Meni
Vaša košarica

PRIBOLJŠKI ZA PSE

PRIBOLJŠKI ZA PSE: Nagrade, prigrizki in trde žvečljivke

Naravni priboljški za pse Naturavetal so posušeni na svežem zraku. Naturavetal zdravi pasji priboljški ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov in so brez gensko spremenjenih organizmov (GSO). Naturavetal naravni priboljški so prav tako brez soli, sladkorja, kvasa in glutena.

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4015
Canis Plus posušena koža glave goveda   Canis Plus posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izdelek za žvečenje brez vonja namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna,..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4016
Canis Plus posušena koža glave goveda 25 cm palčke   Canis Plus posušena koža glave goveda v velikosti 25 cm palčk je naraven izdelek za žvečenje namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa.  Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje ..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4161
Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje jelenovega roga ustvarja trenje med rogom in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čis..
11,94€ Brez DDV:10,90€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4005
Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda   Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda so pravo razvajanje za vse pasje sladokusce. Posušeni zeleni vampi so hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu.  Posušeni zeleni vampi ..
12,45€ Brez DDV:11,37€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
Canis Plus posušen jagnječji vamp  Posušen jagnječji vamp je zdrava in slastna poslastica za pasje sladokusce. Posušen jagnječji vamp je hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu. Posušeni jagnječji vampi so bogati s..
13,50€ Brez DDV:12,33€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4010
Posušena vratovina goveda   Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavljiv prigrizek z nizko vsebnostjo maščob je primeren kot dodatek k normalni prehrani psa. Primeren pa je tudi za pse s prekomerno telesno težo. Pasji prigrizek je ..
14,76€ Brez DDV:13,48€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4164
Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester prigrizek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se nahajajo različni funkcionalni priboljški: jelenja pljuča, ki so zelo nizko kalorična. Pljuča so narezana na mini kocke, tako da so idealen priboljšek n..
11,50€ Brez DDV:10,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4101
Canis Plus goveji trakovi z dlako   Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobovje in trenirajo žvečne mišice. Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja in se na tak ..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4103
Canis Plus konjski trakovi z dlako   Konjski trakovi so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na govedino so idealna hipoalergena rešitev. Konjski trakovi z dlako imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Ščetine bodo očistile tudi zobe ..
8,30€ Brez DDV:7,58€
Canis Plus divjačinski trakovi z dlako 250 g Canis Plus divjačinski trakovi z dlako 250 g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4104
Canis Plus divjačinski trakovi z dlako   Canis Plus divjačinski trakovi z dlako so posušena koža divjačine, ki je narezana na trakove. Posušena koža z dlako je bogata z vlakninami in kalcijem z nizko vsebnostjo holesterola, hkrati pa poskrbi za užitek psa pri žvečenju.  Skozi..
8,15€ Brez DDV:7,44€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4105
Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav prigrizek, ki se ga bodo razveselili psi vseh starosti in velikosti. Dlaka na uhljih je kratka in gladka in je zato odlična alternativa daljšim dlakavim priboljškom. Kunčji uhl..
4,85€ Brez DDV:4,43€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4001
Posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za priboljšek ali malico med obroki. Pljuča imajo mehkejšo strukturo in so primerna kot prigrizek tudi za starejše pse in za pse, ki imajo težave z zobm..
12,05€ Brez DDV:11,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 405
Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Goveja pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena ..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4110
Posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena kon..
7,80€ Brez DDV:7,12€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4201
Canis Plus sardelice   Posušene sardelice niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale, elemente v sledeh in esencialne maščobne kisline za zdravo popestritev jedilnika. Sardelice so odlična poslastica za nagrado pri šolanju in tu..
6,90€ Brez DDV:6,30€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4261
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Idealen prigrizek med pasjimi športnimi aktivnostmi in praktičen vir energije pri treningih. Odličen vir energije za pse katere koli starosti. Izključno file ostriža je pokuhan..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenje Canis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven prigrizek. Kunčje mesne salame so več kot primerne za žvečenje doma, odlličen prigrizek na sprehodih in fenomenalen tudi..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4152
Canis Plus jagnječje mesne salame za žvečenje Canis Plus jagnječja klobasa z rožmarinom in marelicami ponuja vašemu psu okusno avanturo. Jagnječje mesne klobasice so nežno sušene na zraku in popolnoma naravne. Sočne marelice se srečujejo z aromatičnim rožmarinom..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje 200g Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje 200g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4151
Canis Plus goveje mesne salame za žvečenje   Edinstven recept Canis Plus goveje klobase s črnim ribezom in regratom ima preprosto čudovit okus, zaradi česar je ta zdrav prigrizek iz visokokakovostne nemške govedine več kot le prigrizek. Goveje mesne salame so n..
10,40€ Brez DDV:9,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4040
Canis Plus račji vratovi Pasji priboljški račji vratovi so s kalcijem bogat prigrizek in so zelo primerni tudi za občutljive pse ali za pse, ki so alergični pa piščančje ali goveje priboljške. Posušeni račji vratovi so lahko prebavljivi in skupaj s hrustančastimi deli za psa predstavlja..
