Meni
Vaša košarica

PRIBOLJŠKI ZA PSE

PRIBOLJŠKI ZA PSE: Nagrade, prigrizki in trde žvečljivke

Priboljški za pse Naturavetal so naravno posušeni na svežem zraku. Naši pasji priboljški ne vsebujejo barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov in so brez gensko spremenjenih organizmov (GSO). Naturavetal priboljški so primerni za vse vrste, vse velikosti in vse starosti psov. Namenite jih svojemu psu kot nagrado in poslastico ali kot mini malico med obroki. Naravnemu okusu priboljškov se psi ne bodo mogli upreti, hkrati boste pa z Naturavetal priboljški poskrbeli tudi za zdravje psa in spodbudili njegovo igrivost.

Naravni pasji priboljški Naturavetal ponuja številne trde priboljške za nego zob, različne priboljške za nagrajevanje in za učenje trikcev, slastne pasje piškote, omamno dišeče mesne salame in številne druge poslastice. Ker je med našimi kosmatinci vedno več občutljivčkov in alergikov se pri Naturavetalu vedno trudimo zadostiti tudi njihovim potrebam: tako imamo ogromno priboljškom za pse iz konjskega, kozjega, divjačinskega in kunčjega mesa. Številni priboljški pa so namenjeni tudi psom, ki imajo preveč kilogramov. Preveri Naturavetal nizkokalorične priboljške.

Naturavetal najbolj prepoznavni priboljški:

