Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 35 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Pasji piškoti

DOBRI PASJI PIŠKOTI iz naravnih sestavin

Pasji piškoti so definitivno nepogrešljiv prigrizek, ki se mu zagotovo kosmati repki ne morejo upreti. Zdravi piškoti za pseNaturavetal so v petih različnih okusih in treh različnih oblikah. Primerni so za vse kosmatince, velike in male pasme, prav tako pa so primerni za mladičke, mlade pse, odrasle pse in pse senjorje.

Canis Plus potepuški sladokusec 200 gCanis Plus potepuški sladokusec 200 g
Vegetarijansko
Primerno tudi za alergike

Canis Plus potepuški sladokusec 200 g

7,90€ Brez DDV:7,21€

Potepuški sladokusec z banano in jabolki Znižana cena velja od 25.7.2022 do 6.8.2022 oz. do razprodaje zalog. Rok uporabe: 6.8.2022 Okusni pasji..

Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 gCanis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g
PASJI PIŠKOTI
Za nagrajevanje in šolanje

Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g

7,90€ Brez DDV:7,21€

Požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk   Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom, buč..

Canis Plus ljubezen na prvi grižljaj 200 gCanis Plus ljubezen na prvi grižljaj 200 g
PASJI PIŠKOTI
Za nagrajevanje in šolanje

Canis Plus ljubezen na prvi grižljaj 200 g

7,90€ Brez DDV:7,21€

Ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs   Canis Plus pasji piškoti ljubezen na prvi grižljaj so okusni piškoti iz puranjih prs z ovseno k..

Canis Plus slastni zalogajčki 200 gCanis Plus slastni zalogajčki 200 g
Vegetarijansko
Pasji piškoti

Canis Plus slastni zalogajčki 200 g

7,90€ Brez DDV:7,21€

Slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči   Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih..

Canis Plus čudoviti mesni navihančki 200 gCanis Plus čudoviti mesni navihančki 200 g
PASJI PIŠKOTI
Za šolanje in nagrajevanje

Canis Plus čudoviti mesni navihančki 200 g

7,90€ Brez DDV:7,21€

Čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa   Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom..

Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

Zakaj izbrati Naturavetal Canis Plus pasje piškote?

Pri izbiri pasjih piškotov je pomembno dvoje: da so piškoti dobri in okusni ter, da so zdravi in brez sintetičnih dodatkov. Tako kot pri vseh ostalih izdelkih, Naturavetal tudi pri pasjih piškotih prisega izključno na kakovostne in naravne sestavine. K piškotom ni dodanih konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih barvil in ostalih sintetičnih dodatkov. Vsi okusni piškotki niso le strogo testirani glede vpliva sestavin na srce in ledvica, pač pa so tudi kritično testirani s strani pasjih smrčkov, ki so jih ocenili z odlično oceno in potrdili, da so ročno izdelani in narejeni z ljubeznijo, njihova kakovost pa ustreza standardu živil za ljudi. 

 

Pasji piškoti z naravnimi sestavinami

Vsi okusi so pakirani v 200 g papirnate vrečke z rokom uporabe minimalno 4 mesece od proizvodnje. Poreklo sestavin: 100% iz Nemčije. Polnozrnata moka v Canis Plus pasjih piškotih je sveže mleta, da ohrani vso hranilno vrednost. Hrustljavi piškoti so lomljivi prigrizki in najboljša nagrada za zabavo in igro na prostem. Zaradi svoje suhe konsistence so nepogrešljivi kot pomoč pri vadbi! Piškoti Canis Plus piškoti so majhni in suhi, zato niso lepljivi ali mastni, enostavni so za rokovanje in za uživanje. Te male dobrote so odličen navdih za ustvarjalno igro ali polnjenje različnih interaktivnih igrač. Za Naturavetal je izjemnega pomena, da je vsak posamezen piškot ročno izdelan s spretnostjo in popolno predanostjo, zato so vse majhne razlike v obliki in barvi - včasih svetlejše ali temnejše, večje ali manjše - značilnost individualnosti in strastne ročne izdelave. Menimo, da je to daleč boljše od industrijske popolnosti in resnično kakovost vedno postavljamo pred množično proizvodnjo.