7,45€ Brez DDV:6,80€
Canis Plus posušene konjske kite 200 g Canis Plus posušene konjske kite 200 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4120
Canis Plus posušene konjske kite  Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in sliniti trdo strukturo, s čimer se podpira zobna higiena. Psi si z grizenjem trdih priboljškov čistijo zobne obloge in masirajo dlesni. Canis Plus p..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primerni kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, ..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4035
Posušena piščančja prsa   Posušena piščančja prsa so izjemno kakovosten in slasten pasji prigrizek, ki se ga bodo zagotovo razveselili vsi psi. Priboljšek je primeren za nagrajevanje, za malico med obroki ali kadar želite svojega kosmatinca resnično pocrkljati! Psi preprosto obužujejo piš..
7,94€ Brez DDV:7,25€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4030
Canis Plus posušeni piščančji želodčki    Canis Plus piščančji želodčki imajo neustavljivo aromo in dobro prebavljivost - nekaj, kar ceni tako velik kot majhen gobček. Piščančji želodčki so beljakovinsko zelo bogati (80.90% surovih beljakovin) in predstavljajo zdravo p..
8,21€ Brez DDV:7,50€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4115
Posušeno konjsko meso v koščkih   Konjsko meso je najboljša izbira za alergične pse, ki si prigrizkov iz drugih vrste mesa žal ne morejo privoščiti. Posušeno konjsko meso v koščkih pa ni primerno le za alergike, temveč za vse pse, ki bi jih radi pocrkljali, saj je konjsko meso za pse izje..
8,94€ Brez DDV:8,16€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4203
Canis Plus posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides leptolepis), ki so vrsta skuše. Skuša je morska riba in velja za najboljšo modro ribo. Skuša za psa predstavlja beljakovinski in nizkokaloričen ..
6,75€ Brez DDV:6,16€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4162
Canis Plus posušeni jelenji srčki   Posušeno jelenje srce je naravnost čudovit prigrizek za alergične in občutljive pse, seveda pa se bodo s tem priboljškom radi "posladkali" vsi kosmatinci, saj je posušeno srce izvrstnega in bogatega okusa. Jelenje srce je beljakovinsko in vitaminsko bog..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4019
Canis Plus jagnječja koža v tankih trakovih   Canis Plus tanki jagnječji trakovi iz jagnječje kože so odlična, dolgotrajna žvečilka za majhne pse in pse srednje velikosti. Posušena koža jagnječjega penisa je hkrati trden in elastičen priboljšek, zato se morajo majhni psi dolgo sliniti in ..
11,70€ Brez DDV:10,68€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4125
Canis Plus posušena koža glave konja   Posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, k..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4167
Canis Plus posušena koža jelena    Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in dolgotrajno zaposlitev za ps..
10,95€ Brez DDV:10,00€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4055
Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Mini priboljški so izvrsti pri šolanju psa, primerni so za takojšnjo nagrado ob uspešnem izvajanju ukazov. Mini posušena jagnječja pljuča so odličen prib..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4060
Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem upoštevanju ukazov. Kozja pljuča so primeren priboljšek tudi za občutljive in alergične pse, ki si piščančjih ali govejih priboljškov žal ne morejo pri..
10,25€ Brez DDV:9,36€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4225
Ribje štange - posušena koža trske   Ribje štange so narejene iz 100% čiste kože ribe trske. Palčke predstavljajo ogromno užitka pri žvečenju za kosmatince saj je palčka narejena v večih plastih in traja dlje časa. Izjemno primeren priboljšek, ki traja dlje časa za manjše in srednje ..
9,91€ Brez DDV:9,05€
Canis Plus pljuča jelena mini 100g Canis Plus pljuča jelena mini 100g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4163
Canis Plus mini posušena pljuča jelena   Canis Plus mini posušena pljuča jelena so v majhnih koščkih, izjemno primerna za nagrajevanje in šolanje psa. Mini posušena pljuča jelena so odličen priboljšek tudi za občutljive in alergične pse. Zaradi svoje manjhe oblike so prigrizki primerni za..
6,79€ Brez DDV:6,20€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4025
Canis Plus posušeni piščančji vratovi   Posušeni piščančji vratovi so polnega okusa, naravno in pazljivo sušeni na svežem zraku. Zaradi svoje velikosti so primerni tudi za manjše pse. Okusni priboljški vsebujejo kalcij in so primerni tudi za med treningom za boljšo motivacijo. Izjemno hru..
7,60€ Brez DDV:6,94€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4501
Potepuški sladokusec z banano in jabolki Okusni pasji piškoti z banano in jabolki po vegetarijanskem receptu. Poleg banane in jabolk vsebujejo tudi pirino moko, jajca, olivno olje in sezam. Idealni so za pse, ki so na dieti oz. razstrupljanju in se morajo izogibati dodatnemu vnosu beljakovin. Ban..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4531
Požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom, bučkami, polnozrnato pirino moko, vodo, oljem in jajcem. Tako slastni so, da bo vsak pes ob čudoviti aromi mahal z repom. Zelo koristno: losos je preprosto najbolj..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4521
Ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs Canis Plus pasji piškotiljubezen na prvi grižljaj so okusni piškoti iz puranjih prs z ovseno kašo. Piškoti zagotavljajo ljubezen na prvi grižljaj in nepremagljiv vir energije. Ovsena kaša daje piškotom hrustljavost, čudovit vonj in izjemen okus. Piškoti&n..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Canis Plus slastni zalogajčki 200 g Canis Plus slastni zalogajčki 200 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4511
Slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih zelišč. Piškoti so primerni za vse pasje kosmatince, ki imajo težave z glutenom, piškoti so namreč brez glutena. Pinjenec nastane pri proizvodnji masla al..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4541
Čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slasten zalogaj tudi za največje kosmate razvajenčke. Pastinak je bogat z vitaminom C in v kombinaciji z govejim mesom, polnozrnatno pirino moko in jajcem p..
7,90€ Brez DDV:7,21€
Prikazujem 1 do 40 od 40 (1 strani)