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4015
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda   Pasji priboljški posušena koža glave goveda velikosti 12,5 cm je naraven izdelek za žvečenje brez vonja namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečuje..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4016
Pasji priboljški Canis Plus posušena koža glave goveda 25 cm   Pasji priboljški posušena koža glave goveda v velikosti 25 cm je naraven izdelek za žvečenje namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa.  Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečuj..
9,50€ Brez DDV:8,68€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4161
Pasji priboljški - Canis Plus jelenov rog   Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nastajanje zobnega kamna, krepijo čeljustne mišice in ohranjajo zobno higieno. Žvečenje jelenovega roga ustvarja trenje med rogom in zobmi psa, kar je uspešen narave..
11,80€ Brez DDV:10,78€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4005
Pasji priboljški Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda   Posušeni zeleni vampi goveda so pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušeni zeleni vampi so hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu.  Posušeni z..
11,33€ Brez DDV:10,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4020
Pasji priboljški Canis Plus posušen jagnječji vamp  Posušen jagnječji vamp je pasji priboljšek za pasje sladokusce. Posušen jagnječji vamp je hrustljav prigrizek za vašega psa, ki mu ga lahko ponudite med obroki ali kot nagrado po treningu. Posušeni jagnječji vampi so bog..
13,00€ Brez DDV:11,87€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4010
Pasji priboljški posušena vratovina goveda   Posušena vratovina goveda je hrustljavo posušena na zraku in narezana na trakce. Lahko prebavljiv prigrizek, z nizko vsebnostjo maščob je primeren kot dodatek k normalni prehrani psa. Primeren pa je tudi za pse s prekomerno telesno težo. Pasji ..
13,99€ Brez DDV:12,78€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4164
Pasji priboljški Canis Plus posušen jelenji mix (srce, pljuča, ušesa)   Zanimiv in pester pasji priboljšek, tudi za zelo alergične in izbirčne pse. V paketku se nahajajo različni funkcionalni priboljški: jelenja pljuča, ki so zelo nizko kalorična. Pljuča so narezana na mini kocke, ta..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4101
Priboljški za pse Canis Plus goveji trakovi z dlako   Ščetine imajo čistilni učinek pri blagih zobnih oblogah, z žvečenjem pa se krepi zobovje in trenirajo žvečne mišice. Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja&..
7,60€ Brez DDV:6,94€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4103
Pasji priboljški Canis Plus konjski trakovi z dlako   Pasji priboljški so iz posušene konjske kože z dlako. Za pse, ki imajo alergijo na govedino so idealna hipoalergena rešitev. Konjski trakovi z dlako imajo učinek čiščenja črevesne stene zaradi ščetin. Ščetine bodo o..
7,92€ Brez DDV:7,23€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4105
Pasji priboljški Canis Plus kunčji uhlji z dlako   Canis Plus posušeni kunčji uhlji z dlako so zelo priljubljen in hrustljav pasji priboljšek. Dlaka na uhljih je kratka in gladka in je zato odlična alternativa daljšim dlakavim priboljškom. Kunčji uhlji so lahki in majhni in mogo..
4,20€ Brez DDV:3,84€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4001
Pasji priboljški posušena goveja pljuča   Posušena goveja pljuča so zaradi nižje hranilne vrednosti idealne za pse, ki imajo težave s težo. Primerno za priboljšek ali malico med obroki. Pljuča imajo mehkejšo strukturo in so primerna kot priboljšek tudi za starejše pse in za pse, ki i..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 405
Pasji priboljški posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Goveja pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljšk..
4,18€ Brez DDV:3,82€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4110
Pasji priboljški posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške.&..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4201
Pasji priboljški Canis Plus sardelice   Pasji priboljški iz posušenih sardelic niso le hrustljav, z beljakovinami bogat priboljšek, ampak vsebujejo tudi dragocene minerale, elemente v sledeh in esencialne maščobne kisline za zdravo popestritev jedilnika. Sardelice so odličen priboljšek z..
6,55€ Brez DDV:5,98€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4261
Energijske palčke za pse Okusna ribja žvečilka je vir visokokakovostnih beljakovin za velike in majhne pse. Priboljšek je idealen prigrizek med pasjimi športnimi aktivnostmi in praktičen vir energije pri treningih. Odličen vir energije za pse katere koli starosti. Izključno file..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4154
Pasji priboljški Canis Plus kunčje mesne salame za žvečenje Canis Plus kunčja klobasa za žvečenje v kombinaciji s šipkom in vodno krešo je nežno, na zraku sušen naraven priboljšek. Priboljšek je več kot primeren za žvečenje doma, odlličen priboljšek na sprehodih in fenomenalen tudi..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4152
Pasji priboljški Canis Plus jagnječje mesne salame za žvečenje Canis Plus jagnječja klobasa z rožmarinom in marelicami ponuja vašemu psu okusno avanturo. Pasji priboljšek je nežno sušen na zraku in popolnoma naraven. Sočne marelice se srečujejo z aromatičnim rožmarin..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4040
Pasji priboljšek Canis Plus račji vratovi Pasji priboljški račji vratovi so s kalcijem bogat prigrizek in so zelo primerni tudi za občutljive pse ali za pse, ki so alergični pa piščančje ali goveje priboljške. Posušeni račji vratovi so lahko prebavljivi in skupaj s hrustančastimi deli z..
6,90€ Brez DDV:6,30€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4120