 

Naturavetal piškoti za pse
Naturavetal naravni pasji piškoti v petih različnih okusih

 

Piškoti za pse in pester izbor okusov

Pasji piškoti Canis Plus® so na voljo v različnih okusnih, naravnih receptih, namenjenih psom v vseh situacijah in življenjskih obdobjih. Ti mali pasji keksi vsebujejo sadje, so bogati z vitamini, pa tudi z zelišči, minerali in dragocenimi vlakninami, zaradi česar so še posebej hranljivi in enostavni za prebavo. Izbirčni pasji smrčki imajo na voljo pet različnih okusov piškotov:

 • Canis Plus potepuški sladokusec so vegetarijanski piškoti z banano in jabolkom
 • Canis Plus slastni zalogajčki so prav tako vegetarijanski piškoti z nizkim deležem maščob
 • Canis Plus čudoviti mesni navihančki so z govejim mesom in pastinakom
 • Canis Plus ljubezen na prvi ugriz so iz puranjih prs
 • Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki so iz lososa in bučk

 

Pasji sladokusci bodo za užitek grizljanja hrustljavih piškotov naredili vse… Sveže pečeno poslastico v papirnati vrečki bodo psi z dobrim nosom takoj zaznali. Pasji piškoti so izdelani iz visoko kakovostnih sestavin, popolnoma ročno z veliko ljubezni in predanosti. Ker tudi o zdravi prehrani osveščeni pasji lastniki svoje štirinožne prijatelje radi razvajajo z nagradami, imajo lahko vedno pri roki nekaj posebnega. Canis Plus okusni pasji piškoti niso le dobrega okusa, pač pa so zverinsko dobri. S Canis Plus piškoti vam Naturavetal nudi zdrave, slastne piškote za pse, tako za majhne kot velike pasme. Polnozrnata moka je sveže zmleta, tako da v njej ostanejo vsa hranila.

Pasji piškoti Canis Plus so primerni za:

 • Malico med obroki: se je nemogoče upreti ljubkemu pogledu, kako vas prosi za še več hrane? Ponudite mu pasje piškote Canis Plus
 • Odličen priboljšek za nagrajevanje: piškote si lahko preprosto nasujete v žep in jih imate zraven v pasjo šolo ali na sprehodih. Piškoti so krhki in jih lahko z lahkoto tudi prelomite, če imate manjšega psa

 

Vegetarijanski pasji piškoti

Če želite svojemu kosmatincu ponuditi priboljšek brez mesa, izberite pasje piškote Canis Plus potepuški sladokusec, kjer sta glavni sestavini banana in jabolko ali Canis Plus slastne zalogajčke, kjer je glavna sestavina binjenec in kombinacija zelišč. Vegetarijanski pasji piškoti so primerni za vsak želodček, še psebej pa bodo prijali starejšim kužkom, ali kužkom, ki morajo izgubiti kakšen kilogram.

 

Pasji piškoti z banano

Banane imajo psi neizmerno radi, saj so ravno prav sladke, prav tako pa v zmernih količinah za pse zdrave. Banane so izjemno bogate s kalijem, prav tako pa jim ne manjka drugih vitaminov in mineralov. Struktura banane je prav tako odlična, zato se banane velikokrat znajdejo v različnih receptih za pasje sladice ali pasje piškote. Naturavetal piškoti Cani Plus potepuški sladokusec so iz banane in jabolk, recepturo pa dopolnjuje še polnozrnatna pirina moka, sezam, jajce, voda in olivno olje.

 

Pasji piškoti z mesom

Za pse, ki se mesnim poslasticam nikakor ne morejo upreti, pa so idelani Canis Plus čudoviti mesni navihančki, ki so sestavljeni iz govejega mesa, Canis Plzs ljubezen na prvi grižljaj z glavno sestavino puranja prsa in Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki z lososom kot glavno sestavino.

Priboljški za pse - preveri celotno Naturavetal ponudbo.