Meni
Vaša košarica

Priboljški za nagrajevanje

Priboljški za nagrajevanje

Vsi Naturavetal priboljški za nagrajevanje so v obliki manjših koščkov, tako da lahko z njimi psa pogosto nagradite. Iz tega vidika so priboljški zelo primerni za šolanje in vzgojo psa v pasjih šolah in tudi za splošno uboganje ukazov. Naturavetal priboljški za nagrajevanje se odlično obnesejo tudi pri izvajanju trikcev doma. 

Naturavetal mini priboljški so zelo nizkokalorični, kar pomeni, da vam ni potrebno zmanjševati dnevnega obroka hrane. Tako kot vsi ostali priboljški so tudi Naturavetal priboljški za nagrajevanje popolnoma brez sintetičnih dodatkov, naravno sušeni na svežem zraku in izvrstnega okusa, ki se mu kosmatinci ne bomo mogli upreti. 

Številni mini priboljški za nagrajevanje so iz kozjega, račjega, konjskega in jagnječjega mesa ali notranjih organov, kar pomeni da so več kot primerni tudi za občutljive in alergične pse. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 405
Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Goveja pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena ..
4,18€ Brez DDV:3,82€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4110
Posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena kon..
7,50€ Brez DDV:6,85€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primerni kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, ..
6,30€ Brez DDV:5,75€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4055
Priboljšek za nagrajevanja Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Mini priboljški so izvrsti pri šolanju psa, primerni so za takojšnjo nagrado ob uspešnem izvajanju ukazov. Mini posušena jagnj..
8,50€ Brez DDV:7,76€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4060
Priboljški za nagrajevanje Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem upoštevanju ukazov. Kozja pljuča so primeren priboljšek tudi za občutljive in alergične pse, ki si piščančjih ali govejih pr..
8,70€ Brez DDV:7,95€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)