ZDRAVI IN NARAVNI PASJI PRIBOLJŠKI

Priboljški psom predstavljajo popestritev dnevnih obrokov in tudi odlično zaposlitev ter zabavo. Pasji lastniki si lahko s priboljški pomagamo pri vzgoji in šolanju psa. Naturavetal ponuja različne funkcionalne priboljške, žvečilke, lahke prigrizke, rogovje, priboljške za občutljive in alergične pse in nizko kalorične priboljške.

 

Naturavetal priboljški so primerni za vse vrste, vse velikosti in vse starosti psov. Namenite jih svojemu psu kot nagrado in poslastico ali kot mini malico med obroki. Naravnemu okusu priboljškov se psi ne bodo mogli upreti, hkrati boste pa z Naturavetal priboljški poskrbeli tudi za zdravje psa in spodbudili njegovo igrivost.

Naravni pasji priboljški Naturavetal ponuja številne trde priboljške za nego zob, različne priboljške za nagrajevanje in za učenje trikcev, slastne pasje piškote, omamno dišeče mesne salame in številne druge poslastice. Ker je med našimi kosmatinci vedno več občutljivčkov in alergikov se pri Naturavetalu vedno trudimo zadostiti tudi njihovim potrebam: tako imamo ogromno priboljškom za pse iz konjskega, kozjega, divjačinskega in kunčjega mesa. Številni priboljški pa so namenjeni tudi psom, ki imajo preveč kilogramov. 

 

PRIBOLJŠKI TRDE ŽVEČLJIVKE ZA NEGO ZOB

Takšni priboljški morajo biti trdi in morajo trajat. Trde žvečljivke so po strukturi zelo kompaktne, šele ko jih kuža dlje časa žveči jih s slino zmehča do te mere, da jih lahko počasi zgrize in poje. Vse trde žvečljivke niso primerne za vsakega psa, za večje pasme se odlično obnese posušena koža glave goveda, ki je dolga 25 cm, za mini pasme pa so bolj primerni kakšni posušeni račji vratovi. Naturavetal ponuja številne trde žvečjivke, ki so v pomoč pri čiščenju zobnih oblog. Najbolj prodajane trde žvečljivke: 

  • POSUŠENA KOŽA GLAVE GOVEDA: to je goveja koža narezana v palčke, ki je zelo trda, vendar se s zvečenjem prepoji s slino in zmehča, tako da jo pes na koncu poje. Žvečenje posušene kože glave goveda ustvarja trenje med posušeno kožo in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. 
  • ROGOVJE: Naturavetal ima v ponudbi rog severnega jelena, ki je dovolj trd za grizenje, vseeno pa ima notranjo gobasto (mehko) sredico, tako da ni bojazni, da bi si psi pri grizenju poškodovali zobe. 
  • RAČJI VRATOVI: so še posebej primerni za manjše pse in pse srednje rasti. Račji vrat je sestavljen iz posušenega mesa in hrustancev v notranjosti. 

