio zelišč in začimb za psa. Mešanica zelišč in začimb za psa je bogat vir naravnih mineralov in vitaminov ..
  12,99€ Brez DDV:11,86€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 214
  Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra iz atlantskega lososa – omega 3 za pse Hladno stiskano lososovo olje za pse Canis Extra za naravno zadostitev dnevnih potreb po esencialnih omega-3 in omega-6 maščobnih kislinah, za zdravo kožo in svetlečo dlako. Losovo olje je še po..
  8,91€ Brez DDV:8,14€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
  Canis Extra krilovo olje - omega 3 - maščobne kisline Kril s skupnim imenom imenujemo velike jate drobnega planktonskega rakca imenovanega Euphausia superba. Slovensko lahko jate tega raka imenujemo kar antarktičen kril. Kril lahko najdemo le v čistih vodah Antarktike. Ime „kril“ izvira..
  43,90€ Brez DDV:40,09€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3615
  Canis Extra bio kokosovo olje Bio kokosovo olje za pse Canis Extra ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema, trebušne slinavke in jeter. Je visoko kakovosten vir rastlinskih maščob in vpliva koristno na notranje organe, skrbi za zdravo, sijočo dlako in daje podporo organi..
  5,99€ Brez DDV:5,47€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3612
  Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra   Bio egipčansko olje črne kumine Canis Extra z več kot 100 različnimi aktivnimi snovmi, ki sinergistično podpirajo organizem na različnih nivojih:Canis Extra olje črne kumine na edinstven način podpira imunski sistem, za..
  9,35€ Brez DDV:8,54€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 3615
  Canis Extra mineralno šotno blato imenovano Moor Tradicionalno se Moor že stoletja uporablja za zdravo prebavo in povečuje naravno obrambo telesa. Zaradi dragocenih sestavin in visoke biološke uporabnosti je idealno za vse življenjske faze, od mladičkov do starejših psov. Visoka vsebnos..
  8,00€ Brez DDV:7,31€
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 6002
  CANIS EXTRA PETFLORA - proizvaja se s probiotičnimi bakterijami Naturavetal Petflora probiotične bakterije in prebiotik za pse je naravno prehransko dopolnilo za pse, izdelano iz žitnih izvlečkov, izvirske vode in milijard kultiviranih mlečnokislinskih bakterij. V fermentacijskem p..
  2,89€ Brez DDV:2,64€
  Canis Extra korenčkov granulat 500 g Canis Extra korenčkov granulat 500 g
  Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2151
  Canis Extra korenčkov granulat  Driska pri psuKorenčkov granulat vsebuje veliko vlaknin (pektina), ta v prebavnem traktu nabrekne in ščiti želodčno in črevesno sluznico pred patogeni. Korenčkov granulat se lahko uporablja pri vseh vrstah driske pri psih. Korenčkov granulat lahk..
  4,84€ Brez DDV:4,42€
  Prikazujem 1 do 69 od 69 (1 strani)

  ZDRAVA IN NARAVNA HRANA ZA PSE - Canis Plus

  Izberite naravno, hladno stiskano pasjo hrano, ki ne obleži v želodcu psa, ampak se hitro prebavi. Pasjo hrano, ki ne vsebuje pršic in ostalih možnih alergenov (mleko in mlečni izdelki, pšenica, soja, različna dodana barvila,...), ki ne vsebuje konzervansov, ojačevalcev okusa in polnil. Peleti za pse Canis Plus Naturavetal so okusni in zelo hranljivi, na voljo v različnih okusih: piščanec, jagnjetina, kunec, losos in govedina. 

   

  KAJ MORA KVALITETNA HRANA ZA PSE NUJNO VSEBOVATI?

  • Beljakovine so pomembne za pravilno rast in razvoj psa ter so ključni vir energije za pse. Pes ne more sintetizirat vseh aminokislin, zato jih mora nujno dobiti iz hrane (iz mesa in tudi iz hrane rastlinskega izvora). Pomemben je delež mesa in kvaliteta mesa. Naturavetal hrana nudi visok delež mesa in kakovost mesa, ki je ustrezna tudi za prehrano ljudi in nikakor ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov. 
  • Maščobe zagotavljajo energijo, maščobne kisline pa so nujne za ohranjanje zdravja. Zlasti pomembne so nenasičene maščobne kisline, pomembne za presnovo in kožo ter so nepogrešljiva sestavina hormonov. Pomembno je tudi razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami. 
  • Ogljikovi hidrati iz prosa, ovsa, rjavega riža, ajde so zdravi ogljikovi hidrati, ki vsebujejo tudi ogromno vlaknin in psu prav tako nudijo energijo. Čeprav imajo psi kratko črevesje in hitro prebavo, so vlaknine pomembne za zdravo prebavo in za preprečevanje zaprtja in driske. Zaradi kratkega prebavnega trakta psi težje prebavljajo ogljikove hidrate, zato so pri Naturavetalu obdelani po patentiranem postopku kuhanja na pari, tako da se odstranijo vse neprebavljivi deli. 
  • Tako kot ljudje, tudi psi potrebujejo vse vitamine in minerale. Če se psi prehranjujejo z uravnoteženo in zdravo hrano za pse, so zadoščene vse dnevne potrebe po vitaminih in mineralih. Lahko pa vitamine in minerale dodajate k hrani za pse, če želite dodatno okrepiti imunski sistem psa in ga boljše pripravit na stresne situacije.
  • Vlaknine so zelo pomembne za normalno prebavo psa. Pes dobi vlaknine iz sadja, zelenjave, žit, iz kopit, kože z dlako, rogov,… ki jih lahko psu ponudite kot priboljšek. Vlaknine nahranijo bakterije v debelem črevesu in sčistijo črevo. Preveč vlaknin lahko povzroči pline, zaprtje ali drisko.