Pasji priboljški Canis Plus posušene konjske kite  Konjske kite so trde žvečljivke, ki so še posebej dobre za trening žvečenja. Pes mora dlje časa griziti in sliniti trdo strukturo, s čimer se podpira zobna higiena. Psi si z grizenjem trdih priboljškov čistijo zobne obloge in masirajo d..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Pasji priboljški Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Priboljšek je izredno okusen v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primeren kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, je vsaka..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4205
Pasji priboljški Canis Plus posušene ribice - sinji mol   Canis Plus posušene ribice sinji mol (ang. Blue Whiting) so hrustljav, okusen in nepogrešljiv priboljšek. Ribice so sušene na zraku, brez dodanih konzervansov, ojačevalcev okusa in sintetičnih dodatkov. Sinji mol je riba bogat..
9,90€ Brez DDV:9,04€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4035
Pasji priboljški posušena piščančja prsa   Posušena piščančja prsa so izjemno kakovosten in slasten pasji priboljšek, ki se ga bodo zagotovo razveselili vsi psi. Priboljšek je primeren za nagrajevanje, za malico med obroki ali kadar želite svojega kosmatinca resnično pocrkljati! Psi prepr..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4030
Pasji priboljški Canis Plus posušeni piščančji želodčki    Canis Plus piščančji želodčki imajo neustavljivo aromo in dobro prebavljivost - nekaj, kar ceni tako velik kot majhen gobček. Piščančji želodčki so beljakovinsko zelo bogati (80.90% surovih beljakovin) in preds..
7,20€ Brez DDV:6,58€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4115
Posušeno konjsko meso v koščkih   Konjsko meso je najboljša izbira za alergične pse, ki si priboljškov iz drugih vrste mesa žal ne morejo privoščiti. Posušeno konjsko meso v koščkih pa ni primerno le za alergike, temveč za vse pse, ki bi jih radi pocrkljali, saj je konjsko meso za pse izj..
8,60€ Brez DDV:7,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4203
Priboljšek za pse posušene ribice - skuša   Slastne ribice posušene na svežem zraku so vrste zlatoprogasti trnobok (latinsko: Selaroides leptolepis), ki so vrsta skuše. Skuša je morska riba in velja za najboljšo modro ribo.  Skuša za psa predstavlja beljakovinski in nizk..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4162
Priboljši za pse Canis Plus posušeni jelenji srčki   Posušeno jelenje srce je naravnost čudovit priboljšek za alergične in občutljive pse, seveda pa se bodo s tem priboljškom radi "posladkali" vsi kosmatinci, saj je posušeno srce izvrstnega in bogatega okusa. Jelenje srce je beljakovinsko..
10,80€ Brez DDV:9,86€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4125
Pasji priboljšek posušena koža glave konja   Pasji priboljški posušena koža glave konja v obliki 10 do 15 cm dolgih palčk je naraven izdelek za žvečenje in je namenjen zdravi »zaposlitvi« vašega psa. Psi zelo radi žvečijo, hkrati pa s tem ohranjajo svoje zobe čiste, preprečujejo nast..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4167
Pasji priboljšek za žvečenje Canis Plus posušena koža jelena    Posušena koža jelena je zvita v trde palčke, ki so dolge med 10 in 15 cm. Posušena koža jelena je trda in jo je treba dolgo grizljati, preden jo pes lahko z užitkom poje. Posušena koža jelena zagotavlja dolgo žvečenje in..
10,50€ Brez DDV:9,59€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4055
Priboljšek za nagrajevanja Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Mini priboljški so izvrsti pri šolanju psa, primerni so za takojšnjo nagrado ob uspešnem izvajanju ukazov. Mini posušena jagnj..
8,50€ Brez DDV:7,76€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4060
Priboljški za nagrajevanje Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem upoštevanju ukazov. Kozja pljuča so primeren priboljšek tudi za občutljive in alergične pse, ki si piščančjih ali govejih pr..
8,70€ Brez DDV:7,95€
Canis Plus ribje štange 5 kom Canis Plus ribje štange 5 kom
NOVO Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4225
Ribje štange - posušena koža trske   Ribje štange so narejene iz 100% čiste kože ribe trske. Palčke predstavljajo ogromno užitka pri žvečenju za kosmatince saj je palčka narejena v večih plastih in traja dlje časa.  Izjemno primeren priboljšek, ki traja dlje časa za manjše in sred..
8,90€ Brez DDV:8,13€
Canis Plus potepuški sladokusec 200 g Canis Plus potepuški sladokusec 200 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4501
PASJI PIŠKOTI potepuški sladokusec z banano in jabolki Okusni pasji piškoti z banano in jabolki po vegetarijanskem receptu. Poleg banane in jabolk vsebujejo tudi pirino moko, jajca, olivno olje in sezam. Idealni so za pse, ki so na dieti oz. razstrupljanju in se morajo izogibati dodatnemu vnosu b..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g Canis Plus požeruhi z mahajočimi repki 200 g
Že pošlo!
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4531
Pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki z okusom lososa in bučk Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti z lososom, bučkami, polnozrnato pirino moko, vodo, oljem in jajcem. Tako slastni so, da bo vsak pes ob čudoviti aromi mahal z repom. Zelo koristno: losos je pre..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4521
Pasji piškoti ljubezen na prvi grižljaj iz puranjih prs Canis Plus pasji piškoti požeruhi z mahajočimi repki so okusni piškoti iz puranjih prs z ovseno kašo. Piškoti zagotavljajo ljubezen na prvi grižljaj in nepremagljiv vir energije. Ovsena kaša daje piškotom hrustljavost, čodovit vonj in izjeme..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4511
Pasji piškoti slastni zalogajčki: pinjenec z zelišči Canis Plus pasji piškoti slastni zalogajčki so okusni piškoti iz pinjenca in kombinacije različnih zelišč. Piškoti so primerni za vse pasje kosmatince, ki imajo težave z glutenom, piškoti so namreč brez glutena. Pinjenec nastane pri proizv..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4541
Pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa Canis Plus pasji piškoti čudoviti mesni navihančki iz govejega mesa v kombinaciji s pastinakom so slasten zalogaj tudi za največje kosmate razvajenčke. Pastinak je bogat z vitaminom C in v kombinaciji z govejim mesom, polnozrnatno pirino mo..
7,65€ Brez DDV:6,99€
Prikazujem 1 do 36 od 36 (1 strani)

