Meni
Vaša košarica

Priboljški za nagrajevanje

Priboljški za nagrajevanje

Vsi Naturavetal priboljški za nagrajevanje so v obliki manjših koščkov, tako da lahko z njimi psa pogosto nagradite. Iz tega vidika so prigrizki zelo primerni za šolanje in vzgojo psa v pasjih šolah in tudi za splošno uboganje ukazov. Naturavetal priboljški za nagrajevanje se odlično obnesejo tudi pri izvajanju trikcev doma. 

Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 405
Posušena goveja pljuča mini   Goveja pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušen so na svežem zraku. Goveja pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Goveja pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena ..
4,95€ Brez DDV:4,52€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4110
Posušena konjska pljuča   Konjska pljuča so narezana na mini majhne koščke, ki so sušeni na svežem zraku. Konjska pljuča so nemasten in zato idealni priboljšek za sprehode. Konjska pljuča lahko nosimo kar v hlačnem žepu ali torbici za priboljške. Posušena kon..
7,80€ Brez DDV:7,12€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4251
Canis Plus ribje zvezdice   Canis Plus ribje zvezdice so namenjenje šolanju psa. Ribji prigrizki so izredno okusni v obliki majhnih zvezdic in zato nadvse primerni kot nagrada pri šolanju psa. S pestrim paketom mini poslastic, ki ga sestavljajo tri različne vrste rib, ..
6,95€ Brez DDV:6,35€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4055
Canis Plus jagnječja pluča mini   Posušena pljuča pašne jagnjetine so v obliki mini koščkov in predstavljajo zdravo in slastno nagrado. Mini priboljški so izvrsti pri šolanju psa, primerni so za takojšnjo nagrado ob uspešnem izvajanju ukazov. Mini posušena jagnječja pljuča so odličen prib..
9,96€ Brez DDV:9,10€
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4060
Canis Plus posušena kozja pljuča mini   Mini koščki Canis Plus kozjih pljuč so nagrada pri šolanju psa, na sprehodih in pri splošnem upoštevanju ukazov. Kozja pljuča so primeren priboljšek tudi za občutljive in alergične pse, ki si piščančjih ali govejih priboljškov žal ne morejo pri..
10,25€ Brez DDV:9,36€
Canis Plus pljuča jelena mini 100g Canis Plus pljuča jelena mini 100g
NOVO
Blagovna znamka: Naturavetal Šifra izdelka: 4163
Canis Plus mini posušena pljuča jelena   Canis Plus mini posušena pljuča jelena so v majhnih koščkih, izjemno primerna za nagrajevanje in šolanje psa. Mini posušena pljuča jelena so odličen priboljšek tudi za občutljive in alergične pse. Zaradi svoje manjhe oblike so prigrizki primerni za..
6,79€ Brez DDV:6,20€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)

Prigrizki za nagrajevanje

Naturavetal mini pasji priboljški so zelo nizkokalorični, kar pomeni, da vam ni potrebno zmanjševati dnevnega obroka hrane. Tako kot vsi ostali priboljški so tudi Naturavetal priboljški za nagrajevanje popolnoma brez sintetičnih dodatkov, naravno sušeni na svežem zraku in izvrstnega okusa, ki se mu kosmatinci ne bomo mogli upreti. Prigrizki za nagrajevanje so brez glutena, brez kvasa, brez sladkorja in brez soli.

Mini priboljški za nagrajevanje so posušena pljuča iz kozjega, konjskega, govejega ali jagnječjega mesa. Pljuča so nizkokalorična in zdrobljena v mini koščke in so zato primerna tudi za šolanje psov majhnih pasem. Posušena pljuča so izvrstna poslastica tudi za občutljive in alergične pse. Za nagrajevanja psa lahko uporabljate tudi Canis Plus ribje zvezdice - mini piškotki v obliki zvezdic iz različnih vrst rib.