Meni
Vaša košarica

Mokra hrana za pse

SVETOVANJE in POMOČ pri izbiri hrane za psa ali mačko na št: 041/601-417 (od pon. do petka/8:00-16:00)

MOKRA HRANA ZA PSE - Naravna in kakovostna

Mokra hrana za pse Naturavetal je 100% naravna mokra pasja hrana iz visoko kakovostnega mesa (meso ki je primerno za prehrano ljudi) brez kakršnihkoli kemičnih dodatkov. Naturavetal dopolnilna in popolna mokra hrana je odličnega okusa in vonja ter je zdrav dodatek h Canis Plus suhi hrani za pse. Lahko jo uporabite tudi za nedeljsko razvajanje vašega psa ali kot priboljšek med posameznimi obroki. Popolni meniji mokre hrane za pse pa so seveda primerni za samostojno hranjenje.

 

Naturavetal mokra hrana za pse (dopolnilna in popolna) ne vsebuje:

 • ne vsebuje glutena in ŽITARIC, torej ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
 • ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
 • ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
 • brez gensko spremenjenih organizmov (GSO),
 • ne vsebuje umetnih vitaminov in mineralov

 

Pri Naturavetal ponujamo dve vrsti mokre hrane za pse:

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2551
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PIŠČANEC, PROSO in KORENJE Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življe..
2.87€ Brez DDV:2.62€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2571
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – PURAN, LOSOS in PASTINAK Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko p..
2.87€ Brez DDV:2.62€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – JAGNJETINA, BUČE in JABOLKA Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsk..
2.87€ Brez DDV:2.62€
Canis Plus popolna mokra hrana divjačina, ajda in gozdne jagode Canis Plus popolna mokra hrana divjačina, ajda in gozdne jagode
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2581
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – DIVJAČINA, AJDA in GOZDNE JAGODE Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsk..
2.87€ Brez DDV:2.62€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2581
Popolna mokra hrana za pse Canis Plus – BIVOL, KOROMAČ in HRUŠKE  Popolna mokra hrana za pse je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Canis plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko p..
5.05€ Brez DDV:4.61€
Canis Plus popolna mokra hrana 4x 820g komplet
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2591
Popolna mokra hrana za pse brez žitaric in glutena v štirih različnih okusih Komplet mokre hrane za pse Canis Plus popolni meni vključuje:1x Canis Plus popolni Meni divjačina, ajda, gozdne jagode 820 g 1x Canis Plus popolni Meni jagnjetina, buče in jabolka 820 g 1x Canis Plus..
17.84€ Brez DDV:16.29€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 252
Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS 100% RAČJE MESO Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% račjega mesa je primerna:za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zavedati, da mu morate, k prehrani dodajati tudi življenjsko pomembn..
2.75€ Brez DDV:2.51€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 250
Dopolnilna mokra hrana za pse CANIS PLUS PAŠNA GOVEDINA Z ZELENIMI VAMPI Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% govejega mesa z zelenimi vampi je primerna (bavarska pašna govedina "Weiderind"):za pse, ki se hranijo z BARF metodo. Ker hranite psa s 100% mesom, se je potrebno zaveda..
2.65€ Brez DDV:2.42€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2611
POPOLNA KLOBASA IZ PAŠNE JAGNJETINE, PROSA IN KOZJEGA MLEKA Gre za edinstven recept popolne mokre hrane za pse v klobasi. Takšen gurmanski obrok pašne jagnjetine s prosom in polnomastnim kozjim mleko lahko dobite le pri Naturavetalu. To je popolna hrana brez glutena, ki daje občutl..
3.80€ Brez DDV:3.47€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2626
KLOBASA 100 % KONJSKO MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz konjskega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3.64€ Brez DDV:3.32€
Klobasa 100% meso divjačine 500 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
KLOBASA 100 % MESO DIVJAČINE Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. ..
3.24€ Brez DDV:2.96€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2621
KLOBASA 100 % KOZJE MESO Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. &..
3.75€ Brez DDV:3.42€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2616
KLOBASA 100 % JAGNJEČJE MESO  Dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz jagnječjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne ..
3.24€ Brez DDV:2.96€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – GOVEDINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzer..
4.80€ Brez DDV:4.38€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – KOZA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konzervice..
5.15€ Brez DDV:4.70€
Canis Plus popolna mokra hrana za mladiče jagnjetina 820g
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 2561
Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – JAGNJETINA Popolna mokra hrana za mladiče je primerna:za vse mladiče, ki preferirajo morko hrano. Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče.  alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF, konz..
5.05€ Brez DDV:4.61€
Prikazujem 1 do 16 od 16 (1 strani)

MOKRA PASJA HRANA - vrste

 

 • POPOLNA MOKRA HRANA ZA PSE

Popolna mokra hrana pomeni, da je to popoln obrok za psa in, da ni potrebe, da bi k obroku karkoli dodajali. Naturavetal ponuja različne okuse popolnih obrokov: divjačina, jagnjetina, puran z lososom, piščanec, bivol in pašna jagnjetina v klobasi. Vsa mokra hrana je popolnoma naravna, vsebuje le visoko kakovostno meso in notranje organe (srce, pljuča, jetra,...) z manjšim deležem sadja, zelenjave, začimb in zelišč, tako da pes dobi vse potrebne naravne vitamine, minerale in vlaknine. Vsi okusi so brez žitaric. Divjačina vsebuje ajdo (rastlina iz družine dresnovk enako kot rabarbara), jagnjetina vsebuje bučke, puran z lososom vsebuje pastinak, piščanec vsebuje proso (pražito) in bivol vsebuje tudi pastinak. Vsa mokra pasja hrana je monoproteinska, razen puran v kombinaciji lososa vsebuje dva različna vira živalskih beljakovin. 