FUNKCIONALNI PASJI PRIBOLJŠKI IN PRIGRIZKI 

Priboljški psom predstavljajo popestritev dnevnih obrokov in tudi odlično zaposlitev ter zabavo. Pasji lastniki si lahko s priboljški pomagamo pri vzgoji in šolanju psa. Naturavetal ponuja različne funkcionalne priboljške, žvečilke, lahke prigrizke, rogovje, priboljške za občutljive in alergične pse in nizko kalorične priboljške.

 

PRIBOLJŠKI TRDE ŽVEČLJIVKE ZA NEGO ZOB

Takšni priboljški morajo biti trdi in morajo trajat. Trde žvečljivke so po strukturi zelo kompaktne, šele ko jih kuža dlje časa žveči jih s slino zmehča do te mere, da jih lahko počasi zgrize in poje. Vse trde žvečljivke niso primerne za vsakega psa, za večje pasme se odlično obnese posušena koža glave koveda, ki je dolga 25 cm, za mini pasme pa so bolj primerni kakšni posušeni račji vratovi. Naturavetal ponuja številne trde žvečjivke, ki so v pomoč pri čiščenju zobnih oblog. Najbolj prodajane trde žvečljivke: 

  • POSUŠENA KOŽA GLAVE GOVEDA: to je goveja koža narezana v palčke, ki je zelo trda, vendar se s zvečenjem prepoji s slino in zmehča, tako da jo pes na koncu poje. Žvečenje posušene kože glave goveda ustvarja trenje med posušeno kožo in zobmi psa, kar je uspešen naraven mehanizem, ki čisti zobne obloge. 
  • ROGOVJE: Naturavetal ima v ponudbi rog severnega jelena, ki je dovolj trd za grizenje, vseeno pa ima notranjo gobasto (mehko) sredico, tako da ni boljazni, da bi si psi pri grizenju poškodovali zobe. 
  • RAČJI VRATOVI: so še posebej primerni za manjše pse in pse srednje rasti. Račji vrat je sestavljen iz posušenega mesa in hrustancev v notranjosti. 

 

ODLAKANI PASJI PRIBOLJŠKI

Priboljški z dlako delujejo kot naravne ščetine, ki čistijo notranjost črevesja in ustno votlino. Psom odlakani priboljški predstavljajo ure in ure nepozabne zabave in v njih vzpodbudijo željo po igranju. Naturavetal ponuja troje različne odlakane priboljšeke, ki so primerni tudi za občutljive in alergične pse. 

 

GOVEJI IN JAGNJEČJI VAMPI

Posušeni zeleni vampi goveda in posušeni jagnječji vampi so bogati s hranilnimi snovmi za uravnavanje črevesne flore. Vampi imajo izrazit in intenziven vonj, ki bo privabil tudi zelo neješče pse. Izvor posušenih vampov goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind". Jagnječji in goveji vampi so neočiščeni, kar pomeni da vsebujejo del prebavljene zelenjave in zelišč, ki jih je govedo zaužilo. 

 

PRIBOLJŠKI ZA NAGRAJEVANJE

Naturavetal ponuja tudi različne priboljške za nagrajevanje, ki so super rešitev za šolanje psa in za učenje novih trikcev. Vsi priboljški za nagrajevanje so v obliki majhnih koščkov in so hkrati nizkokalorični. Izbirate lahko med nizko kaloričnimi konjskimi pljuči, govejimi pljuči v dveh različnih velikostih (ena pljuča so mini, narezana na majhne koščke, druga pljuča so narezana v režnjih), jagnječjimi in kozjimi mini pljuči. Priboljški za nagrajevanje so tako slastni, da se jim kosmatinci enostavno ne bodo mogli upreti in bodo ubogali vsak vaš ukaz. Učenje še nikoli ni bilo bolj enostavno. 

 

POSUŠENE RIBICE

Posušene ribice so odličen vir beljakovin, dragocenih mineralov in elementov ter esencialnih maščobnih kislin. Posušene ribice so priboljšek primeren za vse pasme psov, za vse starosti in vse velikost psov. Pri Naturavetalu lahko izbirate med različnimi posušenimi ribicami; sardelice, skuša in sinji mol. 

 

POSUŠENE POSLASTICE

Preverite različne posušene poslastice, ki se jih kosmatinci nikakor ne bodo mogli upreti. Naturavetal ima v ponudbi le zdrave poslalstice, ki so sušene na svežem zraku, brez ojačevalcev okusa, konzervansov in brez kemičnim dodatkov. Pomembno je, da se tudi pri poslasticah, ki jih ponudite psu izogibate vsem sintetičnim dodatkom. Privoščite svojemu kosmatincu posušene piščančje želodčke ali posušena piščančja prsa. Če imate doma alergika bodo zanj odlični posušeni jelenji srčki, posušeno konjsko mišično meso v kockah in jelenji mix (kombinacija jelenjih ušes, pljuč in srca). 

 

PASJI PIŠKOTI

Naturavetal pasji piškoti so ročno pečeni v Nemčiji z izključno naravnimi sestavinami. V ponudbi imamo pet različnih okusov pasjih piškotov. Izbirate lahko med vegetarijanskimi piškoti z banano in jabolkom ali med zeliščnimi piškoti s pinjencem in peteršiljem. Na voljo so tudi tri mesnati piškotki, in sicer s puranjimi prsi, govejim mesom in z lososom. Piškoti so hrustljani in ne pretrdi, tako da so primerni tudi za manjše gobčke. Piškote lahko tudi razdrobite na manjše dele in jih uporabljate kot priboljšek za nagrajevanje. 

 

Naturavetal priboljški so popestritev med zdravimi in uravnoteženimi obroki. Preveri našo ponudbo naravne hrane za pse (izbiraš lahko med hladno stiskano hrano ali mokro hrano).