   

  NARAVNA HRANA ZA ODRASLE PSE

  Odraslega psa hranite dvakrat do trikrat na dan in vzpostavite določen ritem hranjenja. Psu lahko menjate okus hrane, ampak ne pozabite, da ima pes manj okuševalnih brbončic kot ljudje. Psu okus hrane ni tako zelo pomemben in ni potrebe pri prepogostem menjavanju okusa hrane. Pri hranjenju se držite predpisane tabele, koliko hrane potrebuje vaš pes glede na idealno telesno težo pasme. Prednost Naturavetal pelet je tudi ta, da hranite manjše količine hrane, saj Naturavetal peleti ne vsebujejo polnil, energetska vrednost in vsrkljivost hranil pa je veliko večja. 

  • SUHA PASJA HRANA - Naturavetal peleti za pse: izbirate lahko med različnimi okusi; piščanec, jagnjetina, govedina, losos in kunec. V ponudbi imamo tudi Sport piščanca z še višjim deležem beljakovin, za bolj aktivne pse. 
  • MOKRA PASJA HRANAizbirate lahko med različnimi okusi v pločevinkah: piščanec, puran+losos, jagnjetina, divjačina, bivol, raca in govedina z vampi. V ponudbi imamo tudi mokro hrano v ovoju (klobase) z okusom jagnjetine, divjačine in konja.

   

  HRANA ZA PSE MLADIČE

  Prvi teden ali prva dva tedna se držimo režima hranjenja, kot je bil mladiče navajen od prej, da ne povzročimo še večjega šoka. Nato lahko postopoma zamenjamo hrano in spremenimo število obrokov ter količino obrokov. Zavedati se moramo, da sta rutina in red psom zelo pomembna. Hrana za mladiče naj vsebuje večji delež beljakovin in večji delež vitaminov in mineralov v primerjavi s hrano za odrasle pse. Naturavetal ima v ponudbi hladno stiskano hrano za mladiče in mokro hrano za mladiče v pločevinkah. Oglejte si celotno ponudbo HRANE ZA MLADIČE.

   

  BARF PREHRANSKI DODATKI

  Naturavetal ponuja številne prehranske dodatke, ki so primeri za vse pse hranjene po BARF metodi in tudi za pse, ki jih hranimo s peleti ali z mokro hrano za pse. Prehranske dodatke je smiselno dodajati v obdobjih večjega izčrpavanja, povečanega stresa in pri splošni krepitvi imunskega sistema. Naturavetal ponuja naravne prehranske dodatke v obliki prahu (zmleta zelenjava, sadje, začimbe in zelišča), v obliki kosmičev (posušena zelejnjava, sadje in začimbe, zrezane na koščke), v obliki kapsul in v obliki olij. Najbolj pogosti prehranski dodatki po katerih posegamo so zagotovo: lososovo olje, bio olje egipčanske črne kumine, korenčkov granulat, vitamini in minerali Aktiv, morske alge v prahu, pivski kvas v prahu,... Oglej si vso ponudbo naravnih BARF Naturavetal prehranskih dodatkov. 

   

  PRIBOLJŠKI ZA PSE

  Po dobri hrani se priležejo še dobri in zdravi priboljški. Naturavetal ponuja naravne in na zraku sušene priboljše za pse, brez konzervansov. Tudi priboljši lahko povzročajo prebavne težave, preobčutljivostne reakcije in alergije, če jih psu dajemo preveč ali če so priboljški polni barvil in konzervansov. Naturavetal ponuja številne priboljške, najbolj prepoznavni so vsekakor: račji prigrizki v kockah, goveja posušena pljuča, konjska posušena pljuča, jelenov rog, kunčji uhlji z dlako, goveji zeleni vampi,... Celotno ponudbo Naturavetal priboljškov najdeš tukaj.

  Naturavetal ponuja široko paleto naravnih in kakovostnih izdelkov, ki bodo zelo pozitivno vplivali na zdravje in vitalnost vašega psa. Kvalitetna in naravna hrana za pse je ključ do uspeha!