 

 • DOPOLNILNA MOKRA HRANA ZA PSE

Dopolnilna pasja hrana pomeni, da to za psa ni popoln obrok. Naturavetal ponuja dopolnilno mokro hrano v pločevinkah in v pasjih klobasah (salamah). Pločevinke in pasje salame vsebujejo le visoko kakovostno meso in notranje organe, brez zelenjave, sadja, začimb in zelišč. Pločevinke lahko uporabljate kot priboljške med obroki, klobase pa se odločno obnesejo tudi pri treningih in šolanju psa, saj so res slastna nagrada. Pločevinke in klobase so monoproteinska hrana za pse, saj vsebujejo le en vir živalskih beljakovin.

Pri Naturavetalu je na voljo tudi konzervica s 100% račjim mesom (račje meso + notranji organi race) in konzervica z okusom govedine z zelenimi (neočiščenimi) govejimi vampi. Od klobas (pasje salame) je na voljo okus jagnjetine, okus divjačine, okus koze in okus konja, ki je še posebej primeren za pse z močnimi alergijami in intolerancami. Tudi dopolnilna mokra hrana je popolnoma naravna hrana za pse, brez konzervansov, ojačevalcev okusa, polnil in barvil. Meso je enake kakovosti kot meso za prehrano ljudi. 

 

MOKRA HRANA ZA PSE NATURAVETAL z naravnimi vitamini in minerali

Naturavetal vsebuje izključno naravne vitamine in minerale, ki so pridobljeni iz svežega mesa, sadja, zelenjave, začimb in zelišč, ki so posušena na svežem zraku in dodana v konzervico. Proso, ajda, pastinak, buče, ki so zastopane v popolnim menijih so zelo bogate z vitamini, minerali in elementi v sledeh. Pri Naturavetalu ne boste zasledili, da so vitamini, provtamini in minerali dodani k hrani in navedeni na deklaraciji v IU enotah ali v mg dodanih na kg hrane. Uporabljeno meso je lokalnega porekla, pašne reje, jagnjetina je iz Nove Zelandije prav tako pašne reje, losos je iz zajetij norveških fjordov, ki so regulirani habitiati. 

 

PRIDELAVA MOKRE PASJE HRANE NATURAVETAL

Vsa mokra hrana Naturavetal je kuhana pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, tako da se ohranja maksimalna vrednost hranil. Beljakovine in maščobe niso izpostavljene visokim temperaturam. Prav tako se ohranijo še najbolj temperaturno občutljivi vitamini, ki se nahajajo v sadju in zelenjavi. Hrana je nežno pokuhana in neprodušno zaprta. 

 

MOKRA PASJA HRANA v konzervi ali v klobasi

Razlik med Naturavetal konzervami in Naturavetal klobasmi je kar nekaj. Klobase vsebujejo manj vlage in se lahko narežejo, zato so primerne tudi za treninge ali kot priboljšek na sprehodih. Konzerve imajo nekaj procentov več vlage in se zajemajo z žlico. Popolna mokra hrana je le v konzervah zato konzerve vsebujejo več različnih sestavin kot klobase. Konzerve in klobase imajo rok uporabe eno leto od proizvodnje, saj je vsebina neprodušno zaprta, tako da zrak nima dostopa. Po odprtju je potrebno mokro hrano hraniti v hladilniku in jo porabiti v 4-5 dneh, lahko pa jo za krajše obdobje tudi zamrznete. 

 

NAVODILA ZA HRANJENJE

 • Če hranite psa z dopolnilno mokro hrano je potrebno dodajati tudi življenjsko pomembne vitamine, minerale in elemente. To lahko naredite sami, da k prehrani psa dodate sadje in zelenjavo, lahko pa si pomagate z že pripravljeno naravno mešanico kosmičev Canis Plus Top Fit Mix in Canis Plus Vit/Min
 • Pasje klobase lahko psu ponudite kot "super priboljšek" med učenjem različnih trikov ali na treningih v različnih disciplinah.
 • Hranjenje v kombinaciji s peletirano hrano za pse Naturavetal: 2/3 obroka naj predstavlja peletirana hrana, 1/3 obroka pa dopolnilna mokra hrana
 • Hranjenje s popolno mokro hrano - lahko hranite izključno z mokro hrano ali jo kombinirate s peleti za pse

 

KOLIČINA DNEVNEGA OBROKA

Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa:

 • mladi psi, ki še rastejo, cca. 5% telesne teže
 • odrasli psi, cca. 3% telesne teže
 • mirni odrasli in starejši psi, cca. 2,5% telesne teže

Natančna odmera količine dnevnega obroka je odvisna od vrste in starosti psa ter njegove aktivnosti oz. količine energije, ki jo dnevno porabi. 

Med obroki lahko svojega psa zmeraj razveselite s slastnimi in zdravimi priboljški, ki so sušeni na zraku in brez konzervansov. Vsi pasji lastniki, ki hranite surovo/kuhano meso ali pasje salame pa si lahko pomagate tudi z odličnimi in naravnimi BARF prehranskimi dodatki.