Potrebujete pomoč?041 601 417
 •  
  Brezplačna dostava nad 39 eur
 •  
  Varen nakup in hitra dostava
 •  
  Z vami že od leta 2011
 •  
  Pomoč in svetovanje

Posušeni vampi

Posušeni vampi za pse

Naturavetal posušeni vampi so neočiščeni, kar pomeni, da vsebujejo tudi številne posušene rastline in zelišča, ki jih je govedo ali jagnje že delno prebavilo. Vampi so naravno sušeni na zraku brez dodanih sintetičnih dodatkov in barvil.

Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda 500 gCanis Plus posušeni zeleni vampi goveda 500 g
NEOČIŠČENI POSUŠENI VAMPI
PRIMERNO ZA VSE VELIKOSTI PSOV

Canis Plus posušeni zeleni vampi goveda 500 g

13,00€ Brez DDV: 11,87€

Canis Plus posušen jagnječji vamp 500 gCanis Plus posušen jagnječji vamp 500 g
Primerno tudi za alergike
PRIMERNO ZA VSE VELIKOSTI PSOV

Canis Plus posušen jagnječji vamp 500 g

14,90€ Brez DDV: 13,61€

Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)

Neočiščeni posušeni vampi

Vampi so del želodca prežvekovalcev. Naturavetal ima v ponudbi goveje neočiščene vampe in jagnječje neočiščene vampe. Neočiščeni oziroma zeleni vampi vsebujejo nepredelano vsebino (nepredelana trava, rastline in zelišča), ki ima močan specifičen vonj, ki ga psi naravnost obožujejo. Posušeni vampi so izjemno zdravi pasji priboljški in najboljša poslalstica! Posušeni zeleni vampi so bogati s hranilnimi snovmi in lahko imajo pozitiven vpliv na uravnavanje črevesne flore. Izvor mesa za posušene vampe goveda je bavarska pašna govedina "Weiderind" in pašna jagnjetina.

Goveji in jagnječji vampi so srednje trdi in hrustljavi. Za manjše pse je to poslastica, ki bo trajala dolgo, za srednje in večje pse pa bolj posladek. Posušeni vampi imajo specifičen vonj in se drobijo, tako da so morda bolj primerni kot poslastica zunaj ali na balkonu.