 

ODLAKANI PASJI PRIBOLJŠKI

Priboljški z dlako delujejo kot naravne ščetine, ki čistijo notranjost črevesja in ustno votlino. Psom odlakani priboljški predstavljajo ure in ure nepozabne zabave in v njih vzpodbudijo željo po igranju. Naturavetal ponuja troje različne odlakane priboljšeke, ki so primerni tudi za občutljive in alergične pse. 

 

GOVEJI IN JAGNJEČJI VAMPI

Posušeni zeleni vampi goveda in posušeni jagnječji vampi so bogati s hranilnimi snovmi za uravnavanje črevesne flore. Vampi imajo izrazit in intenziven vonj, ki bo privabil tudi zelo neješče pse. Izvor posušenih vampov goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind". Jagnječji in goveji vampi so neočiščeni, kar pomeni da vsebujejo del prebavljene zelenjave in zelišč, ki jih je govedo zaužilo. 

 

PRIBOLJŠKI ZA NAGRAJEVANJE

Naturavetal ponuja tudi različne priboljške za nagrajevanje, ki so super rešitev za šolanje psa in za učenje novih trikcev. Vsi priboljški za nagrajevanje so v obliki majhnih koščkov in so hkrati nizkokalorični. Izbirate lahko med nizko kaloričnimi konjskimi pljuči, govejimi pljuči v dveh različnih velikostih (ena pljuča so mini, narezana na majhne koščke, druga pljuča so narezana v režnjih), jagnječjimi in kozjimi mini pljuči. Priboljški za nagrajevanje so tako slastni, da se jim kosmatinci enostavno ne bodo mogli upreti in bodo ubogali vsak vaš ukaz. Učenje še nikoli ni bilo bolj enostavno. 

 

pasji priboljški Naturavetal
Priboljšek za žvečenje - konjske kite, primerne tudi za alergike

 

POSUŠENE RIBICE

Posušene ribice so odličen vir beljakovin, dragocenih mineralov in elementov ter esencialnih maščobnih kislin. Posušene ribice so priboljšek primeren za vse pasme psov, za vse starosti in vse velikost psov. Pri Naturavetalu lahko izbirate med različnimi posušenimi ribicami; sardelice, skuša in sinji mol. 

 

POSUŠENE POSLASTICE

Preverite različne posušene poslastice, ki se jih kosmatinci nikakor ne bodo mogli upreti. Naturavetal ima v ponudbi le zdrave poslalstice, ki so sušene na svežem zraku, brez ojačevalcev okusa, konzervansov in brez kemičnim dodatkov. Pomembno je, da se tudi pri poslasticah, ki jih ponudite psu izogibate vsem sintetičnim dodatkom. Privoščite svojemu kosmatincu posušene piščančje želodčke ali posušena piščančja prsa. Če imate doma alergika bodo zanj odlični posušeni jelenji srčki, posušeno konjsko mišično meso v kockah in jelenji mix (kombinacija jelenjih ušes, pljuč in srca). 

 

PASJI PIŠKOTI

Naturavetal pasji piškoti so ročno pečeni v Nemčiji z izključno naravnimi sestavinami. V ponudbi imamo pet različnih okusov pasjih piškotov. Izbirate lahko med vegetarijanskimi piškoti z banano in jabolkom ali med zeliščnimi piškoti s pinjencem in peteršiljem. Na voljo so tudi tri mesnati piškotki, in sicer s puranjimi prsi, govejim mesom in z lososom. Piškoti so hrustljani in ne pretrdi, tako da so primerni tudi za manjše gobčke. Piškote lahko tudi razdrobite na manjše dele in jih uporabljate kot priboljšek za nagrajevanje. 

 

Naturavetal priboljški so popestritev med zdravimi in uravnoteženimi obroki. Preveri našo ponudbo naravne hrane za pse (izbiraš lahko med hladno stiskano hrano ali mokro hrano).